Sveavägen 7A

Eskilstuna 1 495 000 kr utgångspris

Renoverad trea med bra läge invid Sveaplan!

Välkommen till en optimalt planerad trea med genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Lägenheten är belägen på första våningen och erbjuder en trevlig balkong i sydvästläge. Här finns ett ljust och rymligt kök med moderna luckor och rostfria vitvaror. Väl tilltaget vardagsrum med parkettgolv, ljusa väggar och tak. Två rymliga sovrum med plats för säng och skrivbord samt extern förvaring i garderober. Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck samt smakfull säkerhetsdörr i grå ton. Modernt och helkaklat badrum med badkar. Bra förvaringsmöjligheter med klädkammare och källarförråd. En bostad redo för inflytt!

Lägenheten ligger i en attraktiv HSB-förening med god ekonomi och fantastiska gemensamhetsutrymmen. Här finns ett välutrustat gym för den som gillar att träna samt en relaxavdelning med bastu. Föreningens tvättstuga är stor och utrustad med nya självdoserande tvättmaskiner. På den mysiga innergården finns gott om plats för umgänge. 250/250 Mbit bredband samt bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften!

Centralt läge med kort gångavstånd till centrum, universitet och tågstation. Ett stenkast från Sveaplans köpcentrum med bl a livsmedelsaffär, apotek, vårdcentral och gym.

Varmt välkomna att anmäla intresse till visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 68 kvm
Balkong Ja.
Våning 1 av 3

Interiör
Hall
Välkommen in i en ljus och öppen hall med tapetserade väggar och en praktisk och slitstark plastmatta med klinkermönster på golvet. Här finns plats för hatthylla, skoställ och övrig extern förvaringsmöbel. Ytterdörren består av en säkerhetsdörr.

Kök
Trivsamt kök i modern stil. Klassiska vita luckor, mörkgrått kakel och snygg bänkskiva i ek. Kökets väggar är tapetserade och golvet är belagt med parkettgolv. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl/frys, ugn, fläkt, diskmaskin, diskho och blandare. Här finns även en tvättmaskin som är inbyggd i ett av köksskåpen. I anslutning till köket finns en trevlig matplats med gott om ljusinsläpp från dubbla fönster.

Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum som nås från både hall och kök. Här råder ett vackert ljusinsläpp tack vare stora fönster samt balkongdörr. Rummets väggar är vita och golvet belagt med en vacker parkett.

Badrum
Helkaklat badrum med vita väggar och mörkgrått klinkergolv. Här finns toalett, handfat, spegelskåp, handdukstork samt ett härligt badkar. Badrummet har ett fönster med frostat glas.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum med ljusa väggar och parkettgolv. Sovrummet har mycket bra förvaring i inbyggd klädgarderob. Här ryms både kläder, handdukar och sänglinne. Möblera rummet med dubbelsäng, sängbord och övrig möbel.

Sovrum 2
Behagligt rum, målad i en sval grå ton. Vackert trägolv i äldre stil. Möblera med säng, sängbord och övrigt möblemang exempelvis förvaringsmöbel. Rummet har fönster.

Övrigt
Bostaden har en angenäm balkong med kvällssol. Möblera balkongen med loungemöbel och bord. Njut av härliga sommardagar och trivsam utsikt.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1943
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Basutbud av TV- kanaler HD 1-12 via Telenor och 250Mbit/s bredband ingår i månadsavgiften.
Stort källarförråd tillhör bostaden.
Gemensam tvättstuga i källarplan. Maskinerna har självdoserande funktion och tvättmedel ingår.
Motionsrum och gym finns i föreningen.
Relaxavdelning med bastu finns intill föreningens gym.
Låst cykel- och barnvagnsrum i källarplan.
Källsorteringshus på gården.
I föreningen finns en övernattningslägenhet som kan hyras av föreningens medlemmar.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2019-02-22

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-2205-3-88-4 i HSB:s Brf Sånglärkan i Eskilstuna
Pris 1 495 000 kr utgångspris
Avgift 4255 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV och bredband

Andel i förening 0.82456%

Närområde

Allmänt Bra läge med kort gångavstånd till centrum, tågstation, högskola och Mälarsjukhuset. Fina promenadstråk kring Djurgårdens grönområden. Ett stenkast från Sveaplans köpcentra med bl a en av Eskilstunas bästa livsmedelsaffärer och Friskis och Svettis träningsanläggning och vårdcentral.
Parkering Föreningen förfogar över 75 st bilparkeringsplatser (300 kr/mån) med separat kösystem. Parkering är även möjlig utmed omkringliggande gator med områdesbiljet B1 (400kr/mån). Fri parkering i 3 timmar med p-skiva vid Sveaplan.

Förening

Föreningsnamn HSB:s Brf Sånglärkan i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-2615
Gatuadress Box 29
Postnummer 63102
Ort Eskilstuna
Allmänt om föreningen Föreningen består av 159 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Den totala bostadsarea är 7374kvm och lokalarean är om 262kvm.
Vidare finns en övernattningslägenhet som kan hyras av medlemmars gäster.
Förvaltningen ombesörjs av HSB.
Bostadsrättsinnehavarna betalar hemförsäkring och bostadsrättstillägget bekostas av föreningen.
Antal lägenheter 159
Antal lokaler 2
Renoveringar 1993: Fönsterbyte, Stambyte, Badrumsrenovering
2003: Bredbandsinstallation
2004: Installation av säkerhetsdörrar
2005: Balkongrenovering ,Dränering
2006: Upprustning av innergården
2009: Installation av porttelefon/passersystem
2012: Gym och relaxavdelning med bastu, Ombyggnation av innergård med fler p-platser
2013: Fasadrenovering
2015: Installation av nya ventilationsdon
2016: Ombyggnation av tvättstugor, Renovering av tvättstugor
2017: Markarbete parkyta, Markarbeten, Renovering tvättstuga, nya automatdoserande tvättmaskiner samt mangel (Kungsv 16)
2018 Relining i källaren fram till anslutningspunkt
2020 Ventilationssystem
2021 Målning av sophus, relining av frånluftskanaler, montering av FTX system, renovering a fontän, byte av dräneringspumpar, pannrummet, betongplattor vid sophus Carlavägen
2022 Rengöring och underhåll av tak, installation av solpaneler, filterbyte FTX-system
Parkering 83 st parkeringsplatser
Tv och bredband Telenor (Bredband, TV och IP telefoni) Tele 2 Kabel TV
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR