Orrvägen 28

Eskilstuna 3 395 000 kr

En vacker villa med egen gäststuga och fantastisk trädgård!

Välkommen till denna vackra villa som erbjuder ett vardagsrum med högt i tak och breda fönsterpartier, täljstenskamin och gäststuga på tomten. Här finns även en bastu, bubbelbadkar och en fantastisk trädgård med fruktträd och bärbuskar. Njut av lugnet med bara ca 10 minuter till Torshälla centrum. Villan är belägen i ett lugnt område med närhet till natur och ca 5 minuter till badplats. Ett mycket trivsamt och välskött hem för familjen eller för dig som vill flytta ut och känna lugnet. Besiktning är gjord. Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 120 kvm. taxeringsinformation

Hall: Välkommen in i hallen! Här finns det plats att möblera med hallmöbler efter önskemål. Rummet är inrett med ljusa väggar och laminat på golv.

Kök: Köket är från 2007 och har plats för stora sällskapet med generöst med yta för matbord samt fönster ut mot den vackra trädgården. Inrett med ljusa väggar, matta på golv och ljusa köksluckor. Utöver det finns en diskmaskin, spis, fläkt, ugn samt en kyl och en frys. Ett kök att trivas i!

Vardagsrum: Välkommen in i det vackra vardagsrummet med högt i tack, stora fönsterpartier och en effektiv täljstenskamin. Rummet är rymlig och inrett med ljusa kulörer och laminat på golv. Här finns plats att möblera med soffa, soffmöbler, tv-möbler och annan önskad inredning.

Sovrum 1: Ett generöst sovrum med ljusa väggar, klinker på golv och fler garderober installerade. Här finns platts för dubbelsäng, sängbord samt övrig önskad möblering. Härifrån finns även en dörr som leder ut till fastighetens trevliga trädgård.

Sovrum 2: Ett ljust och trevligt sovrum inrett med breds fönsterpartier med utsikt över trädgården. Här finns plats att möblera med säng, sängbord samt annan önskad förvaring och inredning. Denna yta kan även användas som kontor, gästrum eller matsal.

Badrum: Ett stort badrum med bubbelbadkar, separat dusch samt bastu med plats för fler. Ytan är även utrustad med toalett, kommod och spegel. Ett vädringsfönster samt plats att inreda med ytterligare möbel. Badrummet är helkaklat med våtrumsmatta.

Tvättstuga: Tvättstugan som är en del av badrummet är utrustad med tvättmaskin, torkskåp och generös avlastningsyta. Här är det matta på golv och ljusa väggar.

Gäststuga: Gäststugan har generöst med yta och kan inredas som ett extra sovrum, hobbyrum eller helt enkelt för förvaring. Här finns en toalett samt pentry. Gäststugan har indragen el och vatten.

Trädgården: Ta ett kliv ut på den fantastiska trädgården som pryds av äppelträd, bärbuskar och blommor som kommer åter varje år varpå tomten är lättskött. På tomten finns även ett öppet förråd med gott om utrymme. En mycket välskött trädgård värd att uppleva på plats!

Övrigt: Ett vackert och trivsamt hem med möjlighet till två sovrum, isolerad gäststuga och parkeringsplats för fler bilar. Här kan du njuta av lugnet, ha nära till natur och badplats och samtidigt ca 10 minuter till Torshälla centrum. Fastigheten är välskött och besiktning är gjord. Redo för inflytt!

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla i vinkel
Boarea: 120 kvm
Byggnadsår: 1978
Kommentar till byggnadsår: Ombyggt 2007
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Takpannor
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme
Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation
Övrigt om byggnaden: Del av betongplatta kvar sedan byggår 1978, resterande betongplatta/byggnad från 2007.
Övriga byggnader: Gäststuga: Byggt 2007, fasad stående träpanel, grundläggning betongplatta på mark. Direktverkande el och självdragsventilation. Fönster 2-glas. Här finns plats att inreda ett extra sovrum/gästrum eller hobbyrum. Indraget vatten, pentry samt toalett finns.
Renoveringar: Del av betongplatta kvar sedan byggår 1978, resterande betongplatta/byggnad från 2007.

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2019-09-04
Primärenergital: 103

Ekonomi

Pris: 3 395 000 kr
Taxeringsvärde: 2 066 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 1 597 000 kr
Värdeår: 1994
Summa inteckningar/pantbrev: 780 000 kr
Driftkostnad: 31179 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 3759 kr
  • Försäkring: 4500 kr
  • Renhållning: 2900 kr
  • Hushållsström: 18070 kr
  • Sotning: 750 kr
  • Vägsamfällighetsavgift: 1200 kr

Beräkning är/ÅR. Beräkning enligt säljare. I Hushållsström ingår UPPVÄRMNING.

Tomt

Tomtarea: 1241 kvm
Övrigt: Lättskött tomt som är välskött, bärbuskar, fruktträd. Gäststuga på tomten.
Parkering: Plats för fler bilar vid uppfarten.

Närområde

Allmänt: Varmt välkommen till Torshälla! Här finner du ett pittoreskt samhälle med gamla anor, beläget endast några kilometer från Eskilstunas centrala delar.

I bostadens närhet finns Ängsholmen badplats och närområdet är mycket barnvänligt med naturen tätt inpå.
I Torshälla finns ett rikt utbud av bland annat kultur, restauranger och affärer. Här finns de flesta bekvämligheter som bibliotek och flera matvarubutiker förskolor och grundskolor. Bra bussförbindelser med täta avgångar mot Eskilstuna.
I Torshälla finns en rad återkommande händelser under året som bland annat Torshälla marknad med traditionella hantverk i unik gammeldags miljö.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Ängsholmen GA:1
Planbestämmelser: Detaljplan (2005-09-29) Byggnadsplan (1969-03-06)

Bilder

Planritning Orrvägen 28

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR