Gamla vägen 21B

Eskilstuna 2 695 000 kr utgångspris

Trivsamt suterrängparhus med vacker trädgård belägen i Hällby!

Mitt i Hällby hittar vi detta omhändertagna suterrängparhus med vacker kuperad tomt. Trädgården erbjuder sittplatser på de olika nivåerna med såväl trall som under skyddande solsegel, längs med husfasaden ligger ett rymligt uterum med stora fönster. Samla familj och vänner för att njuta av somriga måltider i trädgården.

När vi kliver in i bostaden får vi ta del av kök och vardagsrum i öppen planlösning. Tillsammans med stora fönsterpartier mot balkongen känns det stora sällskapsrummet luftigt och tilltalande. Rymligt kök med smakfulla köksluckor i ekfanér, trevliga arbetsytor och gott om förvaringsutrymme. Moderna vitvaror och trivsam yta att möblera med matbord. Det anslutande vardagsrummet kan enkelt möbleras med soffgrupp och mediamöbel. Vidare erbjuder bostaden två rymliga sovrum, dubbla badrum varav ena utrustad med tvättmaskin. Gott om förvaringsutrymme i garderober och förråd. Parkeringsplats för en bil i garage samt på uppfarten. Möjlighet att parkera längs med gatan.
Fiber indraget.

Här bor du i familjevänliga Hällby med flera förskolor, samt en kommunal grundskola. Området i sig är barnvänligt och flera lekplatser finns att tillgå en i direkt anslutning till bostaden. För den hundintresserade är en hundskola belägen i området. På bekvämt avstånd ligger handelsområdet Tuna park med restauranger, matvarubutiken och shoppingcenter. Till Eskilstuna centrum tar det cirka 8-9 min med bil. Goda bussförbindelser och endast ett par minuters gångavstånd från bostaden till närmaste busshållplats. Närliggande påfart till E20 som tar dig vidare till stora delar av Mälardalen.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum

Hall
Välkommen in i en praktisk hall med slitstark klinker på golvet. Hallen har gott om utrymme för ytterkläder på flera kroklister samt plats att ställa ifrån sig skorna. Vidare in i hallen finns möjlighet att inreda med förvaringsmöbel samt två platsbyggda garderober. Utmärkt för vinterjackor och familjens alla kängor. Fönster intill ytterdörren ger hallen ett behagligt ljus.

Badrum
Med ingång från hallen nås ett rymligt badrum med kombinerad tvättstuga. Smakfulla ytskikt med mörkgrå våtrumsmatta på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns toalettstol, stilig kommod i mörkgrått som ger bra utrymme för tandborstar och ansiktskrämer. Runt betonghandfat tillsammans med läcker blandare i mässing. Vidare hittar vi duschvägg med spröjs, uppvärmd handdukstork samt duschblandare i mattsvart utförande. Badrummet är utrustat med tvättmaskin.

Gästrum
Med utsikt över fastighetens framsida ligger ett rum som passar utmärkt som gästrum eller kontor. Rummet kan möbleras med säng och skrivbord.

Förråd
Entréplan erbjuder bra förvaringsutrymme för tex ytterkläder och hobbyutrusting i trådbackar. I detta rum hittar vi värmepumpen.

Övre plan
Kök
Bostadens kök är smakfullt inrett med luckor i ekfanér och ljust kvadratiskt kakel. Längst med två av kökets väggar sträcker sig en stor arbetsbänk som ger utmärkta möjligheter för dig som gillar matlagning. Kökets maskinella utrustning består av häll, ugn och vägghängt köksfläkt. Diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Bland överskåpen hittar vi vitrinskåp med inbyggd belysning samt praktisk belysning över arbetsbänken. Intill köket finns gott om utrymme att duka upp middagsbord med 4-6 stolar.

Vardagsrum/balkong
Från köket tar vi oss enkelt vidare till vardagsrummet. Planlösningen är öppen vilket gör att rummet känns luftigt. Stort fönsterparti och utgång till balkong ger vardagsrummet ett fantastiskt dagsljus. Gott om plats att möblera rummet med soffa, soffbord och mediabänk.

Balkong
Utanför kök och vardagsrum ligger en rymlig balkong med utsikt över fastighetens framsida. Balkongen kan möbleras med soffgrupp och caféset, utmärkt ställe att njuta av frukosten under sommarmånaderna. Markis monterad och sträcker sig över hela balkongen.

Sovrum 1
Trivsamt sovrum med rogivande färg på väggarna. Här passar det utmärkt att inreda med dubbelsäng och sängbord. Rummet ger plats för stor garderob till era kläder. Egen utgång till bostadens uteplats och vacker utsikt mot trädgården.

Sovrum 2
Ljust sovrum med centrerat fönster med utsikt mot uterummet. Rummet kan enkelt möbleras med säng, skrivbord och möbel för klädförvaring.

Badrum
Rymligt badrum i behagligt grå nyans, klinkerbelagt golv tillsammans med målade väggar. Här hittar vi toalettstol, handfat och spegelskåp med belysning samt duschhörna. Trivsamt ljusinsläpp från öppningsbart fönster med frostad ruta.

Trädgård
Den kuperade trädgården erbjuder flera sittplatser på olika nivåer, vackra planteringar och både gjutna och stenbelagda murar. Längs med huset hittar vi ett stort uterum med vackra spröjsade fönster. Ni öppnar enkelt skjutdörrar som leder till ett stort rum som är en utmärkt för trivsamma middagar och att odla tomater.
Fastighetens infart är asfalterad och ger utrymme att parkera en bil. Från gatan och intill till ytterdörren finns stenlagd gång och alldeles intill växer flera buskar som gör att entrén känns välkomnande.

Byggnad

Typ av byggnad 2-plans parhus i suterräng
Boarea 101 kvm
Biarea 39 kvm
Byggnadsår 1990
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme Betong/trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Tak Betongpannor och papp
Grundläggning Suterrängkällare
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburna radiatorer.
Ventilation FTX
Övriga byggnader Renoveringslista
2005 Ny ugn
2008 Ny diskmaskin
2009 Målning av fasad
2010 Balkong räcke
2011 Målning av väggar och klinker/kakel golv i övre badrum
Målning av Golv och väggar garage
2012 Balkongmarkis
2013 Fönstermarkiser
Plattläggning entré
2014 Förvaring under trapp+räcke
2015 Breddning av uppfart, plattläggning och ny stödmur
2016 Fiber
2017 Dränering, Platon matta och ny isolering
Isolerat förvaringsutrymme vind
2018 Isolering av golv och väggar uterum
Plattläggning och stödmur för vägg
Installation av separat vattenburet golvvärmesystem med elpatron. Driftsatt men taget ur drift efter missljud från cirkulationspump
Dränering uterum samt från takavattning
2019 El uterum + Belysning och eluttag baksida
2020 Ny tvättmaskin
Eluttag balkong och vid entré framsida samt 3-fas i garage
2021Isolertak uterummet
2022 Nytt badrum nedervåning. Del av hall och tidigare garderob införlivat i badrum, tvättmaskin flyttad från pannrum/tvättstuga
Inglasat uterum
2023 Ny kyl och frys
Ny Värmepump
Ny Spishäll

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2023-08-24
Primärenergital 149

Ekonomi

Pris 2 695 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 1 702 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 171 000 kr
Värdeår 1990
Summa inteckningar/pantbrev 1 350 000 kr
Driftkostnad 52791 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 6894 kr
 • Försäkring: 4573 kr
 • Renhållning: 3495 kr
 • Hushållsström: 37329 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 500 kr

Uppvärmning ingår i Hushållsel

Elförbrukning 12 180 kWh/år

Taxeringsvärde:

 • Småhusbyggnad: 1 171 000 kr
 • Småhusmark: 531 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 437 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Närområde

  Allmänt I Hällby finns flera förskolor, samt en kommunal grundskola. Området i sig är barnvänligt och flera lekplatser finns att tillgå en i direkt anslutning till bostaden. Stor gemensamhetslokal för olika tillställningar går att hyra. Inom föreningen finns även bastu och solarium samt en gemensam tvättstuga. För den hundintresserade är en hundskola belägen i området. På bekvämt avstånd ligger köpcentret Tuna park där även stor matvaruaffär är finns. Till Eskilstuna centrum tar det cirka 8-9 min med bil. Goda bussförbindelser och endast ett par minuters gångavstånd från bostaden till närmaste busshållplats.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Hällby GA:4 ändamål: Vägar

  Video

  Film

  Planritning entréplan
  Planritning entréplan
  Planritning övre plan
  Planritning övre plan
  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR