Rademachergatan 2

Eskilstuna 2 850 000 kr utgångspris

Centralt belägen femrummare med å-utsikt!

Alldeles intill ån, högt upp i fastigheten hittar vi denna stora och trevliga lägenhet. Bostaden är belägen på en attraktiv adress mitt i centrum med fantastisk utsikt över vattnet och stadsparkens vackra natur. Denna bostad erbjuder stora sociala ytor, både inne och på bostadens två balkonger. Fönster i flera väderstreck och den höga placeringen i fastigheten medför ett härligt ljus. Vidare erbjuder bostaden tre ljusa sovrum i anslutning till varandra samt ett öppet utrymme som passar perfekt som kontor. Två helkaklade badrum, varav ena är kombinerat med tvättstuga.

Här bor du i en populär förening som tillhandahåller parkeringsplatser i garage och utomhusparkeringar, kötid kan förekomma. Bra förvaring finns att tillgå i bostadens rymliga förråd beläget i entréplanet. Vidare finns hiss installerad i huset. Ett perfekt hem för dig som söker ett bekvämt boende med närhet till det mesta!

Bostadens läge är optimalt, endast ett kvarter från gågatan med shopping, restauranger och nöjen. Både universitet och tågstation ligger inom ett par minuters promenad. Alldeles utanför dörren finns Eskilstunaån och dess fina promenadstråk samt vackra intilliggande grönområden såsom Stadsparken och Rothoffsparken.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 6 [floor] => 5 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 5 av 6 ) 1

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 115 kvm
Balkong Ja.
Våning 5 av 6

Hall
En ljus hall som erbjuder en härlig överblick över kommande rum i lägenheten. Ytskikt på väggar i en trevlig beige nyans med ett parkettgolv som fortsätter in i bostadens alla rum. Här finns plats för att hänga av sig innan man fortsätter in i bostaden.

Duschrum
Med ingång från hallen ligger hemmets duschrum. Stillren yta med vitt kakel på väggarna och ett ljusgrått klinkers på golvet. Rummet är utrustad med handfat, spegelskåp, toalett och dusch.

Sovrum 1-3
Från hallen hittar vi bostadens tre sovrum. Det första sovrummet rymmer dubbelsäng och har flera garderober längs ena väggen. Ljusa väggar och ljusa fronter på garderoberna. Det andra rummet passar perfekt till en enkelsäng och ett skrivbord. Väggarna är även här ljusa samt en mörk mönstrad fondvägg. Det tredje sovrummet passar bra som ett barnrum eller gästrum. Plats för enkelsäng samt förvaringsmöbel.

Kök / Balkong 1
Centralt placerat i bostaden hittar vi hemmets ljusa och härliga kök. Ett parallellkök med släta vita fronter och stiliga handtag. Ett vitt kakel på väggen i arbetsdelen över tålig rostfri bänkskiva. Köket erbjuder gott om utrymme för matlagning och mycket förvaring i både över- och underskåp. Köket är utrustat med spishäll, köksfläkt inbyggd i överskåp, kyl & frys med heldörr samt ugn och microvågsugn i vitt. Färgval som gör att vitvaror smakfullt passar in i rummets ljusa stil. Intill arbetsdelen finns plats för ett ordentligt matbord intill stort fönster med fantastisk utsikt över området. Här hittar vi även utgången till bostadens ena balkong. Gott om plats för sittmöbler på balkongen och härlig utsikt mot Eskilstunaån och Smörparken.

Vardagsrum / Balkong 2
I anslutning till köket ligger vardagsrummet. Ett hemtrevligt rum med ljusa väggar och en mönstrad fondvägg. Ett härligt utrymme för sittmöbler och vitrinskåp. Rummet har inte en utan två dörrar i helglas som leder ut på bostadens andra balkong. Här finns hemmets stora balkong med utsikt över Eskilstunaån och föreningens lummiga innergård. Denna balkong rymmer såväl solstolar och matbord. Perfekt plats att avnjuta en av Eskilstunas vackraste vyer tillsammans med familj och vänner.

Badrum / Tvättstuga
Med bra placering till de sociala ytorna hittar vi hemmets andra badrum. Ett helkaklat badrum kombinerat med tvättstuga. Intill ingången av badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva ovanpå maskinerna samt flera förvaringsskåp. Vidare in i rummet finns toalett, en stor kommod med nedsänkt handfat, spegelskåp med infällda spotlights ovanför. Badkar samt utgång till balkongen.

Kontor
I anslutning till bostadens matrum, finns idag ett öppet utrymme som används som kontor. Möjligt att även använda detta tillsammans med matplatsen eller dela upp till förmån för ytterligare ett sovrum.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 2008
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (frånluft)
Övriga byggnader Rymligt förråd tillhör lägenheten och finns på entréplanet.
Stort inomhus cykel- och barnvagnsförråd.
Välordnat sopprum med möjlighet till avfallssortering.
TV: Basutbud ingår i avgiften, ComHem.
Bredband: Stadsnät, betalas separat.

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1260.0000.01.1251 i Brf Vedgården 2
Pris 2 850 000 kr utgångspris
Avgift 7009 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, trappstäd
Driftkostnad 7250 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1250 kr
  • Hushållsström: 6000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 3.66%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 982 186 kr

Närområde

Parkering Föreningen förfogar över 26 st parkeringar med kösystem, varav 19 st garageplatser (680 kr/mån) och 7 st utomhusparkeringar (400 kr/mån).
Parkeringsmöjlighet i mån om plats finns även i närliggande parkeringshus.

Förening

Föreningsnamn Brf Vedgården 2
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769615-2888
Gatuadress Rademachergatan 2-4
Postnummer 63219
Ort ESKILSTUNA
Antal lägenheter 31
Renoveringar 2021 Ommålning och uppfräschning av lilla garaget och soprummet
2022 Ny garageport

Video

Film

planlösning
planlösning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR