Törnerosgatan 11

Eskilstuna 1 850 000 kr utgångspris

Renoverad trea med populärt läge på Norr!

Rymlig och ljus trea om hela 85kvm. Här erbjuds ett topprenoverat Epoq- kök med moderna vitvaror. Stort och luftigt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Två rejäla sovrum med ljusa ytskikt och fönster för naturligt ljusinsläpp. Hemmet har helkaklat badrum med egen tvättmaskin och separat gästtoalett. Lägenheten har ingång via två separata entrédörrar, perfekt för familj med tonårsbarn som vill ha egen ingång.

Bostaden har ett toppenläge mitt på omtyckta Norr. Endast ett kvarter bort hittas livsmedelsaffär, pizzeria samt den trevliga kvarterskrogen Café Norr. Med en kort promenad över ån nås även centrumkärnan med universitet, butiker och restauranger. Från bostaden har du nära till den vackra stadsparken och stråken längs med ån erbjuder fina promenader där du bland annat når det växande Munktellområdet.

Välkommen att anmäla ert intresse till visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 6 [floor] => 4 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 4 av 6 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 84.8 kvm
Balkong Ja.
Våning 4 av 6

Sovrum / Gästtoalett
Bostaden har två ingångar. Via entrédörren till vänster nås hall med bra avhängningsyta och ingång till sovrum och gästtoalett. Sovrummet här är väl tilltaget med plats för dubbelsäng och sängbord såväl som byrå eller skrivbord. Genomgående ljusa ytskikt på golv och väggar. Gästoaletten intill sovrummet har kaklade väggar och klinkergolv. Här finns toalettstol, handfat och överhängande badrumsskåp.

Entréhall
Via bostadens andra entré nås rymlig hall med garderobsvägg som erbjuder generös klädförvaring samt städskåp. Vidare finns plats för extern förvaringsmöbel såsom byrå. Mörkt klinkergolv och ljust målade ytskikt på väggar.

Sovrum 2
Bostadens andra sovrum (barnrum) inrymmer dubbelsäng och sängbord samt bra förvaring med platsbyggda garderober. Ljusa ytskikt på golv och nymålade väggar.

Badrum
I anslutning till bostadens andra sovrum finns stort, helkaklat badrum utrustat med ny kommod med handfat och överhängande spegel, duschplats med duschväggar, WC och toppmatad tvättmaskin.

Kök
Vidare in i lägenheten nås modernt renoverat kök -16 från Epoq. Köket erbjuder en lyxig interiör och ljus inredning. Mycket påkostade vitvaror från Bosch och bra arbets- och avställningsyta utmed den långa arbetsbänken med ljus bänkskiva. Utrustningen består av kyl och frys med heldörr, vit induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, mikro och diskmaskin. Matplats för 4 personer under kökets centrerade fönster. Köket har golv enhetligar med sovrum och vardagsrum samt ljust målade väggar och tak.

Vardagsrum
Intill köket finns bostadens luftiga vardagsrum. Rummet är stort och inrymmer matsalsbord, soffgrupp och mediamöbel. Ljust målade väggar och ljusa golv i sammanhängande utförande. Generöst ljusinsläpp från breda fönsterpartier och utgång till stor inglasad balkong med förmiddagssol.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 1962
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2018-10-01
Primärenergital 109

Ekonomi

Lägenhetsnummer 136-216 i Brf Nilhästen 2
Pris 1 850 000 kr utgångspris
Avgift 4339 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, trappstäd
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Personer i hushållet 2 personer
Andel i förening 1.94318%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 64 272 kr, Enligt årsredovisning 2022

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt stadens nya multiarena.

Förening

Föreningsnamn Brf Nilhästen 2
Organisationsnummer 718000-0767
Allmänt om föreningen Föreningen består av 61 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och två lokaler som upplåts med hyresrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Redovisarna i Eskilstuna. Fastigheten är fullvärdes försäkrad hos Trygg-Hansa.
Antal lägenheter 61
Antal lokaler 2
Renoveringar 1996 Fönster byte
2001 Hiss renovering
2003 Stambyte källare
2005 Balkong renovering
2006-2007 Stam renovering
2007 Bredbandsinstallation, Takmålning, byte av vindsfönster
2008 Byte av cirkulationspump, Energideklaration
2009 Utbyte av lägenhetsdörrar samt uppsättning av postboxar, Renovering av garagetak, renovering av källarlägenhet/lokal
2011 Asfaltering
2012/2013 Reparation av yttertak, Reparation av portvaktslägenheten
2014 Belysning trapphus och källare, iordningsställande av fd. portvaktslägenheten
2014-2015 Försäljning av f.d. portvaktslägenheten
2015 Ventilationsarbeten ink. OVK, Framtagande av underhållsplan
2016 Fasadrenovering och fönster byten, renovering av tvättstuga, renovering av lokalen mot Gränsgatan , Byte av fjärr värmereglering i undercentralen, ny entrédörr till frisörens lokal, asfaltering av gården, filmning av liggande stammar under källargolvet
2017 Byte av entrédörrarna och kodlås, installation av frånlufts fläkt i garaget, stam spolningar, byte av avloppsrör, ny torktumlare
2018 Omläggning av tak ,Installation av solceller, Installation av 3 frånlufts fläktar, byte av avloppsluftare, Energideklaration
2019 Byte av termostater, reglerventiler och cirkulationspumpar, Renovering av entréer, trapphus och allmänna utrymmen, Nya postfack, åtgärdat dagvattenproblem på vinden.
2020 OVK, Renovering av frisérsalongen och garage, slutföring av renoveringen av entréerna, Byte av frekvens modul i hiss
2021 asfalteringsarbeten, elarbeten
2022 Renovering av liggande avloppsledningar,

Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Utsikt mor stadsparken
Utsikt mor stadsparken
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Matplats
Matplats
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Gästtoalett
Gästtoalett
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Två entrédörrar
Två entrédörrar
Planritning
Planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR