Stenmansgatan 13B

Eskilstuna 2 495 000 kr utgångspris

Stor 20-talslägenhet med centralt och mycket attraktivt läge!

Sällsynt fin sekelskiftesbostad om 94 kvm med tidstypiska attribut såsom stora fönster, trägolv, höga socklar och generös takhöjd. Mycket smakfull interiör med ett modernt kök som harmoniserar väl med bostadens ursprung. Stora sovrum och generöst vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönstren. Fräscht helkaklat badrum och genomgående snygga färgval. Skyddad innergård med ostört läge utrustad med gemensam uteplats och grönskande trädgård, som ett radhus i stan!

Välskött och familjär förening med god ekonomi. Gott om förvaring i 4 tillhörande lägenhetsförråd, gemensam tvättstuga, cykelrum och snickarbod. Låg månadsavgift inklusive egen p-plats. Snabb uppkoppling via fiber.

Expansivt och trivsamt område med närhet till det mesta. Med kort gångavstånd har man tillgång till välsorterad matbutik och apotek. Upplev nya Biostaden med egen restaurang och en av Sveriges största biodukar. Ta en promenad över gångbron till Munktell och ta del av ett digert utbud av kultur, sport och restauranger. Närhet till fina utemiljöer i Rinmansparken, Rothoffsparken och mysiga Rademachersmedjorna. Gång- och cykelväg till centrum med centralstation, högskola, shopping och nöjesliv.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 94 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 1 av 2

Hall
Ljus, rymlig och välkomnande hall med högt i tak och vackra trägolv enhetliga med hela bostaden. Vita målade väggar och ett mycket fint ljusinsläpp från fönster som vetter mot den lugna innergården. Bra utrymme för hatthylla och möjlig möblering för bra förvaring.

Kök
Påkostat och välplanerat kök som erbjuder gott om förvaring, generösa arbetsytor och moderna vitvaror. Slitstark laminatskiva med vitt kakel ovan och smakfull arbetsbelysning som är dimbar under överskåpen. Profilerade luckor framför både över- och underskåp. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och kombinerad kyl/frys. Mindre matplats i anslutning till fönster med fin utsikt mot innergården.

Badrum
Helkaklat fräscht badrum med klinkergolv. Här ryms dusch, handfat i kommod och wc. Utrymme finns för den som önskar en egen tvättmaskin/torktumlare.

Vardagsrum
Stort och generöst vardagsrum som präglas av en fantastisk fönstersättning med 3 stora fönster som skänker ett fint naturligt ljusinsläpp till bostaden. Här ryms utan vidare en större matgrupp, soffa, fåtöljer och mediamöbel. Samma härliga takhöjd och trägolv som övriga bostaden. Ljusa väggar mot en kontrasterande fondvägg.

Sovrum 1
Master bedroom med gott om utrymme för en dubbelsäng samt sängbord. Förvaring i 2 dubbelgarderober. Avskiljningsvägg mot antingen en väl tilltagen walk-in-closet alternativt en extra sovalkov. Fint ljusinsläpp via fönster mot innergården. Trägolv och vackert målade väggar i en dov behaglig ton.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med stort fönster. Gott om plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Trägolv och tapet.

Förvaring
4 st tillhörande lägenhetsförråd - 2 st i källaren och 2 st på vinden.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 94 kvm
Byggnadsår: 1929
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 43970010005 i BRF Vågen 7
Pris: 2 495 000 kr utgångspris
Avgift: 4339 kr/mån
Driftkostnad: 4200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Enligt schablon.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 23.2%

Uteplats

Gemensam uteplats i ostört läge samt fina umgängesytor på den grönskande innergården.

Parkering: P-plats ingår i månadsavgiften!

Förening

Föreningsnamn: BRF Vågen 7
Organisationsform: Bostadsratt
Organisationsnummer: 718000-4843

Bilder

Stiga sports arena Centralstationen

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR