Tummelsta Näsbacken

Eskilstuna 3 475 000 kr

Lantlig villa med sjönära läge och stort garage!

Nu finns tillfälle att förvärva en lantlig dröm i Tummelsta. Villan uppfördes av Näshultastugor 2008, vilket genomsyrar hög kvalitet och energieffektivitet, och är i väldigt gott skick. Huset bjuder på väldigt fina sociala ytor och ett generöst vardagsrum med öppet till nock. Här finns underbara fönsterpartier med grönskande skog utanför som ger härliga ljusflöden samt en täljstenskamin som bidrar med både värme och mysfaktor. Köket har trevliga arbetsytor och gott om plats för ett större matbord. Bostaden erbjuder två-tre sovrum, dubbla badrum och vattenburen golvvärme i hela bostaden. Huset är besiktigat med väldigt gott resultat!

Från köket nås altanen som ligger i bästa sydvästläge. Här finns gott om plats för solstolar, matgrupp och grillytor. Friköpt och lättskött tomt om ca 2000 kvm som ligger i ett mycket privat och trivsamt läge. Här finns gott om ytor för lek, odlingar och andra intressen. Isolerat dubbelgarage med plats för två bilar som även erbjuder dubbla carportar - perfekt för den som har ett motorintresse! Plats för flertalet bilar på uppfarten. Fastigheten gränsar mot skogsmark i flera riktningar och grannarna finns på behörigt avstånd.

Bostaden är belägen ca 1,5 mil utanför centrala Eskilstuna. Här bor du naturnära och behöver inte ta dig långt för att hitta ut i svampskogen eller till någon av badplatserna som finns i närområdet. Skolor och förskolor finns i Ärla och Skogstorp. Bussförbindelser finns ca 2 km från fastigheten.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 4 varav 2-3 sovrum

Hall
Välkomnande och rymlig hall som erbjuder gott om avhängningsytor. Här finns plats för hatthylla, skohylla och annan förvaring. I direkt anslutning till hallen ligger även en rymlig klädkammare. I anslutning till entrédörren ligger ett slitstarkt, mörkt klinkergolv och vidare in i hallen övergår det till ett fint parkettgolv. Vattenburen golvvärme i hela bostaden.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med öppet till nock och stora fönster vilket ger en generös rymd och fantastiska ljusflöden. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ett parkettgolv enhetligt med kök och bibliotek. Vacker täljstenskamin som bidrar med både värme och mysfaktor. Här finns gott om plats att möblera efter eget tycke och smak med både större soffgrupp, matsalsbord och förvaringsmöbler.

Kök
Stort kök med väldigt trevliga arbetsytor. Ljusa skåpluckor och en bänkskiva i trä. Fullutrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, spis med ugn och köksfläkt. Väldigt gott om förvaring i lådor och skåp. Fantastiska ljusflöden genom stora fönster. Tapetserade väggar och parkettgolv med golvvärme. Plats för ett stort matbord. Härifrån nås även bostadens altan som ligger i trevligt söderläge.

Bibliotek/sovrum
Bostadens bibliotek är väl tilltaget och kan nyttjas efter önskemål. Enkelt att göra om till ett sovrum. Väggarna är tapetserade i behaglig nyans och på golvet ligger parkett. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord, tv-bänk eller annat möblemang. Fint ljusinsläpp genom fönster.

Sovrum
Sovrum med tapetserade väggar, vitt innertak och mörk linoleummatta. Gott om förvaring i garderober. Här finns plats för säng, sängbord, skrivbord eller annat möblemang. Fint ljusinsläpp genom fönster.

Sovrum
Sovrum med tapetserade väggar, vitt innertak och mörk linoleummatta. Gott om förvaring i garderober. Här finns plats för säng, sängbord, skrivbord eller annat möblemang. Fint ljusinsläpp genom fönster.

Badrum 1
I anslutning till sovrummen finns ett fint badrum med våtrumsmatta på golv och målade väggar. Badrummet är rymligt och utrustat med toalettstol, handfat, spegel och duschhörna. Fint ljusinsläpp genom fönster och behaglig värme genom golvvärme.

Badrum 2
I anslutning till groventrén finns hemmets andra badrum som är väl tilltaget. Badrummet är utrustat med toalettstol, handfat, spegel och gott om förvaring i skåp. Här finns även en härlig bastu och en stor duschhörna. Fint ljusinsläpp genom fönster och behaglig värme genom golvvärme. Våtrumsmatta på golv och kaklade väggar.

Tvättstuga/groventré
Tvättstuga med egen ingång. Här finns värmepump, tvättmaskin och goda förvaringsmöjligheter.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 125 kvm
Byggnadsår 2008
Vatten & avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme, braskamin
Ventilation Mekanisk (frånluft)

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2023-05-16
Energikonsumtion 116 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 3 475 000 kr
Taxeringsvärde 2 121 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 831 000 kr
Värdeår 2008
Summa inteckningar/pantbrev 150 000 kr
Driftkostnad 44363 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 1489 kr
 • Försäkring: 4698 kr
 • Renhållning: 2684 kr
 • Hushållsström: 32029 kr
 • Sotning: 591 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 1872 kr
 • Övrigt: 1 000 kr

Uppvärmning ingår i elkostnader. Garaget värms upp med elradiatorer och håller en temperatur på ca 5 grader vintertid. Posten Övrigt avser fosfor till avloppsanläggningen.

Elförbrukning 9 443 kWh/år

Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 290 000 kr
 • Småhusbyggnad: 1 831 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 2027 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Avtalsservitut Kraftledning
  Avtalsservitut Transformatorstation
  Förmån: Officialservitut Väg, 0484-90/137.1
  Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 04-IM2-71/5094.2
  Last: Avtalsservitut: Transformatorstation, 04-IM2-81/2151.2
  Last: Ledningsrätt Starkström, 0484-09/118.1

  Video

  Film

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta
  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR