Björsund 606

Strängnäs 3 495 000 kr utgångspris

Arkitektritad villa med naturskönt läge nära vattnet!

Välkommen till den perfekta bostaden, med en ljus och trivsam atmosfär, bekvämt uppförd i ett våningsplan. De sociala ytorna är utmärkta för härligt umgänge med familj. Den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum ger en känsla av rymd och ljus. Från matplatsen nås den stora altanen där ni ställer fram matbord och bekväma sittmöbler och njuter av mysiga grillkvällar med vänner. Ett praktiskt parallellkök med ingång till skafferi ger bra möjligheter för matlagning och förvaring av köksredskap. Fyra ljusa och rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Två badrum och tvättstuga. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas i och skapa minnen tillsammans. En lugn plats med närhet till naturen, perfekt läge för långpromenader med hunden och kort avstånd till en av kommunens populära vikar vid inloppet av Sörfjärden. En perfekt plats för er som vill ta en vända med SUP-brädan eller en tur med båten ut i Mälaren.

Ett trivsamt läge i en lugn miljö med vacker natur och närhet till vatten. Gångavstånd till barnvänlig badplats med sandstrand, båtplats, båtiläggningsramp och volleybollplan. Bilfärd på 15 minuter till Eskilstuna C. 20 minuter till Strängnäs C och 1 timme 15minuter till Stockholm C.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum

Hall
Välkommen in till denna hemtrevliga bostad med genomgående fina ytskikt och goda sociala ytor. När ni kliver in i hallen möts ni av ett slitstarkt klinker belagt golv och ljusa väggar. Direkt till höger från ytterdörren finns plats för er att hänga av jackor och skor. Hallen ger även utrymme att möblera med en extern förvaringsmöbel för vantar, mössor och halsdukar. Från fönster med frostat glas släpps ljus in och sprider sig över rummet.

Kök
Bostadens kök erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i rymliga över och underskåp. Tilltagen arbetsbänk i ljus ton ger plats för förberedelse av matlagning och bak. Över arbetsbänken finns vitt kalkel som stänkskydd vilket gör det enkelt att hålla rent. Centrerat fönster tillsammans med träluckor och charmig färg på väggarna gör köket hemtrevligt och ombonat. Vidare finns extra förvaringsmöjligheter i förråd med praktisk inredning med hyllplan där ni placerar alla pasta sorter ni kan tänka er. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl och frys, två diskhoar samt diskmaskin. Intill köket i öppen planlösning med vardagsrummet finns given plats för matbord. Placera ett stort matbord som rymmer familj och vänner på besök intill det stora fönsterpartiet.

Vardagsrum
Hemmets vardagsrum är stort och präglas av vackert ljusflöde från stor fönsterpartier och dörr ut till altanen. Möblera här med generös soffgrupp, mediamöbel, soffbord och övrigt möblemang efter smak och tycke. Koppla av framför den maffiga eldstaden som både värmer och höjer mysfaktorn till hemmet. Från vardagsrummet och matplatsen nås altanen. Möblera här med matbord och stola, bekväma loungemöbler, grill och duka upp för många härliga grillkvällar i solen med familj och vänner.

Sovrum
Bostadens alla sovrum nås från vardagsrummet. Dom erbjuder ljusa ytskikt tillsammans med fina enstaviga parkettgolv. Möblera rummen med dubbelsäng, sängbord, skrivbord, garderober och övrigt möblemang. Från fönstren får ni ett härligt ljusflöde från flera olika vädersträck.

Badrum 1
Hemmets första badrum har kaklade ytskikt och klinker belagt golv i harmonisk färg. Här finns stor duschplats med duschväggar i glas, toalettstol, handfat med överhängande spegel och vädringsfönster. Möblera med extern förvaringsmöbel för alla era handdukar.

Badrum 2
Det andra badrummet har delvis kaklade väggar och klinker belagt golv i jordnära färger. Utrustningen består av duschplats, toalettstol och handfat.

Tomt
Den generösa tomten erbjuder förråd, carport och odlingsmöjligheter. Carporten ger plats för en bil men ytterligare plats för bilar finns på uppfarten. Intill bilplatsen finns förråd som ger plats för utemöbler, trädgårdsredskap mm. Framför huset finns en rutschkana, perfekt för barnen att leka på.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 125 kvm
Byggnadsår 2008
Vatten & avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme, braskamin.
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2019-04-02
Energikonsumtion 75 kWh/m2 år.
Primärenergital 114

Ekonomi

Pris 3 495 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 067 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 691 000 kr
Värdeår 2008
Summa inteckningar/pantbrev 2 920 000 kr
Driftkostnad 36874 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 1894 kr
 • Försäkring: 4953 kr
 • Renhållning: 2392 kr
 • Hushållsström: 24154 kr
 • Sotning: 1381 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 2100 kr

Elförbrukning 9 884 kWh/år
Personer i hushållet 5 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 376 000 kr
 • Småhusbyggnad: 1 691 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 2056 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Närområde

  Allmänt Ett perfekt läge för dig som söker en lugn miljö med vacker natur och närheten till vatten. Gångavstånd till barnvänlig badplats med sandstrand, båtplats, båtiläggningsramp och volleybollplan.
  Kommunikation Bilfärd på 15 minuter till Eskilstuna C. 20 minuter till Strängnäs C och 1 timme 15minuter till Stockholm C.
  Övrigt Sedan 30 år finns Björsunds Byalag. En förening som anordnar aktiviteter av olika slag såsom Midsommarfirande, Boule, Byalagkvällar, Ladies Poker Night och Golf. Bystugan ligger intill Björsundsbadet.
  http://bjorsundsbyalag.se/

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Strängnäs Björsund GA:11 ändamål: Vägar

  Video

  Film

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR