Björnbärsvägen 3

Eskilstuna 3 950 000 kr utgångspris

Välskött tegelvilla med behändig trädgård och lugnt barnvänligt läge!

Välkommen till Björnbärsvägen och denna trevliga enplanvilla. En ljus och trevlig bostad med generösa sällskapsytor i luftig planlösning. Denna villa erbjuder kök, vardagsrum med matsal, tre sovrum, två helkaklade badrum och tvättstuga. Bostaden har genomgående fina ytskikt och trevliga golv. Ett rymligt ljust kök med stora arbetsytor och gott om förvaring. Smakfullt infällda spotlights intill arbetsbänk som ger bra belysning vid matlagning eller bullbak. Intillliggande matsal och vardagsrum i en öppen planlösning ger gott om utrymme för sociala tillställningar. Här finns utrymme att duka upp för långbord eller bjuda in grannskapet till filmkväll. Bostadens alla sovrum är rymliga med gott om plats för säng, skrivbord och klädförvaring. Ena sovrummet erbjuder en vägg fylld med garderober för klädfantasten. Med utgång från vardagsrummet tar vi oss ut på en trevligt altan i härligt solläge, här finns gott om plats för matbord eller en bekväm loungegrupp. Intill trädäcket hittar vi en stor plan gräsmatta. Perfekt ställe att leka lekar eller anlägga ett trädgårdsland för den odlingsintresserade.
Ett bekymmerfritt boende med de stora renoveringarna genomförda under de senaste åren. En perfekt bostad att trivas på lång tid framöver!

Här bor du centrumnära med endast 5 min bilväg in till centrum samtidigt som du har naturen in på knuten. Området har närhet till skola och förskola och på gångavstånd hittar du Långbergsparken med bland annat parkourpark, lekytor, utegym, boulebanor etc. På kort avstånd ligger Ica maxi och det nya handelscentrum som nu växer fram med exempelvis Biltema, gym och flertalet restauranger. Förbi området går cykelbana som leder både in till stan och ut till Sundbyholm med badplats, travbana och slott. Goda kommunikationer med täta avgångar in till centrum samt bra läge för pendling då du når motorvägen på endast ett par minuter.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum

Hall
Välkommen in i en ljus och luftig hall med gott om plats för avhängning av dina ytterkläder. Grått slitstarkt klinkers ligger intill ytterdörren och väggarna har en ljusgrå nyans. Sidofönster ger trevligt med ljus samt ett element med bra placering för att värma snötäckta vantar.

Kök
I bostadens centrum hittar vi ett ljus och rymligt kök. Välutrustat med ugn och micro i bekväm arbetshöjd och fullstor kyl & frys i rostfritt. Därtill hittar vi en vinkyl av märket Klarstein. Köket bjuder på gott om arbetsytor och generöst med förvaringsmöjligheter. Över den rostfria diskhon finns ett fönster som ger härligt ljusinsläpp över de närliggande arbetsytorna. Köket har vita fronter med rostfria handtag, vitt kakel på väggarna och en svart bänkskiva som bryter av på ett smakfullt vis. Infällda spotlights i taket, välplacerade över arbetsbänk. Gott om golvutrymme och ett perfekt ställe att laga mat tillsammans med familj och vänner.

Matsal & vardagsrum
Från köket tar vi oss smidigt vidare till matsal och vardagsrum som är utformad i en öppen planlösning. Ett generöst rum att samma alla ni älskar, här finns gott om plats att samlas kring ett stort matbord samtidigt som rummet även erbjuder utrymme för den stora tvsoffan. Rummet har vita väggar och ett trevligt klickgolv. Infällda spotlights längs med rummets väggar ger rummet en härligt belysning. Generöst med ljusinsläpp från stora fönster intill matbordet. Här hittar vi även utgång till altanen.

Sovrum 1 & 2
Med ingång från entrén hittar vi två stora sovrum med ljusa väggar och smakfulla golv. Vardera rum har gott om utrymme för säng och sängbord. Ena sovrummet är utrustat med stora garderober som ingår i bostaden.

Sovrum 3
Vidare in i bostaden finns ytterligare ett sovrum. Ett vitt rum med härligt ljusinsläpp från stora fönster längs med hela ytterväggen. Gott om plats för säng, skrivbord och klädförvaring.

Badrum 1 & 2
Mitt i mellan sovrummen och i närheten av de sociala ytorna hittar vi två badrum.
Ett stort helkaklat badrum, grått klinkers på golvet och vita väggar. En stor kommod med ett tillhörande högskåp intill en vägghängd toalett. Detta badrum är utrustat med en härlig takdusch innanför stiliga glasdörrar.

Vägg i vägg ligger ytterligare ett badrum, ytskikten matchar det tidigare badrummet. Grått klinkergolv och vita väggar. En stor kommod med spegel ovanför handfatet. Rummet är utrustat med dusch, uppvärmt handukstork och möjligheten till att montera glasväggar finns även här.
Båda badrummet har trevligt ljusinsläpp från frostade fönster samt en härligt belysning från de inbyggda spotlighten i taket. Hög komfort i båda badrummen med golvvärme. Två fräscha och välutrustade badrum att utföra alla vardagsbestyr.

Tvättstuga
Praktiskt placerat, mitt i mellan garage och bostad hittar vi tvättstugan. Utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt diskho. Väggskåp intill diskon samt möjlighet att möblera med torkställning intill maskinerna. Mörkgrått klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna.

Garage
Ihop med bostadshuset finns ett garage med motorstyrd port. Här finns möjlighet att parkera bilen och samtidigt plats till arbetsbänk och familjens säsongsförvaring. Ingång från garage till bostadens förråd och pannrum.

Gårdsplan & trädgård
En stor gårdsplan med gott om parkeringplats för både bilar och cyklar. I närheten av entrén finns en bergskulle som ger gården läcker karaktär. Gårdsplanen ansluter till en stor lättskött gräsmatta, perfekt utrymme för olika trädgårdlekar. Intill gräsmattan, i vinkeln på huset finns en härlig altan. Perfekt plats att samlas för grillmiddag eller avnjuta solens stålar under sommaren. Gott om plats för mat eller bekväm lougemöbel.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 145 kvm
Biarea 34 kvm
Byggnadsår 1979
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Tegel/Trä
Fönster 3-glas & 2-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Elpanna med vattenburet system & luft/luft värmepump
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Utförda renoveringar:
2019 Behandling av takpannor (10 års garanti).
2019 Tillbyggnation av gamla altanen som boarea.
2019 Huset totalrenoverat invändigt.
2019 Vinden tilläggsisolerades.
2019 Ny luft/luft värmepump.
2019 Utomhusbelysning.
2019 Bredare uppfart, delvis finplanering av tomt/gräsmtta, plantering av Tujor.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2019-03-25
Energikonsumtion 92 kWh/m2 år.
Primärenergital 148

Ekonomi

Pris 3 950 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 474 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 909 000 kr
Värdeår 1979
Summa inteckningar/pantbrev 2 498 000 kr
Driftkostnad 52251 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 8913 kr
 • Försäkring: 5640 kr
 • Renhållning: 2918 kr
 • Hushållsström: 34780 kr

Elförbrukning 16 775 kWh/år
Personer i hushållet 4 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 565 000 kr
 • Småhusbyggnad: 1 909 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 921 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Avtalsservitut Transformatorstation Mm
  Last: Avtalsservitut: Transformatorstation Mm, 04-IM2-72/5711.1
  Planbestämmelser Stadsplan Tomtindelning

  Video

  Film

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR