Strandvägen 6B

Eskilstuna 3 750 000 kr utgångspris

Enplansvilla med lugnt läge i populära Kvicksund.

Härlig tomt där du under hösten och vintern ser Mälaren glittra bortanför grannarnas hus. Här i vackra Kvicksund finns nu möjlighet att förvärva en omhändertagen enplansvilla med trivsam trädgård och stor inglasad uteplats. I detta lugna villaområde kan barnen cykla på gatan och springa till närboende kompisar. Trivsamt med närhet till badplats, grönområden och möjlighet att hyra båtplats för den som önskar att ta en tur på Mälaren!

Låt oss presentera en hemtrevlig och praktisk villa perfekt för den stora barnfamiljen. Trädgården erbjuder härliga ytor för lek i ett skyddat läge inramat av staket och växtlighet. Stor altan med generöst uterum, spabad och fina ytor att duka upp för grillmiddagar. Fastighetens uppfart är stenbeklädd och passar perfekt till att studsa basketbollen till varandra.
Invändigt erbjuder villan ett stort hemtrevligt kök från 2020 med härliga ytor för matlagning, goda förvaringsmöjligheter och trivsam matplats. Moderna vitvaror, bänkbelysning och smakfulla vitrinskåp. Rymligt vardagsrum som kan möbleras för filmkvällar såväl som middagsbjudningar. Vidare finns det fyra sovrum som har gott om utrymme för säng, skrivbord samt goda förvaringsmöjligheter i garderober. Nyrenoverat badrum i smakfulla färger och behaglig takdusch. Gästtoalett samt tvättstuga med goda arbetsytor och bra förvaringsutrymmen.
Trädgården erbjuder dessutom mycket ätbart i form av bland annat björnbär, äpplen och fläder. Intill altanen finns gäststuga som kan nyttjas för långväga gäster eller som förråd. Vidare finns smidig förvaring för barnens cyklar i cykelförråd.
Välkommen till Kvicksund och välkommen till ditt nya hem!
Fiber finns installerat. Kommunalt vatten och avlopp. Friköpt tomt.

I Kvicksund har du närhet till allt du kan tänkas behöva. Här finns ICA-butik, pizzerior, gym, frisör, förskola och skola årskurs F-9. Utöver det finns även golfbana, padelbana och hamnanläggning. Närhet till natur och badplatser i Mälaren. Goda kommunikationer till hela Mälardalen genom busshållplats och tågstation. Bra tågförbindelse för den som pendlar till Stockholm. Med bil tar du dig in till Eskilstuna på 15 minuter och Västerås på 20 minuter.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum

Hall
När vi kliver in i bostaden möts vi att en praktisk hall med gott om utrymme för klädförvaring. På golvet ligger slitstarkt klinker som är tåligt för både grus och snö. I hallen finns två stora garderober med skjutdörrar klädda med spegelfronter.

Wc
Med nära anslutning till hallen nås gästtoalett. Rummet har grått stiligt klinkerbelagt golv och vitmålade väggar. Här är utrustat med toalettstol och handfat med kommod samt vägghängt förvaringsskåp. Ovan tvättstället sitter spegel med integrerad belysning.

Kök
Bostaden erbjuder ett stort och vackert kök med trevliga arbetsytor och generöst med förvaringsyta. Kökets luckor har en ljus kulör, kakel i vitt och trämönstrad bänkskiva. Köket har praktiska lådor i bänkskåp och vägghängda skåp längs med en av rummets väggar. Öppna hyllor för att lättillgängligt förvara kokböcker, kaffeburken samt smakfulla hyllor för flaskor. Behagligt sken får inbyggda lampor som lyser ner mot arbetsbänken. Kökets maskinella utrustning består av rostfri kyl och frys med heldörrar, ugn och microvågsugn i bekväm arbetshöjd. Häll och köksfläkt samt diskmaskin. Vitrinskåp med integrerad belysning ger utrymme att förvara ert finaste porslin. I mitten av rummet - alldeles intill det breda fönstret finns trevligt utrymme att möblera med matbord för 4-6 personer. Turkosa väggar och ett gråbrunt golv ger köket en ombonad känsla.

Vardagsrum
Vardagsrummet har fantastisk yta att möblera med stor hörnsoffa, fåtöljer och mediamöbel. Kryp upp i den mjuka soffan tillsammans och titta på er favoritfilm! Rummet går att möblera med matsalsmöbel för 6-8 personer, perfekt för middagsbjudningar. Luftvärmepump finns installerad i rummet. Stora fönsterpartier vetter ut mot det stora inglasade uterummet.

Uterum
De sociala ytorna fortsätter ut i det stora uterummet som sträcker sig längs med villans långsida. Njut i en stor loungemöbel eller vid middagsbordet i ett skyddat läge. Stora skjutpartier i glas ger ett fantastiskt ljus till rummet och tak ger skydd vid typiskt midsommarregn. Integrerad belysning i form av spotlights i taket och behaglig nålfiltsmatta på golvet.
Uterummet övergår till öppen altan med trallbelagt golv. Längs med ena sidan finns ett stort spabad att njuta i. Insynsskyddat läge med inramning av staket. Fasadbelysning ger ett härligt sken till spadelen. På andra sidan uterummet finns utmärkt grillplats och yta att möblera för matbord. Härifrån tar vi oss till fastighetens trädgård som erbjuder en stor gräsmatta som inbjuder till lek. Längs med gärdesgården mot grannen hittar vi flertalet odlingslådor att driva upp goda grödor och örter i. Vidare finns det fler bärbuskar och fruktträd på tomten. Intill altanen ligger en gäststuga som kan möbleras för övernattande gäster eller användas som förråd.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng, sängbord och extern förvaringsmöbel. Rummet är utrustat med stor garderob med tonade skjutdörrar. Utsikt genom fönstret över altan och spabad. Rullgardin monterad vid fönstret. Trivsam nyans i blågrön ton på väggar tillsammans med ett grått golv.

Sovrum 2
Intill vänster efter hallen ligger det ett ljust sovrum med dubbla fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och fin utsikt mot framsidans trädgård. Här finns det utrymme för stor säng, förvaringsmöbler och skrivbord. Ljus skimrande tapet på väggarna.

Sovrum 3-4
Vidare erbjuder bostaden två sovrum i behagliga nyanser som går i grått och blått. Rummen går att möblera med enkelsäng, skrivbord och övrigt möblemang. Garderober ger gott om förvaring till kläder och leksaker.

Badrum
Bostadens badrum är nyrenoverat i smakfulla färgval. Ljusgrått golv och ljusa väggar, både kakel och klinkerplattan har vackra marmorliknande skiftningar. Intill det öppningsbara fönstret finns duschutrymme bakom duschvägg med svart spröjs. Gott om förvaring finns i högskåp intill den stora kommoden och spegelskåp på väggen ovanför. Toalettstol samt flertalet handdukskrokar. Infällda spotlight ger bra belysning till hela rummet.

Tvättstuga
Via köket eller groventré tar vi oss in till en rymlig tvättstuga. Här finns bra arbetsytor, vask och trådbackar att förvara smutstvätt i. Öppet hyllsystem på väggen att placera tvätt- och sköljmedel på. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Garage
Vid fastighetens uppfart ligger ett garage med stor garageport. Här inne går det att parkera en bil eller familjens cyklar.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 123 kvm
Byggnadsår 1986
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning Luft/luft värmepump, pellets, FTX
Ventilation FTX
Övriga byggnader Garage med vidbyggt förråd

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2023-06-12
Energikonsumtion 139 kWh/m2 år.
Primärenergital 139

Ekonomi

Pris 3 750 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 226 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 560 000 kr
Värdeår 1986
Summa inteckningar/pantbrev 3 016 000 kr
Driftkostnad 54557 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 8543 kr
 • Försäkring: 6454 kr
 • Renhållning: 2684 kr
 • Hushållsström: 34304 kr
 • Sotning: 197 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 1875 kr
 • Övrigt: 500 kr

Övrigt: Kostnad för pellets. El: Kostnad efter avdrag för elstöd som var på 13153kr.

Elförbrukning 17 000 kWh/år
Personer i hushållet 5 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 666 000 kr
 • Småhusbyggnad: 1 560 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1095 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Sundbyvik GA:11 ändamål: Vägar
  Planbestämmelser Byggnadsplan (1982-04-26)

  Video

  Film

  Planritning
  Planritning
  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR