Björsund Silverhöjden

Strängnäs 3 245 000 kr utgångspris

Nyproducerad villa med fantastisk utsikt över Björsund kanal!

Modernt nybyggt boende med perfekt läge i skogsslänt med husets framsida helt i söderläge. Stort fönsterparti i vardagsrummet ger dig utsikt ut över Björsundet och öppna fällt. Enplansvilla med fyra rum och kök, var av tre är sovrum. Kök, vardagsrum och matsalsdel i helt öppen planlösning. Genomgående vita väggar och ekparkett. Vackert ljust kök, värmande kamin placerad mitt i husets hjärta mellan matplats och vardagsrumsdel. Trädäck längs med hela husets framsida ger dig ett stort extra ”rum” på sommarhalvåret, helt i söderläge med utsikt över vatten och trädtoppar. Mot tillägg finns möjlighet till att uppföra carport med vidbyggt förråd på tomten i samband med köp av fastigheten!

Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 115 kvm. taxeringsinformation

Hall
När du kommer in i hallen har du direkt till höger en garderob för förvaring. Här finns även plats för hatthylla och skoställ. Från hallen har du sikt ända in till kök och vardagsrum. Från hallen når du först tvättstuga till höger, därefter toalett och ytterligare toalett här med dusch. Till vänster finns två av husets sovrum placerade.

Kök
Vackert ljust kök. Vita luckor och ljus laminatskiva som arbetsbänk. Spotlights i tak över köksdelen. Kyl, frys och kökshon rostfritt. Inbyggd ugn och spishäll. Gott om förvaring då du har skåp ända upp till tak på ena sidan av köket. Intill köket finns plats för matbord med plats för fyra personer. Här finns vackert smalt liggande fönster vilket ger en modern känsla.

Vardagsrum
Underbart utrymme med stort fönsterparti som löper från golv till tak. I dessa stora fönster finns inbyggda spotlights. I mitten av rummet finns en täljstenskamin. På ena sidan av kaminen finns plats för stort matbord, skåp och/eller annan möbel och på andra sidan finns täljstenskaminen finns plats för vardagsrumssoffa och media-möbel. På gavelväggen finns ytterligare ett fönster från golv till tak. Här har du vy ut över vackra gamla träd vilka står tätt intill huset. Detta blir en vacker kontrast till de öppna vyerna du har i övriga fönster.

Sovrum 1
Stort sovrum med plats för stor säng och sängbord. Här finns två fönster, var av ett är smalt liggande. Fyra garderober. Vita väggar och ekparkett på golvet.

Sovrum 2
Plats för säng, sängbord, skrivbord och bokhylla. Här finns ett fönster och en garderob. Vita väggar och tak och ekparkett på golvet.

Sovrum 3
Plats för säng, sängbord, skrivbord och bokhylla. Här finns ett fönster och en garderob. Vita väggar och tak och ekparkett på golvet.

Badrum
Stort härligt helkaklat badrum med smalt liggande fönster. Dusch och toalett. Svart kommod och spegelskåp från Svedbergs. Grå klinker på golvet och spotlights i tak. Här finns gott om plats för kompletterande förvaringsmöbel.

Toalett
Toalett, handfat med spegel. Träfärgad kommod och ljust grå klinker på golvet ger en ljus och fräsch känsla. Spotlights i tak.

Tvättstuga
Rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Stor arbetsbänk och fönster i även detta rum.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla
Boarea: 115 kvm
Byggnadsår: 2018
Vatten & avlopp: Enskilt VA.
Nytt minireningsverk som delas med intilliggande fastighet.
Möjlighet till sommarvatten.
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Krypgrund
Uppvärmning: Luftvärmepump, Ved
Ventilation: Mekanisk (FTX)
Övrigt om byggnaden: Nätverksuttag i samtliga rum.
OSB på alla innerväggar i huset.
Stor altan med söderläge.
Upplyst uppfart.
Parkering i anslutning till entré med plats för fler bilar.
Bredband med fiber beställt, installation kommer att bekostas av säljare.
Renoveringar: Nätverksuttag i samtliga rum.
OSB på alla innerväggar i huset.
Stor altan med söderläge.
Upplyst uppfart.
Parkering i anslutning till entré med plats för fler bilar.
Bredband med fiber beställt, installation kommer att bekostas av säljare.

Energideklaration

Ekonomi

Pris: 3 245 000 kr utgångspris
Summa inteckningar/pantbrev: 800 000 kr
Driftkostnad: 26800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2000 kr
  • Försäkring: 4500 kr
  • Renhållning: 2800 kr
  • Hushållsström: 17000 kr
  • Sotning: 500 kr

Driftkostnaden är schablonberäknad.

Tomt

Tomtarea: 2272 kvm
Tomttyp: Lättskött naturtomt
Övrigt: Huset är byggt i sluttande naturtomt. Bergknallar och vackra gamla träd finns på tomten. På husets framsida finns stort altandäck med utsikt över vatten och skog. Här finns möjlighet till flera olika utemöbleringar. Altandäcket löper runt ena gaveln, Här finner du husets entré.

Närområde

Allmänt: Ett perfekt läge för dig som söker en lugn miljö med vacker natur och närheten till vatten. Gångavstånd till barnvänlig badplats med sandstrand, båtplats, båtiläggningsramp och volleybollplan.
Kommunikation: Bilfärd på 15 minuter till Eskilstuna C. 20 minuter till Strängnäs C och 1 timme 15minuter till Stockholm C.
Övrigt: Sedan 30 år finns Björsunds Byalag. En förening som anordnar aktiviteter av olika slag såsom Midsommarfirande, Boule, Byalagkvällar, Ladies Poker Night och Golf. Bystugan ligger intill Björsundsbadet.
http://bjorsundsbyalag.se/

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Strängnäs Björsund GA:11, Gemensamhetsanläggning: Strängnäs Björsund GA:18
Avtalsservitut Elledning
Last: Avtalsservitut: Elledning, 0486IM-05/13451.1

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR