Vasavägen 9B

Eskilstuna 950 000 kr utgångspris

Första bostaden eller övernattningslägenhet? Parkering ingår!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet fördelad två rum och kök. Utmärkt bostad för dig som ska flytta hemifrån eller behöver en övernattningslägenhet. Här hittar vi ett ljust och trivsamt kök med ytor för matlagning och plats för frukostkaffet. Gott om förvaringsutrymme i skåp och lådor. Moderna vitvaror i rostfritt utförande. Vardagsrummet är perfekt för dig som älskar att titta på serier samtidigt som det kan möbleras med mat- eller skrivbord. Utöver detta erbjuder bostaden sovrum samt helkaklat badrum med dusch. Bra belysning med spotlights i samtliga rum. Säkerhetsdörr och 3-glasfönster är installerade.
Parkering ingår i den redan låga avgiften på 1555kr!

Här bor du ett stenkast från centrum, med närhet till Gamla stans mysiga affärer och caféer precis runt hörnet. I närområdet finns den grönskande Eskilsparken, fina promenadstråk längst ån och trevliga restauranger. Vid Sveaplans centrum hittar du all service du kan tänkas behöva så som gym, mataffär, vårdcentral, bageri etc. En kort promenad över ån leder dig till tågstationen, centrumkärnan och Mälardalens universitet.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 2 av 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 40 kvm
Våning 2 av 2

Hall
Via säkerhetsdörr nås den välkomnande och rymliga hall som leder dig in bostaden. I hallen finns möjlighet att hänga av sig ytterkläder och här finns även plats för skohylla. Väggarna ljust målade tillsammans med ljust klinkerbelagt golv som ger hela hallen en slitstark yta. Bra belysning med spotlights i taket.

Vardagsrum
Direkt till höger hittar vi bostadens vardagsrum. Väl tilltaget och lättmöblerat, här finns plats för såväl soffmöblemang med mediamöbel och övrigt möblemang som skrivbord eller matbord. Stort fönster mot lugn innergård ger rummet gott om ljusinsläpp. Väggarna har en behaglig rosa nyans tillsammans med en blommig tapet. Rummet lyses upp av fin belysning med spotlights fördelade i hela taket.

Kök
Vidare in i bostaden hittar vi det trevliga köket. Här erbjuds förvaring i över- och underskåp och bra arbetsyta på den mörka köksbänken. Köket är modernt utrustat med häll, fläkt, ugn och kombinerad kyl/frys. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande. Väggarna är ljust målade och på golvet finns tålig klinker likt hallen. Ett väl tilltaget fönster i kombination med spotlights i taket skänker ljus till rummet. Avnjut en god frukost vid rummets barbord innan dagens aktivitet drar i gång!

Sovrum
Hemmets sovrum kan möbleras med säng, nattduksbord samt garderob. Rummet har ljusa ytskikt samt en smakfull fondvägg i randigt mönster. Trevligt ljusinsläpp via det centralt placerade fönstret.

Badrum
Bostaden har ett helkaklat badrum. Mörk klinker ligger på golvet och väggarna är kaklade i vitt. I badrummet finns toalettstol, duschhörna med glasdörr, kommod med handfat och spegelskåp med spotlights. Bra ljussättning med spotlights i taket och hög komfort med golvvärme.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1943
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Till bostaden hör rymligt vindsförråd och två matkällarförråd.
Gemensam tvättstuga och cykelrum finns i källaren.
Kabel-TV via tele2vision.
Internet via Stadsnätet.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2020-05-14
Primärenergital 112

Ekonomi

Lägenhetsnummer 46530010013 i Brf Städet 19
Pris 950 000 kr utgångspris
Avgift 1555 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, parkeringsplats
Driftkostnad 4000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Enligt schablon.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 5.26%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 12 502 kr

Närområde

Allmänt Här bor du centralt med goda kommunikationer i nära anslutning till bostaden. Med en kort promenad nås bland annat Mälarsjukhuset och Sveaplans centrum med livsmedelsaffär, apotek och gym. På promenadavstånd nås även tågstation och centrum. För dig som är intresserad av friluftsliv finns idrottsplats och Vilsta rekreationsområde med motionsspår, skidbacke, ridanläggning mm i närområdet.
Parkering En parkeringsplats med el tillhör bostaden och ingår i månadsavgiften.

Förening

Föreningsnamn Brf Städet 19
Organisationsnummer 718000-0817
Gatuadress Vasavägen 9
Postnummer 63356
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen Föreningen omfattar 15 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Fastighetsägarna Mellansverige AB sköter föreningens ekonomiska förvaltning. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Osséens Försäkringsmäklare.
Antal lägenheter 15
Parkering 13 p-platser och 3 garage platser

Planritning
Planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR