Heljestrandsgatan 14C

Eskilstuna 1 150 000 kr utgångspris

Totalrenoverad hörntvåa med stor balkong och populärt läge på Norr.

Välkommen till en ljus och välrenoverad tvåa med fönster i tre väderstreck. Denna bostad bjuder på en strategisk planlösning där det finns gott om förvaringsmöjligheter med både klädkammare och nya garderober. Bostaden har genomgående nya ytskikt med smakfullt målade väggar. Här är ljust laserad parkett som är genomgående i hela lägenheten. Från hallen nås bostadens alla rum. Köket är helt nytt och oanvänt, fullutrustat med moderna vitvaror. Intill centrerat fönster finns den rymliga matplatsen med utrymme för sex till åtta personer. I anslutning till köket nås stort vardagsrum med en generös yta som ger möjlighet att möblera med såväl soffgrupp som matsalsmöbel. Gott om ljusinsläpp finns via fönster i två väderstreck. Via vardagsrummet nås stor inglasad balkong med utsikt mot innegårdens grönområde. Även hemmets sovrum är ljust och välutrustat med ny garderobsvägg som kommer att ingå. Från hallen nås även ett nyrenoverat och helkaklat badrum mode moderna ytskikt och ny inredning. Möjlighet finns för köpare att överta p-plats i samband med tillträdet av lägenheten.

Denna bostad är perfekt belägen nära skog och natur såväl som centrala Eskilstuna. I närheten av bostaden finns det ett populärt motionsområde där man kan njuta av vacker natur och fina promenadstråk, där finns även en grillplats samt ett utegym att nyttja. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och ett flertal mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens universitet och tillhörande bibliotek. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen.

Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 59.5 kvm
Balkong Ja.
Våning 1 av 2

Hall:
Via ny säkerhetsdörr nås rymlig och välkomnande hall med nymålade väggar och smakfull, ljuslaserad parkett på golv. Här finns gott om utrymme för avhängning såväl som extern förvaringsmöbel. Vidare nås nyrenoverad klädkammare för ytterligare förvaring. Hallen leder till alla bostaden rum.

Vardagsrum/Balkong:
Bostadens vardagsrum är stort och kan möbleras med både soffgrupp och matsalsmöbler, perfekt för sociala tillfällen. Här är likt övriga rum i lägenheten ljust laserad parkett, nymålade väggar i behaglig ljus ton samt generöst med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Ifrån vardagsrummet når man den stora inglasade balkongen som är uppförd under senare år och kan nyttjas långt in på hösten och redan under tidig vår. Balkongen har ett klätt golv som inger ett varmt och mjukt intryck. Balkongens yta är stor och kan möbleras med matsalsbord eller loungemöbler. Vidare vätter den ut mot innegården som bjuder på grönska från gräs och träd. En plats att njuta på.

Kök:
Bostadens kök är helt nyrenoverat med ljusa ytskikt som tillsammans med rummets stora fönster skapar en trivsam atmosfär i rummet. Här finns gott om förvaring med i nya över- och underskåp. Köket är fullutrustat med moderna vitvaror såsom hel kyl och frys, varmluftsugn, häll, fläkt och mikro. Vidare finns här integrerad diskmaskin. Vita skåpsluckor harmoniserar med ljust kakel och rummets i övrigt ljusa ytskikt. Under centrerat fönster finns rymlig matplats med utrymme för sex till åtta personer.

Sovrum:
Sovrummet är inrett i ljusa färger likt övriga rum. Här erbjuds ny garderobsvägg för klädförvaring som kommer att ingå. Vidare finns utrymme för dubbelsäng och sängbord såväl som skrivbord eller ytterligare extern förvaring. Rummet har ett fantastiskt ljusinsläpp från det stora fönstret.

Badrum:
Bostadens badrum är helt nytt! Läckert helkaklade väggar i vitt bryter mot rummets mörka klinkergolv. Även inredningen är ny. Badrummet är utrustat med takdusch, toalett och kommod med överhängande badrumsspegel, spotlights i tak samt vädringsfönster.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1952
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Till bostaden hör vindsförråd.
Gemensam tvättstuga och låst cykelrum finns i källarplan.
Ett basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband via stadsnätet.
Trappstädning ombesörjes av föreningens medlemmar enligt schema.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2008-08-22
Energikonsumtion 162 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 44900010064 i Brf Nyttan 18
Pris 1 150 000 kr utgångspris
Avgift 4200 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 8.334%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 216 759 kr

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena. Kort gångavstånd till Mälardalens universitet.
Parkering Möjlighet finns för köpare att överta p-plats i föreningen i samband med tillträde, 300kr/mån.
Parkering även möjlighet med områdesbilder B1 utmed omkringliggande gator, 400kr/mån.

Förening

Föreningsnamn Brf Nyttan 18
Organisationsnummer 718000-0148
Gatuadress Heljestrandsgatan 14
Postnummer 63344
Ort ESKILSTUNA
Antal lägenheter 12
Antal lokaler 1
Parkering 6 p-platser och 3 garage,

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR