Lostigen 8E

Eskilstuna 5 875 000 kr utgångspris

Nybyggd villa, carport samt finplanering av tomt ingår!

Nu presenterar vi en nybyggd minimalistisk villa i populära Roxnäs med närhet till Mälaren och badplatser i Väsbyholmsviken. I fastighetspriset kommer att ingå Carport med vidbyggt förråd med platta på mark.
Huvudbyggnadens strama intryck och den skandinaviska tonen tillsammans med den dova färgsättningen gör att huset smälter in i omgivningen och känns jordnära. Villan har en boarea om hela 162 kvadratmeter i ett plan och inrymmer bland annat tre sovrum, walk-in-closet, grovkök, skafferi samt ett stort, rymligt vardagsrum/matsal som växer ihop med köket i den öppna planlösningen. Huset är klätt i svart stående träpanel och har en mer privat karaktär på framsidan medan husets baksida, med dess många fönsterpartier, ger en mer öppen känsla. Bostaden värms med frånluftvärmepump med vattenburen golvvärme. Carport med vidbyggt förråd kommer uppföras och ingå i fastighetsköpet, detta i anslutning till bostadens entré. Huset är förberett för fiber, anslutningskostnad tillkommer. Fastigheten är även undantagen från fastighetsavgift de första 15 åren. OBS! Möjligheten finns för den stora familjen att inreda vinden genom att öppna upp det övre planet där trapp är illustrerad på planlösningen. Därmed går det att addera ytterligare ca100 kvadratmeter till boarean. Vinden är förberedd med VA för att smidigt kunna uppföra ytterligare badrum. Finplanering av tomt kommer att utföras av säljare genom anläggning av gräsmatta på baksida- och husets kortsidor samt utjämning av markytorna på husets framsida där ytan kommer att beläggas med gårdsgrus. Arbetet med finplanering av tomt planeras att utföras parallell med att carport och förråd uppförs, när tjälen gått ur marken.

Via farstukvisten kliver du in i den möblerbara hallen. Här finns plats för sittmöbel och utrymme att hänga av dig ytterkläder. Via hallen når du också direkt till höger husets toalett. Toaletten har klinkergolv, toastol, handfat samt spegel. Här finns också ett kapprum med plats för klädförvaring på rummets båda sidor. Vidare tar du dig till tvättstugan/grovköket som har ny tvättmaskin och torktumlare från Cylinda. Tvättstugan har klinkergolv, diskho och vita underskåp till förvaring.
Det sociala köket ger med sin öppna planlösning en härlig känsla av gemenskap. Rejält med arbetsyta på köksbänken som vetter mot husets framsida och gott om förvaring i underskåpen samt köksön. Vid köksön finns fyra sittplatser – perfekt för morgonens frukost eller som social samlingsplats för fördrinken när ni lagar mat med vänner och familj. Kyl och frys samt köksfläkten är i rostfritt utförande. Här finns också inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. I anslutning till köket finns skafferi med access från kök såväl som grovkök – perfekt att ställa av matkassarna här. Skafferiet har ett fönster vilket ger härligt ljus när du letar bland specerierna.
Tack vare den öppna planlösningen knyts vardagsrummet och matsalen ihop med köket. Både vardagsrum, kök samt entré har slipade betonggolv som ger ett modernt intryck. Det stora rummet har rejält ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier och utgång till husets baksida via två dörrar. I rummet, som är drygt 50 kvadratmeter stort, finns gott om plats för matbord med många sittplatser, ett par soffor alternativt fåtöljer, tv-möbel eller ytterligare en sittgrupp.

Där hallen möter vardagsrummet kommer du till passagen som tar dig till den privata delen av huset. Här är golven belagda med parkett men möjligheten finns att lägga heltäckningsmatta i sovrummen. Direkt till vänster finner du badrummet. Badrummet har klinkergolv och kakelbeklädda väggar. Utrustningen består av kommod från Ballingslöv, spegel, toalett, handdukstork samt en duschhörna med takdusch. En dörr leder ut till husets baksida – smidigt om du varit ute på en joggingtur eller vill direkt till duschen efter ett spabad. På höger sida från passagen finner vi två sovrum med textilmatta som är utrustade med garderober. Här finns plats för en rejäl säng, skrivbord och kanske fåtölj eller byrå. Garderoberna gör att det är gott om klädförvaring.

Via passagen, vars väggar passar perfekt att kläs med tavlor, leder en dörr ut till husets ena kortsida. Till vänster finner vi husets stora sovrum med tillhörande walk-in-closet. Om man så önskar kan walk-in-closeten göras om till ett kontor för hemmaarbete eller ett gästrum till vänner och familj. Sovrummet rymmer dubbelsäng, sängbord, fåtölj och byrå.

I övrigt kan du sätta din egen prägel och kanske uppföra såväl växthus som attefallshus.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 6 varav 3-4 sovrum
Boarea 162 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 162 kvm
Byggnadsår 2022
Kommentar till byggnadsår Beräknas vara klart för inflytt före jul
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Tak Bandtäckt plåt
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme
Ventilation Mekanisk (frånluft)
Övriga byggnader Carport med vidbyggt förråd.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Beställd
Datum 2023-02-01
Energikonsumtion 85 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 5 875 000 kr utgångspris
Summa inteckningar/pantbrev 3 100 000 kr
Driftkostnad 15000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 6500 kr
  • Försäkring: 5500 kr
  • Renhållning: 3000 kr

Enligt schablonberäkning.

Elförbrukning 13 829 kWh/år

Tomt

Tomtarea 1879 kvm
Tomttyp Finplanerad.
Övrigt Tomten kommer att finplaneras med gårdsgrus på framsidan och gräsmatta på gavelsidor och baksida.

Närområde

Allmänt Roxnäs läge nära både vatten och skog ger dig möjlighet till rekreation, vandring, cykling och bad inom korta avstånd. En mil utanför Eskilstuna och endast 3 kilometer till Torshälla som erbjuder närservice med apotek, vårdcentral, Systembolag, flera restaurangen och livsmedelsbutiker. På cykelavstånd från Roxnäs finns inom rimligt avstånd Wäsby Magasin med välbesökt inredningsbutik, ostaffär och café. Fortsätter man cykelturen ned till Mälarens strand finner man Mälarbadens Golfklubb som också har restaurang och erbjuder möjlighet till padelspel. I Torshälla finns förskolor och grundskolor upp till årskurs 9. En kort bilresa bort finner du Folkesta handelsområde med bland annat Willys, Jula, Byggmax och flera andra butiker.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Nyttjanderätt Tele
Planbestämmelser Detaljplan

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Badplats
Badplats
Lekplats vid badet
Lekplats vid badet
Badplats
Badplats
Båtplats
Båtplats
Mälarbadens golfklubb
Mälarbadens golfklubb
Golfbana
Golfbana

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR