Hedlundsgatan 4A

Eskilstuna 1 650 000 kr utgångspris

Trivsam och välskött lägenhet i populär förening med centralt läge!

Nu ges möjlighet att förvärva en hemtrevlig bostad i ljusa och neutrala färger. Alldeles intill Rinmansparken hittar ni detta hem där vardera rum präglas av vackert ljusinsläpp från generösa fönsterpartier.
Bostadens kök utgör en perfekt plats för matlagning och umgänge när vännerna är på besök. Stora arbetsytor, gott om förvaringsmöjligheter i skåp med skåpsluckor i massiv ek. Köket är även utrustat med moderna vitvaror i rostfritt. Möblera här med matbord och duka upp lyxfrukosten.
I anslutning till köket finns vardagsrummet med plats för den stora soffan och övrigt möblemang. Härifrån nås även balkongen med bästa eftermiddags och kvällssolen och en trivsam utsikt över den lugna innergården.
Vidare erbjuder bostaden ett ombonat sovrum med bra förvaringsutrymme i flertalet platsbyggda garderober.
Det modernt badrummet är utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare.
Välkommen till en vacker och trivsam lägenhet helt redo för inflytt!

Brf Venus består av 71 lägenheter och har en stabil ekonomi där inga avgiftshöjningar utförts under 2023 och inte heller är aviserade för 2024.

Området är ett av Eskilstunas bästa! En kort morgonpromenad på fem minuter, längs fina grönområden, tar er till tågstationen och sedan till Stockholm på 47 minuter med morgontåget. Drygt 5-10 minuters promenad med datorn under armen tar ni er till både Mälardalens Universitet, Munktellarenan, och Munktellbadet för er som önskar en aktiv livsstil. Ett stenkast bort finner ni en stor matbutik, gymnasieskola, vårdcentral och flera gym samt trevligt upplysta Rinmansparken med stora ytor och spännande lekpark!

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 2 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 59.5 kvm
Balkong Ja.
Våning 2 av 3

Hall
Välkommen in i en praktisk hall med goda ytor att inreda med hatthylla, skoställ och extern förvaringsmöbel. På golvet finns en mörk stilren plastmatta som gör det enkelt att hålla rent efter vårens alla väder. Väggarna är vita med trädetaljer som ger en hemtrevlig känsla.

Kök
Bostadens kök är luftigt och har ett fint ljusflöde från centrerat fönster. Med de mörka träluckorna och den slitstarka bänkskivan i svart utförande skapas en stilren känsla till rummet. Här finns gott om förvaringsutrymmen i över- och underskåp samt en tilltagen arbetsyta för matlagning. Utrustningen består av induktionshäll, fläkt, ugn samt två kombinerade kyl- och frysar. Intill fönstret ges det plats att möblera med matbord för fyra till sex personer. Utmärkt utrymme att njuta av en mysig frukost tillsammans.

Vardagsrum
Hemmets vardagsrum är en perfekt plats för sociala tillställningar. Ljusa ytskikt med parkettgolv gör rummet till en härlig plats att vara på. Möblera med soffa, soffbord, mediamöbel och övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås balkongen som enkelt möbleras med bekväma sittmöbler och vackra växter. En härlig plats att njuta av solens strålar med en kopp kaffe i handen.

Sovrum
Bostaden erbjuder ett ombonat och rymligt sovrum med centrerat fönster. Rummet kan med enkelhet möbleras med dubbelsäng, sängbord och extra förvaringsmöbel. I generös platsbyggd garderob förvarar ni alla era kläder.

Badrum
Helkaklat badrum med mörkt klinkerbelagt golv. Här finns stor duschplats med duschvägg i frostat glas, handfat med kommod i stiligt mörkt trä. Vidare finns spegelskåp med belysning och ytterligare förvaringsmöjligheter intill toalettstol. Dessutom erbjuder badrummet er egna torktumlare och tvättmaskin samt uppvärmd handdukstork. Moderna spotlights monterade i taket.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 1989
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FT
Övriga byggnader Förråd som tillhör lägenheten finns på vinden.
Gemensamt cykelförråd i källaren.
Medlemmarna har även tillgång till gemensam relaxavdelning med bastu och dusch.
Basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften och bredband via Telenor.
Tre uteplatser med bord/sittplatser är disponibla för alla boenden i föreningen.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2018-03-20
Primärenergital 132

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4 i HSB Brf Venus i Eskilstuna
Pris 1 650 000 kr utgångspris
Avgift 3314 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-tv, bostadsrättstillägg
Driftkostnad 5250 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1250 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 2 personer
Andel i förening 1.0981%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 150 931 kr, Enligt Årsredovisning 2022

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Venus i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716402-0641
Gatuadress Hedlundsgatan 6
Postnummer 63221
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen Föreningens egendom omfattar fastigheten Venus 16 i Eskilstuna kommun med adress Hedlundsgatan 4, 6,8, 10 samt Stenmansgatan 15 och 17. Husen färdigställdes år 1986 och innehåller 71 bostäder om 5 600 kvm samt 48 parkeringsplatser med värmare. För parkeringsplatserna gäller en separat kölista. Det finns en föreningslokal för ca 50 gäster att hyra.

På föreningens innergård finns även äppelträd, päronträd, plommonträd, hallonbuskar och krusbär mm.
Föreningens ekonomi 2023 Ventilationsrensning v 7 + 38. Justering av ojämt flöde på varmvatten i fastigheten åtgärdas med övergångsmuffar i varmvattenstammarna
Antal lägenheter 71
Renoveringar 2011 Målning och bredbandsinstallation,
2012 Installation av rörelsestyrd el,
2013 Nya ventilationsaggregat,
2014 Markarbeten, ny gräsmattan
2016 Häng och stuprännor
2017/2018 Gården, ny gräsmattan
2019 Sovrumsdörr, radonmätning
2018-2020 Ny ventilationsaggregat i trapphuslägenheter
2019-2021 Bytt av staket vid portar
2020 Grindar i portaler, Förberedande arbete för iordningställande av grönområde vid 4 A, Åtgärdande avrinningsproblem Hedlundsgatan, Inspektion/åtgärd fönster/balkongdörrar
2021 Gårdsbelysning byte till LED lampor, Pump i pumpgrop 6 B bytes, Taktvätt, NOMOR råttbekämpning- 3 årsavtal sägs upp 1 maj 2024, Hiss 17 B byta drivsystem, dörrmaskin, ompackning av cylinder, bärrullar
2022 Ventilations rensning, OVK, 4 parkeringsplatser förses med laddning stolpar för elbilar, Nytt staket mot fastigheten Stensmansgatan 19, Nya golv i hissar, ramper vid 9 sovrumsdörrar, gräsmatta dressad med ny jord och gräsfrö, drygt cyklar rensat bort
Parkering 48 p-platser
Tv och bredband Comhem (Tele 2)
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR