Hedlundsgatan 7

Eskilstuna 1 650 000 kr utgångspris

Tvåa med dubbla balkonger i närheten av Rinmansparken!

Välkommen till denna välplanerade och rymliga tvåa med gångavstånd till grönskande parker. Här erbjuds två balkonger i olika väderstreck, utmärkt plats att njuta av de varmare dagarna på året! Välj mellan sol och skugga, båda balkongerna kan med enkelhet möbleras för härligt utomhusliv. Väl inne i bostaden hittar vi ett välutrustat ljust kök med tilltagna arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Trevlig matplats i anslutning till köket med möjlighet att duka upp för det stora sällskapet. Stort vardagsrum som gärna inreds med bekväm soffa, fåtöljer och mediabänk. Vidare in i bostaden finns ett stort, ljust sovrum som är utrustat med flertalet garderober med stiliga dörrar. Dessutom finns ytterligare förvaringsutrymme i stor klädkammare med ingång från hallen samt garderob vid entrén. Helkaklat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och behaglig takdusch.
Här bor du i en välskött HSB-förening! Grönskande innergård med lekplats samt eftertraktat läge vid Rinmansparken.

Området är ett av Eskilstunas bästa! Drygt 5-10 minuters promenad med datorn under armen tar dig till både Mälardalens Universitet, Munktellarenan, STIGA Sports Arena och Munktellbadet, för dig som önskar en aktiv livsstil. Ett stenkast bort finner du en stor matbutik, gymnasieskola, vårdcentral och flera gym samt trevligt upplysta Rinmansparken med stora ytor och spännande lekpark! En kort morgonpromenad på fem minuter, längs nyrenoverade Gredbyvägen, tar dig till tågstationen och sedan till Stockholm på 47 minuter med morgontåget!

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 2 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 70.5 kvm
Balkong Ja. Två balkonger i olika väderstreck.
Våning 2 av 3

Välkomnande entré med uteplats i anslutning till den egna ingången till bostaden. Uteplatsen är väl tilltagen och möblerbar efter smak och tycke. Härifrån avnjuts en fantastisk utsikt över föreningens välskötta innergård.

Hall
När vi tar steget in i lägenheten möts vi av ljus och öppen hall med bra möjligheter att hänga av sig ytterkläder. Hallen sammanbinder lägenhetens samtliga rum och skapar sköna ljusflöden. Här finns utrymme för garderob och vardagsförvaring.
Med ingång från hallen och i anslutning till sovrummet ansluter generös klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Praktiskt hyllsystem monterat på väggen. Här går det att skapa god ordning med hjälp av lådor och klädstänger efter era önskemål. Rummet har ljusa ytskikt och mjuk textilmatta på golvet.

Kök
Stilrent kök med härligt ljusinsläpp. Vita profilerade skåpluckor, stora arbetsytor och god förvaring i köksskåpen. Här erbjuds utrymme till kaffekoppar och matvaror i både vägg- och bänkskåp. Praktisk arbetsbelysning är monterad i överskåp och ger bra ljus till arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, spis med ugn och fläkt. Tåligt kakel i vitt på väggen ovan arbetsbänk ger ett bra skydd vid matlagning. Trivsam matplats intill köksdelen med möjlighet att duka upp bord för 6-8 personer. Ljust klickgolv löper från hallen genom hela köksdelen som tillsammans med de vita väggarna gör att rummet känns luftig.

Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum som erbjuder en stor umgängesyta. Här finns gott om plats att möblera med soffgrupp, vardagsrumsbord, media-möbel samt ytterligare förvaringsmöbler om så önskas. Brett fönsterparti ger ett behagligt ljus till rummet. Vidare finns här utgång till bostadens andra balkong. Rummet har ljusa väggar och trevligt golv.

Balkong
Trivsam balkong som kan möbleras med bekväma sittmöbler. Klickgolv i grå nyans på golvet. Gott om plats för balkonglådor för att fylla balkongen med blommande växter under sommarhalvåret!

Sovrum
Bostadens sovrum ger möjlighet att möblera med säng, nattduksbord och externa möblemang och har ett behagligt ljusinsläpp från det centrerade fönstret. Här finns generösa förvaringsmöjligheter i tre stora garderober med ljusa dörrar och blänkande beslag - gott om utrymme för all er klädförvaring.

Badrum
Det helkaklade badrummet är renoverat i stilrena färger. Väggarna är klädda med stora kakelplattor i vitt tillsammans med mörkgrå klinker på golvet. Tvättställ nedsänkt i kommod, spegelskåp med infälld belysning som lyser mot både spegel och tvättställ. Tvättmaskin och torktumlare, toalettstol samt stor duschhörna med infällbara glasdörrar. Flertalet krokar till handdukar samt handdukstork finns att tillgå.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 1986
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (frånluft)
Övriga byggnader Bostaden har ingång från den egna uteplatsen samt balkong som nås via vardagsrummet.

Förråd som tillhör lägenheten samt gemensam tvättstuga finns i källaren.

Kabel-TV: Comhem/Stadsnät
Bredband: ComHem

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2021-04-02
Energikonsumtion 88 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 05-3303-6203 i HSB Brf Rinmansparken i Eskilstuna
Pris 1 650 000 kr utgångspris
Avgift 3840 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV
Driftkostnad 6000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 5000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 0.5619%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 434 843 kr

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Rinmansparken i Eskilstuna
Organisationsform Andelsratt
Organisationsnummer 769621-3193
Gatuadress Rothoffsvägen 14
Postnummer 63221
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen Föreningens egendom omfattar fastigheten Venus 10, 11 och 12. Husen färdigställdes år 1985-1990 och innehåller 174 bostäder 60 parkeringsplatser. Bra sammanhållning i föreningen med årliga gemensamma aktiviteter såsom midsommarfirande.
Föreningens ekonomi 2022 Kommer renovering av hissarna påbörjas
Antal lägenheter 174
Antal lokaler 2
Renoveringar 2011 Undercentral, Tvättstugor, Låssystem, Stam spolning, byte armaturer i Trapphuset
2012 Renovering av 174 badrum
2013 Markarbete/asfaltering
2015 Renovering av cykelrum, Ombyggnation sophus, Byte av samtliga staket markplan
2016 Oljning av staket, bord, bänkar, Informationstavlor/tvätt bokning, Taggsystem och porttelefoni, Bättring och ommålning av loftgångar, OVK Besiktning
2019 Byte av belysnings stolpar och källardörrar
2020 Automatiska dörröppnare
Parkering 60 bilparkeringsplatser
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Gemensamt gård med lekplats och planteringar

Video

FIlm

Planritning
Planritning
Rinmansparken
Rinmansparken

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR