Västergatan 17 B

Eskilstuna 1 295 000 kr utgångspris

Modernt boende i populärt läge nära centrum. Stor inglasad balkong!

Smakfull tvåa med centralt och mycket eftertraktat läge på Norr! Bostaden ligger med god tillgänglighet endast en halv trapp upp i fastigheten. Modernt kök med goda arbetsytor och gott om förvaringsskåp. Köket är utrustat med ugn och micro, köksfläkt, spis samt kyl och frys med ismaskin. Trevlig utrymme för matplats intill stort fönster. Stambytt och helkaklat badrum förberett för egen tvättmaskin. Rejält vardagsrum som erbjuder plats för både soffmöblemang och matsalsbord. Från vardagsrummet ansluter stor, inglasad balkong i väst med njutbar kvällssol. Säkerhetsdörr leder in till en rymlig hall, här finns stor garderob med snygga spegeldörrar och bra yta för avhängning och extern förvaringsmöbel. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och nya golv i samtliga rum. Vind och källarförråd tillhör lägenheten. Stabil riksbyggenförening som utfört många stora renoveringar.

Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Ett stenkast från Stadsparkens fina grönområden. Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister.. Även Eskilstunas badhus och multiarena är belägna intill Munktellstaden. På behagligt promenadavstånd nås centrum, universitet och tågstation.

Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 62.5 kvm
Balkong Ja.
Våning 1 av 3

Hall
Välkomnande hall med ljusa ytskikt. Rymlig garderob med snygga spegelglasdörrar finns precis innanför ytterdörren - utmärkt för ytterkläder och skor du inte vill ha framme. Några steg in finns yta för hatthylla och skoställ samt möjlighet att möblera med fristående förvaringsmöbel. Ytterdörren består av en säkerhetsdörr. Hallen ansluter till bostadens samtliga rum.

Kök
Direkt in till vänster i bostaden ligger modernt kök i ljusa färger. Ljusa luckor tillsammans med vitt kakel samt mörkskiva gör detta till ett stilrent kök. Utrustat med ugn och micro i bekväm arbetshöjd, kyl och frys med heldörr. I frysens dörr finns dispenser för kallvatten och isbitar. Vidare finns vit köksfläkt med belysning över häll. Ordentligt med förvaringsutrymme med praktiska lådor samt vägghängda skåp. Trevlig arbetsbelysning monterad över bänkskivan. Integrerad diskmaskin. Rummets väggar är ljust målade tillsammans med ljus blommig tapet. Trevlig matplats intill fönster med möjlighet att samla fyra nära vänner till middag!

Vardagsrum
Vidare in i bostaden nås rymligt vardagsrum med ingång från hall och sovrum. Här erbjuds gott om ljusinsläpp från fönsterpartier samt utgång till balkong. Rummet kan enkelt möbleras med den stora soffgruppen, media-möbel och duka upp matsalsmöbel när släkten kommer på kalas!

Balkong
Från vardagsrummet finns utgång till stor inglasad balkong i väst. Balkongen är utrustad med skjutbara fönsterpartier, skön textilmatta på golv och vita rullgardiner. Utmärkt att möblera med sittmöbler och växter för att njuta under sommaren. En plats du kommer att trivas på!

Sovrum
Tilltaget sovrum som är möjligt att möblera med dubbelsäng och sängbord, förvaringsmöbel och skrivbord. Gott om förvaringsutrymme erbjuds i fem inbyggda garderober. Dörröppning mot både hall och vardagsrum.

Badrum
Helkaklat badrum i ljusa färger. Här hittar vi toalettstol, nytt tvättställ med förvaringsskåp och spegelskåp med inbyggd belysning. Stort duschutrymme som är möjligt att dela av med fördel av egen tvättmaskin. Förberett med uttag vid stambyte.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1953
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Övriga byggnader Till bostaden hör vindsförråd och matkällarförråd.
Gemensam tvättstuga finns i källare.
Låst cykelrum finns i källarplan.
Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband via fiber.

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2019-05-20
Energikonsumtion 202 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 219208001-0004 i Brf Eskilstunahus 8
Pris 1 295 000 kr utgångspris
Avgift 4054 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, trappstäd, balkonginglasning, bostadsrättstillägg
Driftkostnad 6000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 5000 kr

Enligt schablontabell.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 3.77345%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 127 225 kr

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Ett stenkast från Stadsparkens fina grönområden. Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Även Eskilstunas nya badhus och multiarena är belägna intill Munktellstaden. På behagligt promenadavstånd nås centrum, universitet och tågstation.

Förening

Föreningsnamn Brf Eskilstunahus 8
Organisationsnummer 718000-3480
Gatuadress Västergatan 17
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Nonien i Eskilstuna Kommun. På fastigheten finns uppförd byggnad med 29 lägenheter, 2 lokaler och 8 garage. Byggnaden är uppförd 1954. Fastighetens adress är Västergatan 17 i Eskilstuna.
Antal lägenheter 30
Renoveringar 2017/2018 Byte till LED-belysning i källare & på vind, ny entrédörr och dörrstängare i källaren
2019/2021 Lyft av källargolv, byte huvudstammar samt relining
2021Byte av takfläktar, tvättmaskin

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR