Hagtorpsvägen 12G

Eskilstuna 3 495 000 kr utgångspris

Modern, familjevänlig villa med närhet till naturen!

I natursköna Grundby hittar vi denna moderna villa med smakfull interiör. Tilltalande hörntomt med utsikt mot skogsdunge från stor altan placerad i bästa solläge! Bostadens väldisponerade kvadratmeter ger dig tillgång till ett generöst kök med moderna vitvaror från Siemens. Stora arbetsytor och förvaringsutrymmen gör köket till en plats att njuta av matlagning. Köket ansluter till väl tilltagen matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Genomtänkta och trivsamma ytor för socialt umgänge. Vidare erbjuder bostaden ett generöst sovrum med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med marmormönstrat kakel. Praktisk tvättstuga med groventré - utrustad med tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmepump från Nibe. Här komfort med golvvärme i hela nedre planet. Trappan leder upp till oinredd men isolerad övervåning med förhöjt väggliv och stor takkupa. Övervåningen kan med fördel inredas med stort allrum och tre rymliga sovrum. Våningsplanet är även förberett för installation av badrum. Villan är uppförd 2021 och erbjuder behaglig golvvärme, genomgående ljusa ytskikt och smakfulla materialval.
På tomtens entrésida är det förberett för grönskande rabatt och goda parkeringsmöjligheter. Trädgården övergår i en stor gräsmatta som inbjuder till lek, tillsammans med den stora altanen ger det trivsamma ytor för samvaro. Tänd grillen och duka upp för härliga måltider utomhus. Här kommer ni trivas!
Friköpt tomt på 1099 kvm, kommunalt vatten och avlopp och fiber indraget. Bygglov finns för dubbelgarage.

I Grundby bor du i en lantlig idyll med bekvämt avstånd till allt du kan tänkas behöva. I nära anslutning finns Vallby skola med klasser F-3 samt en intilliggande förskola. Här har du även närhet till flertalet badplatser i Mälaren samt mysiga gårdsbutiker och caféer, däribland Mary's café och Solby gård. ICA Maxi ligger ca 10 minuter med bil från fastigheten och centrala Eskilstuna nås på 15 minuter.

Varmt välkommen på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 3 varav 3 sovrum

Entré
När vi tar stegen in i denna bostad möts vi av luftig och ljus entré. Hallen är rymlig och ger gott om möjligheter för möblemang som rymmer ytterkläder. Möjlighet att möblera med både hatthylla, byrå och garderob om så önskas. Sidoljus samt kubformade fönster i ytterdörren ger trevligt ljusinsläpp. Hallens väggar går i ljusgrå nyans tillsammans med fondvägg vid trappen som är snäppet mörkare. I anslutning till ytterdörren ligger det praktiskt och slitstark klinker på golvet, som sedan övergår till ljusgrått parkettgolv som fortsätter in i bostadens vardagsrum. Smakfull belysning med infällda spotlights i taket. Bredvid ytterdörren finns ljust laserad trapp som leder upp till oinredd, isolerad övervåning.

Kök
Direkt till vänster från hallen tar vi oss in till köket. Smidigt placerat när man kommer hem med händerna fulla av matkassar. Här erbjuds ett generöst kök med stora ytor på såväl köksbänken som golvet. Köket är ljust med mjukt fasade kanter och silvriga beslag. Stenmönstrad bänkskiva längs med hela ytterväggen ger möjlighet till alla i familjen att hjälpa till vid matlagningen. Moderna vitvaror som ugn och micro från Siemens, installerad i bekväm arbetshöjd och på säkert avstånd från små nyfikna händer. Fullstor kyl och frys i rostfritt utföranden, likaså de från Siemens. Integrerad diskmaskin bredvid den stora dubbelhon med stilig blandare. Induktionshäll och vägghängd fläkt i rostfritt. Fönster vid diskho ger behagligt sken till arbetsytan. Generöst med förvaring i väggskåp och lådor i bänkskåpen. Kakelbeklädd vägg över bänkskivan i vitt, övriga väggar går i ljusgrå nyans. Intill köket finns altandörr som leder ut till trädgården.

Matrum och vardagsrum
I anslutning till köket hittar vi matrum och vardagsrum i en öppen planlösning. Möblera det stora utrymmet med matbord för 6-8 personer och en mjuk, inbjudande soffa att krypa ner i med godisskålen en vanlig lördagskväll. Rummet är utrustat med rullgardiner som kommer ingår i bostaden. Dessutom är det förberett för kamin här. Stora fönster med vy över altan och trädgård som nås via altandörr i helglas. Ljusgrå väggar och grått golv likt övriga rum ger en enhetlig känsla.

Sovrum
Rofyllt sovrum med härlig grönska utanför, två stora fönster ger utsikt mot trädgården. Sovrummet är ljust med väggar i ljusgrått tillsammans med mönstrad fondvägg i liknande nyans. Möblera rummet med dubbelsäng, sängbord och möbel för klädförvaring. Både garderob och byrå får med enkelhet plats i rummet.

Badrum
Bostadens badrum känns lyxigt med ljusgrått marmormönstrat kakel på väggarna och matchande golv i mörkgrå ton. Här tar du dig en dusch med den behagliga takdusch innanför de glasade dörrarna. Praktisk kommod med lådor, nedsänkt handfat i porslin och spegelskåp på väggen med inbyggd belysning. Toalettstol intill det stora, frostade fönstret som ger behagligt dagsljus åt hela rummet. Vidare går det att möblera med förvaringsmöbel som rymmer ytterligare badrumsartiklar och handdukar. Bredvid spegelskåpet finns praktiskt placerat eluttag, utmärkt när det är dags att locka håret eller raka av skägget!

Tvättstuga
Fräsch tvättstuga i ljust utförande. Ljusa, släta luckor med silvriga beslag. Stort centrerat fönster ger bra ljus till hela rummet. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Stor bänkskiva i ljusgrått med vask. Ytan lämpar sig väl till att sortera tvätt och para ihop strumpor. Generöst med förvaring i väggskåp och garderober. Där finns dessutom utrymme att förvara städutrustning. Nibe luftvärmepump finns installerad här. Smidig groventré med Yale doorman kodlås installerat på ytterdörren. Vägg är vita och grå våtrumsmatta på golv.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla med oinredd övervåning
Boarea 97 kvm
Biarea 54 kvm
Byggnadsår 2021
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Grundmur Varmgrund
Tak Betongpannor
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning Frånluftluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk (frånluft)

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2023-05-04

Ekonomi

Pris 3 495 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 035 000 kr (fastställt avseende år 2022)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 610 000 kr
Värdeår 2021
Summa inteckningar/pantbrev 2 900 000 kr
Driftkostnad 38828 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 5134 kr
 • Försäkring: 5664 kr
 • Renhållning: 2424 kr
 • Hushållsström: 23406 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 2200 kr

Uppvärmning inkluderat i elkostnad

Elförbrukning 6 481 kWh/år

Taxeringsvärde:

 • Småhusbyggnad: 1 610 000 kr
 • Småhusmark: 425 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1099 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt
  Uteplats Altan

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Grundby GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Grundby GA:8, Samfällighet: Eskilstuna Grundby S:3
  Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 0484-2021/88.1
  Planbestämmelser Områdesbestämmelser (2001-06-14)

  Video

  Film

  Planritning
  Planritning
  Potentiell övervåning
  Potentiell övervåning
  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR