Carlavägen 46A

Eskilstuna 1 495 000 kr utgångspris

Topprenoverad lägenhet med nytt badrum och nytt kök!

Smakfull och välplanerad gavellägenhet belägen på våning 2. Bostaden erbjuder stilrent kök med gråa köksluckor och rostfria vitvaror, helkaklat badrum med tvättmaskin samt övriga genomgående fina ytskikt. Bra läge med närhet till Djurgården, centrum, högskola och tågstation. Varmt välkommen på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 4
Boarea: 81 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 2 av 3

Interiör
Hall
Välkommen in i denna smakfullt renoverade bostad. Hallen har vitmålade väggar, stilrent och tåligt klinkergolv i grått. Möblera utrymmet med hatthylla, skoställ och övrig inredning. I anknytning till hallen finns en tillgänglig och praktisk klädkammare.

Kök
Smakfullt kök med genomtänkt utrustning och gott om förvaring. Den grå köksinredning ger ett lyxigt intryck vilket förhöjs av det rektangulära kaklet i vitt. Köket har vitmålade väggar och ett ljust golv som är enhetligt i bostaden. Den maskinella utrustningen består av kylskåp, frys, ugn, fläkt, diskmaskin, diskho och blandare. Samtliga vitvaror är i rostfritt vilket skapar enhetligt intryck. Möblera ytan med köksbord och fyra stolar. Tack vare den öppna planlösning mot bostadens vardagsrum är ytans ljusflöde maximalt.

Vardagsrum
Med direkt access från köket nås detta inbjudande vardagsrum. Ytans golv och färgsättning är enhetligt med kök. Möblera rummet med soffa, soffbord och mediamöbel. Från denna yta nås bostadens trivsamma balkong. Möblera denna med cafégrupp och sitt ned och njut av en kopp kaffe i vårsolen.

Sovrum 1
Omfångsrikt sovrum med sober inredning. Möblera rummet med dubbelsäng, sängbord och övrig inredning såsom byrå eller liknande. Här erbjuds befintlig förvaring i en hel garderobsvägg med vita skåpdörrar. Sovrummets fönster släpper in gott om dagsljus.

Sovrum 2
Till vänster om bostadens hall finns detta sovrum. Rummet har vitmålade väggar och ljust golv. Möblera med större säng, sängbord och övrig inredning. Befintlig förvaring i inbyggd garderob. Rummet har fönster.

Sovrum 3
I direkt riktning från bostadens hall finns detta rum. Möblera med större säng, sängbord och övrig inredning. Här finns befintlig förvaring i garderob med vita dörrar. Sovrummet har fönster.

Badrum
Till höger om bostadens hall återfinns detta moderna och fräscha badrum. Ytan har kaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Här finns utrustning som takdusch, kommod, blandare, spegelskåp och toalett. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin.

Bostaden totalrenoverades under 2020-2021.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 81 kvm
Byggnadsår: 1942
Fönster: 2+1 glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband via stadsnätet, kostnad för bredband tillkommer.
Källarförråd tillhör bostaden.
Parkeringsplats kan tas över på gården (300kr/mån).

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2008-12-23
Energikonsumtion: 160 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1201 (31240010003) i Brf Orkanen 26
Pris: 1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 5360 kr/mån
Driftkostnad: 3500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Enligt schablonberäkning

Andel i förening: 13.208%

Närområde

Allmänt: Attraktivt läge nära till centrum, högskola, och ett stenkast från Djurgårdens grönområden och sjukhuset. Gångavstånd till fler stora livsmedelsbutiker.
Kommunikation: Nära till busshållplats. Gång/cykelavstånd till Resecentrum och centralstation med goda förbindelser med Stockholm och Västerås.
Parkering: P-plats finns att hyra av föreningen (separat-kö)

Förening

Föreningsnamn: Brf Orkanen 26
Organisationsnummer: 769632-2002

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR