Rektorsvägen 17

Eskilstuna 3 695 000 kr utgångspris

Välplanerad villa med över 180kvm boutrymmen i populära Röksta!

Välkommen till en välskött villa som bjuder på genomgående ljusa ytskikt på golv, väggar och tak. Här finns entréplan med modernt renoverat kök med kapitalvaror i rostfritt utförande. Rymligt vardagsrum med delvis öppen plan mot vardagsrum. Från vardagsrummet nås även bostadens stora altan delvis under tak. Våningsplanet erbjuder vidare helkaklat badrum samt tre rymliga sovrum. Med egen ingång, perfekt för tonårsbarn, nås genomgående renoverad källare med stort sovrum, gillestuga, pannrum, toalett samt kombinerad tvättstuga och badrum. Samtliga ytskikt är renoverade under senare år. Fin och mycket lättskött trädgårdstomt med fruktträd, buskar och gräsmatta som både inbjuder till bollspel och kubb såväl som studsmattan. Här finns bra parkeringsmöjligheter i carport såväl som på bred uppfart med plats för flertalet bilar. Fastigheten erbjuder högsta bekvämlighet med en friköpt tomt ansluten till kommunalt VA med vattenburen uppvärmning med fjärrvärme och fiber indragen.

Bostaden ligger belägen i mycket populärt och lugnt område med närhet till det mesta. Här erbjuds promenadavstånd till flertalet förskolor och skolor. I närområdet ligger stora grönområden med fotbollsplaner, lekpark och promenadstråk. En kort promenad tar dig till matbutiker, gym, pizzeria och gatukök. Trevlig cykelväg in till Eskilstuna centrum med restauranger, nattliv, shopping, högskola och tågstation. Bra bussförbindelser med stadstrafik. Cykelavstånd till tågstation med förbindelser till hela Mälardalen. 45min med snabbtåg till Stockholm central.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 6 varav 4 sovrum

Entréplan
Hall: Stig in i denna ljusa och välkomnande hall med öppen plan mot matrum och kök såväl som vardagsrum. Här är nytt ljust golv enhetligt med kök mot vita väggar och tak. Utrymme finns att hänga av kläder och ställa skor samt ytor för ytterligare möblemang med exempelvis sittbänk eller byrå. Hallen är utrustad med modern luft/luft värmepump som också kan användas för kyla samt elektroniskt lås som kommer att ingå.

Kök/matrum: Nytt och modernt kök med vita skåpsluckor i profil, ljust kaklad arbetsdel och mörk bänkskiva. Spotlights i vitrindel och LED-belysning ovan kökets arbetsyta ger ett smakfullt ljus i kökets arbetsdel. Gott om förvaring med över och underskåp och en modern maskinell utrustning med varmluftsugn och mikro i ergonomisk arbetshöjd. Vidare finns inbyggd diskmaskin och fläkt samt kombinerad kyl/frys. Vitvaror i rostfritt. Smakfullt mönstrad fondtapet och behagligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Intilliggande finns rymlig matplats för det större sällskapet.

Vardagsrum: I vardagsrummet finns plats för den stora soffgruppen, här kan hela familjen samlas. Vardagsrummet har ett fint ljust golv, vita väggar och tak. Härifrån finns även utgång till stor delvis takad altan i bästa söderläge.

Badrum: Helkaklat badrum utrustat med wc, handfat med kommod och överhängande spegelskåp, handdukstork samt duschkabin.

Sovrum 1: Mycket ljust och trevlig sovrum som har stort fönster för ljusinsläpp. Här finns gott om plats för dubbelsäng, förvaring med nya garderober som kommer att ingå samt utrymme för dubbelsäng och sängbord. Ljusa ytskikt på väggar och tak och utgång med dörr till hemmets altan.

Sovrum 2: Sovrum med plats för säng och övrigt möblemang. Rummet har ljust målade väggar och tak och golv enhetliga med övriga sovrumsgolv på våningsplanet. Här får man fint ljusinsläpp genom stort fönster. Förvaring med externa garderober med skjutdörrar som kommer att ingå.

Sovrum 3: Fint renoverat sovrum med plats för säng och skrivbord. Likt övriga rum så är ytskikt ljusa. Gott om ljusinsläpp genom stort fönster.

Källarplan

Gillestuga: Stort rum som ger barnen möjlighet till eget lek- och spelrum, hemmabio eller ett extra sovrum vid behov. Här är ljusa ytskikt på väggar och tak samt golv i träimitation. Det trivsamma och värmande öppna spisen ger en hög mysfaktor!

Sovrum / gästrum: Rymligt sovrum med ljust mönstrat golv, ljusa väggar och tak. Här finns utrymme för dubbelsäng, skrivbord, extern förvaring och övrigt möblemang.

Badrum / Tvättstuga: Stor och renoverad tvättstuga kombinerad med badrum. Våtrummet är utrustat med ljust kakel på väggar och mörkt klinkerbelagt golv. Här är wc, kommod och badkar med lejontassar. Tvättpelare med modern tvättmaskin och torktumlare. Vädringsfönster finns i utrymmet.

Wc: Gäst-wc med toalett, handfat och överskåp.

Pannrum/förråd: Nyrenoverat pannrum med mörkt klinkergolv, ljust målade väggar och fjärrvärmeväxlare. Två stora förråd finns i källarplanet. Båda är inredda med nya hyllsystem och erbjuder gott om plats för förvaring.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla med källare
Boarea 94 kvm
Biarea 94 kvm
Byggnadsår 1966
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme Träreglar
Fasad Tegel/Trä
Fönster 3-glas och 2-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme, luft/luftvärmepump
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Renoveringar:

3-glas isolerfönster 1990
Yttertak 1999
Tvättstuga 2013/2021
Altan renoverad 2013/2021
Torktumlare 2017
Kök 2019
Fiber 2019
Luftvärmepump 2019
Ytterdörrar 2019
Paxfläktar i källare 2020
Nymålade väggar på entréplan 2021
Nya golv i kök och matrum 2021
Trapp till källare renoverad 2021
Pannrum 2021
Ny lucka och stege till vind 2021
Nya garderober sovrum entréplan 2021
Hyllsystem i förråd källare 2021
Thujahäck 2021
Altantak 2021
Carport/förråd 2021

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2013-06-19
Energikonsumtion 97 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 3 695 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 250 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 482 000 kr
Värdeår 1966
Summa inteckningar/pantbrev 2 695 000 kr
Driftkostnad 58260 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 20920 kr
 • Vatten/avlopp: 8450 kr
 • Försäkring: 7656 kr
 • Renhållning: 2918 kr
 • Hushållsström: 18316 kr

Personer i hushållet 3 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusbyggnad: 1 482 000 kr
 • Småhusmark: 768 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 927 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Närområde

  Allmänt Bostaden ligger belägen i mycket populärt och lugnt område med närhet till det mesta. Här erbjuds promenadavstånd till flertalet förskolor och skolor. I närområdet ligger stora grönområden med fotbollsplaner, lekpark och promenadstråk. En kort promenad tar dig till matbutiker, gym, pizzeria och gatukök. Trevlig cykelväg in till Eskilstuna centrum med restauranger, nattliv, shopping, högskola och tågstation. Bra bussförbindelser med stadstrafik. Cykelavstånd till tågstation med förbindelser till hela Mälardalen. 45min med snabbtåg till Stockholm central.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Tomtindelning Stadsplan

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR