Måstavägen 17C

Eskilstuna 1 595 000 kr utgångspris

Stilig lägenhet med stor inglasad balkong i trivsamma Måsta!

Välkommen till denna smakfullt renoverade bostad placerad på första våningen. Bostaden erbjuder ett luftig och snyggt kök med ljusa träluckor. Generöst med förvaring i köket, här kan du förvara både porslin och matvaror i över- och bänkskåp samt högskåp. Tilltagen arbetsbänk med utrymme för såväl köksmaskiner som matlagning. Trivsam matplats intill fönster med möjlighet att möblera med stort matbord. Rymlig inglasad balkong belägen med njutbar kvällssol. En plats att trivas från tidig vår till sen höst! Vidare erbjuder bostaden två behagliga sovrum. Praktisk förvaring i inbyggda garderober samt plats för externa förvaringsmöbler i sovrum och tillhörande källarförråd. Helkaklat och stambytt badrum utrustat med egen tvättmaskin samt en separat gästtoalett. Bostaden erbjuder genomgående ljusa ytskikt och enhetligt golv i samtliga rum. Fastigheten är beläget med närhet till lekpark, grillplats och skogsparti, trivsam innergård som är utmärkt att umgås med dina nära på!

Här i området bor du lugnt och tryggt mellan de omgivande villaområdena i Eskilstunas största förening där både parkeringsplats och bredband ingår i avgiften! Med en kort promenad når du livsmedelsbutik och Slagstas populära glasskiosk. Flertalet förskolor finns i området och alldeles intill ligger Slagstaskolan med fsk-åk6. Du har här även nära till naturen och kan ta härliga promenader med lantlig vy eller ansluta till Årbys elljusspår för en motionsrunda. Goda kommunikationer finns med täta turer till Eskilstuna Centrum.

Varmt välkommen att anmäla dig för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 78 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 3

Hall
Välkommen in till en ljus hall med praktiskt förvaring av ytterkläder i inbyggda garderober. Möjlighet att hänga av sig dagens jacka på krokar. Härifrån nås bostadens badrum och gästtoalett samt ingång till både kök, vardagsrum och ett av bostadens sovrum. Grå nyans på väggar, ljust golv och dörrar i vitt med svarta detaljer.

Kök
Trivsamt och väldisponerat kök med generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Ljusa träluckor med beslag i svart och mörk bänkskiva. Kaklad yta över arbetsbänk. Vita väggar och ljust golv. Köket är utrustat med spis, kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Bredvid köksfönstret finns trevlig plats för ett stort matbord.

Balkong
Praktiskt utgång till bostadens inglasade balkong via köket, smidigt att ta med sig kaffet efter middagen. Stora öppningsbara glaspartier vilket gör det möjligt att öppna ut för att njuta av den friska luften. Behaglig textilmatta på golvet. Möblera med loungemöbler och fyll balkongen med blommor. Trevlig utsikt mot innergård med lekplats och behaglig kvällssol. Här kan du trivas många månader om året!

Vardagsrum
Vidare in i bostaden hittar vi ett rymligt och elegant vardagsrum. Generöst med utrymme att möblera med den stora soffgruppen där hela familjen kan samlas för fredagsmys. God möjlighet att inreda med annat möblemang som vitrinskåp, mediabänk och skrivbord. Nymålade väggar i ljus nyans och stor fönstervägg mot balkongen.

Sovrum 1
Från hallen nås trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Generöst garderob med skjutdörrar, gott om förvaring för alla era kläder! Ljusa väggar och golv enhetligt med övriga bostaden. Centrerat fönster som ger rummet rikligt med ljusinsläpp.

Sovrum 2
Med ingång från vardagsrummet nås rymligt sovrum. Plats att möblera med säng, förvaring och skrivbord. Stilig ljusblå väggfärg tillsammans med det gråa golvet. Stort fönster med praktisk vädringslucka.

Badrum
Bostaden erbjuder ett helkakalat badrum som genomgått stambyte. Ljust kaklade väggar och klinkerbelagt golv. Badrummet är utrustat med handfat med tillhörande skåp, toalettstol, duschutrymme innanför välvda glasdörrar, egen tvättmaskin samt vägghängd torkställning.

Gästtoalett
I anslutning till badrum finns toalett med handfat, överhängande spegel och toalettstol. Praktiskt stänkskydd i kakel över handfatet, klinkergolv och ljusa väggar.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 78 kvm
Byggnadsår 1969
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader
Ett källarförråd tillhör lägenheten. Gemensam tvättstuga och cykelförråd finns tillgängliga i källaren. Bastu finns att låna för föreningens medlemmar. Sophantering/återvinningsstation finns på gården.

Parkering
Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. 100kr tillkommer om man vill ha el. Generöst med gästparkeringar i området.

TV- och internet
Anslutning till TV-kabelnät och 250mbt/s internet via Telenor ingår i månadsavgiften.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2018-11-29
Energikonsumtion 114 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-2217-14-74-5 i Hsb:s Brf Slagtäppan
Pris 1 595 000 kr utgångspris
Avgift 4415 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, parkering, kabel-TV och bredband

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 0.2446%

Närområde

Allmänt Naturnära område som passar perfekt för den som gillar långa promenader och närhet till lugn och natur. Goda bussförbindelser med 2ans buss som tar en till Eskilstuna centrum alternativt vackra Torshälla. Måsta busshållplats ligger endast ett par hundra meter från lägenheten.
Mycket hög servicenivå i området med promenadavstånd till ICA Slagsta samt förskola och skola. Vackra grönområden mellan husen där möjlighet finns till en stund vila, sparka boll på de stora gräsytorna alternativt besöka de populära lekplatserna för de yngre. Basketplan finns som vintertid förvandlas till skridskobana.
Parkering Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. 100kr tillkommer om man vill ha elstolpe. Generöst med gästparkeringar i området.
Separat kö till garageplatser.

Förening

Föreningsnamn Hsb:s Brf Slagtäppan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-2664
Gatuadress Tomtebog. 14 A
Hemsida www.slagtappan.se
Telefon Kontaktperson 016-14 49 07
Allmänt om föreningen Brf Slagtäppan är Eskilstunas största bostadsrättsförening.
De 18 trevåningshusen som föreningen består av byggdes under perioden 1968-69.
I husen finns totalt 446 lägenheter av olika storlek från 33 m² till 108 m².
Föreningen anordnar fritidsaktiviteter såsom Valborgsmässofirande och Julgransplundring.
Föreningen förvaltas av HSB Södermanland. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg-Hansa. I försäkringen ingår bostadsrättstillägget för föreningens medlemmar.
Antal lägenheter 446
Antal lokaler 28
Renoveringar 1986 Fönsterbyte
1990-1995 Takbyte
1994 Målning och renovering av fasad och balkongrenovering
2004 Bredbandsinstallation
2008 Stamrenovering och miljöhus
2009 Elstolpar
2010 Frånluftsfläktar
2015 Balkonger
2016 Ny ytter- och fasadbelysning, nya termostatventiler, Byte av 3 undercentralen
2019 Utbyte av cykelrumsdörrar
2020 Byte av belysning i källare, Byggnation av ny bastu
2021 Renovering av garagelängor, byte av belysning i trapphus
Parkering 66 garage platser och 545 bilparkeringsplatser varav 246 med elstolpar och ett antal mopedplatser
Tv och bredband Tele 2(TV) Telenor(bredband)
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

FIlm

Planritning
Planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR