Gillbergavägen 129

Eskilstuna 3 500 000 kr

Välkommen till Gillbergavägen 129 och denna charmiga enplansvilla med källare i populära Mesta.
Med många av de stora renoveringarna redan utförda har detta hem en solid grund att bygga vidare på. Från taket till fönstren, från dräneringen till fjärrvärmen - allt har redan tagits om hand, vilket ger dig en solid grund att bygga vidare på.

Entréplan bjuder på tre generösa sovrum, perfekt för att skapa personliga utrymmen för hela familjen. Ett helkaklade badrummet, modern kök med utgång till inglasade uteplatsen och ett stort vardagsrum med fönster i fil med bra ljusinsläpp.
På källarplan finner vi en stor gillestuga, ett sovrum, bastu med separat dusch och tvättstuga, ett torkrum, ett badrum och ett hobbyrum/kontor.

Från det inglasade uterummet, tillgängligt från köket, tar du dig till altanen som sträcker sig ut till baksidan av fastigheten och den generösa gräsmattan. Här finns även möjlighet att parkera husbilen med en separat infart.
Ett dubbelgarage med kapacitet för två fordon, en imponerande altan komplett med inglasat uterum, en praktisk förrådsbod, en expansiv gräsmatta som omringar huset och en rymlig uppfart med möjlighet att parkera flera fordon.

Mesta är en idealisk plats för familjer att växa och trivas. Med närhet till skolor, förskolor, idrottsanläggningar och lekplatser finns det gott om möjligheter för barnen att utforska och utvecklas i en trygg miljö. Med Tunaparks köpcentrum och västerleden inom bekvämt avstånd samt endast 12 minuters bilfärd till Eskilstuna centrum, har du allt du behöver inom räckhåll.

Dubbelgarage och friköpt hörntomt.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 7 varav 4 sovrum

Hall
Varm välkomna in till denna charmiga villa på Gillbergavägen 129. När ni kliver in i bostaden möts ni av rymlig hall med härligt ljusinsläpp från sidofönster och fönster i dörren. Här finns gott om yta att hänga av er jackor och skor.I garderober finns ytterligare förvaringsutrymme. Ni kan möblera hallen med hatthylla, skoställ mm. Från hallen tar ni er vidare till bostadens alla rum, direkt till vänster finner ni vardagsrummet.

Kök
Hemmets kök erbjuder allt ni kan tänkas behöva. Bakom de vita klassiska skåpsluckorna från Mobalpa med vackra detaljer finns gott om utrymme att förvara alla era matvaror, köksredskap och porslin. På den slitstarka bänkskivan i sten och mörk ton (granit) finns plats för matlagning och bak. Köket erbjuder även en härlig köksö, utmärkt för matlagning men också för häng när vänner och familj är på besök. Den maskinella utrustningen består av häll, fläkt och ugn som är placerat i köksön. Vidare finns diskmaskin samt kyl och frys med heldörrar. På arbetsbänken är en vacker kamin placerad som inte bara värmer utan också höjer mysfaktorn enormt. Intill köket finns matplats där ni dukar upp en mysig frukost med familjen.

Uteplats
Via köket nås bostadens inglasade uterum. Möblera den med matbord och stolar och njut av många mysiga grillmåltider med familj och vänner från tidig vår till sen sommar. Utanför inglasningen finns ytterligare altan där ni placerar solbäddar och njuter av de varmaste sommardagarna.

Vardagsrum
Direkt från hallen nås vardagsrummet. Här är ljusa ytskikt och parkettgolv som ger ett ombonat uttryck till rummet. Från flertalet tilltagna fönsterpartier får ni ett härligt ljusflöde som sprider sig över rummet. Möblera med soffgrupp, soffbord, mediamöbel, utmärkt plats att sträckkolla favoritserien på tv. Vardagsrummet ger även plats att möblera med större matbord som rymmer hela släkten, Vidare finns yta att inreda som läshörna. Möblera där med bekväma fåtöljer och en ståtlig bokhylla och koppla av med din en spännande bok.

Sovrum 1,2,3
På entréplanet finns tre av bostadens sovrum. Alla sovrum erbjuder stor yta att möblera med dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. I de rymliga platsbyggda garderoberna förvarar ni alla era kläder. Varje rum har centrerade fönster som ger er ett härligt ljusinsläpp. Persiennerna ger en möjligheten att ha det mörkt om natten.

Källare
När ni kommer ner i källaren möts ni av en gillestuga klädd i mysig furupanel och tegel inslag. Använd rummet som TV rum och möblera med soffa, soffbord och mediamöbel och njut av mysiga filmkvällar med vännerna. Här finns även en öppen spis som ger er både värme och mys-känsla.

Vidare på källarplan finns ytterligare fyra rum som väl kan användas som sovrum. I ena sovrummet finns generös garderob med spegeldörrar där ni förvarar alla era kläder. Det finns också ytterligare rum för förvaring och ett hobbyrum för den händiga i familjen.

Badrum 1
Det första badrummet har helkaklade ytskikt och klinker belagt golv med schackrutor. Utrustningen består av handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt duschplats med duschväggar i glas.

Tvättstuga/bastu
På källarplanet finns tvättstuga med ingång till bastu. Här är god yta för förvaring. I den tilltagna bastun med elektriskt aggregat för ångbastu kopplar ni av efter en lång arbetsdag med något kallt att dricka i handen. Utrustningen i övrigt består av tvättmaskin, torktumlare handfat med kommod och en duschplats.

Badrum 2
Det andra badrummet finner ni på entréplan. Här är helkaklade väggar med snygga detaljer och klinker belagt golv i jordnära färg. Utrustningen består av bubbelbadkar, handfat med kommod i stiligt trä, spegelskåp och ytterligare förvaringsmöjligheter i skåp och lådor.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla med källare
Boarea 122 kvm
Biarea 120 kvm
Byggnadsår 1967
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Lättbetong/trä
Fasad Tegel/Trä
Fönster 2-glas och 3-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Källare/Betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Renoveringar
2021 Renovering av garage.
2017 Robotgräsklippare.
2015 Nytt tak.
2015 Inglasat uterum.
2013 Dränering.
2013 Byte av fönster i vardagsrummet och ytterdörr.
2012 Renovering wc
2012 Renovering tvättstuga och bastu
2011 Duschrum i källaren.
2005 Nytt kök

Övriga renoveringar:
2019 Byte av köksblandare.
2010 FTX.
2008 Nya garageportar.
2007 Fjärrvärme.
2007 Fiber.
2006 Slipning av parkett i vardagsrum och hall.
2005 Reparation av skorsten.
2005 Byte av vissa fönster och köksdörr.
2005 Installation spiskassett
2003 Renovering av badrum

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2023-10-26
Energikonsumtion 147 kWh/m2 år.
Primärenergital 114

Ekonomi

Pris 3 500 000 kr
Taxeringsvärde 2 279 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 571 000 kr
Värdeår 1967
Summa inteckningar/pantbrev 467 500 kr
Driftkostnad 63111 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 17856 kr
 • Vatten/avlopp: 6164 kr
 • Försäkring: 10573 kr
 • Renhållning: 3158 kr
 • Hushållsström: 24769 kr
 • Sotning: 591 kr

Elförbrukning 9 890 kWh/år
Personer i hushållet 2 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 708 000 kr
 • Småhusbyggnad: 1 571 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1162 kvm

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Last: Ledningsrätt Starkström, 0484-89/92.1
  Planbestämmelser Tomtindelning (1962-10-03) Stadsplan (1962-03-22)

  Övrigt

  Bredband Fiber

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR