Kanelvägen 11

Eskilstuna 2 695 000 kr

Modernt och stilfullt radhus i populära och barnvänliga Borsökna!

Välkomna till detta fantastiska radhus i populära Borsökna! Radhuset är uppfört 2020 i ett samarbete mellan Faskunge Fastigheter och Blooc där fokus har varit att ta fram moderna, stilfulla och harmoniska bostäder i ett barnvänligt område. Materialvalen är noggrant utvalda för att skapa en tidlös design med hög kvalitet.

Bostaden erbjuder härliga sociala utrymmen med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Genom stora glaspartier i vardagsrum och fönster i kök skapas ett fantastiskt ljusinsläpp i hela bostaden. Köket är läckert designat med ljusa släta luckor med integrerade vitvaror. Bänkskivan är uppdelad i två delar, en rostfri del och en del i kompositsten, vilket ger en härligt exklusiv känsla. Vattenburen golvvärme på hela nedre plan.

Via en snyggt färgsatt trappa tar du dig upp till ovanvåningen där bostadens fyra sovrum är samlade. Här finns även ett badrum med både dusch och tvättpelare. Samtliga sovrum har ett härligt ljusinsläpp genom stora fönster och är utrustade med garderober med gott om plats för förvaring.

Från vardagsrummet tar du dig ut till altanen där det finns gott om plats för matgrupp och grill. I anslutning till altanen ligger en stor gräsmatta med utrymme för fotboll, kubb eller annan lek. Här finns även förberedda odlingslådor för den som vill testa sina gröna fingrar. Parkering för en bil finns på husets framsida.

Här bor du i populära Borsökna, ett lugnt område med närhet till stora Borsöknabadet. Barnvänligt med förskolor, grundskola i närheten och goda busskommunikationer för att enkelt nå Eskilstunas centrum. Härifrån tar du dig även enkelt till motorväg mot Stockholm och Västerås. Bostaden ligger i närhet till fina natur- och skogsområden. Möjligheter till fritidsaktiviteter såsom fotboll erbjuds, med idrottsplatserna Mesta IP och Triangelborg. Med cirka 10 minuters bilfärd i riktning mot centrum nås köpcentret Tuna Park med stort shoppingutbud, även Stora Coop och snabbmatsrestauranger finns beläget i området.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 99 kvm
Uteplats Ja.

Entréplan
Hall
Du välkomnas in i en hall med ljust klinker på golv och ljusa väggar. Härifrån tar du dig vidare in till kök, badrum och vardagsrum.

Kök
Köket är modernt utformat från Marbodal med släta beigea luckor. Bänkskivan runt kökets häll är i läckert rostfritt utförande som även fortsätter upp på väggen mellan bänkskiva och köksskåp. Den rostfria bänkskivan matchas snyggt med en bänkskiva i kompositsten runt diskhon och väggen ovanför är beklädd med kakel i matchande nyans. Köket är utrustat med integrerad kyl, frys och diskmaskin.

Matplats
I anslutning till köket ligger matplatsen som har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för matbord för flertalet personer, förvaring eller annat möblemang.

Vardagsrum
Vardagsrummet är rymligt och har ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora glaspartier ut mot bostadens gräsmatta. med plats för soffgrupp, mediamöbel och andra möbler.

Altan
Altan längsmed husets kortsida. Här finns gott om plats för matgrupp och grill för härliga sommarstunder.

Badrum
Via en skjutdörr från hallen når du bostadens läckra badrum är utrustat med ljust kakel på väggar i duschutrymme och matchande klinker med golvvärme på golvet. Övriga väggar är målade i ljus kulör. Här finns kommod med handfat, spegel, toalettstol, duschhörna med modern glasvägg, värmepump samt utrymme för förvaring bakom draperi.

Övre plan
Hall
Via den läckert målade trappan tar du dig upp till hallen på övre plan. Härifrån har tar du dig vidare in till alla bostadens sovrum samt badrummet på övre plan. Här finns plats för en mindre förvaringsmöbel.

Master bedroom
Stilrent sovrum med fondvägg i vackert blommönster som matchas med i övrigt ljusa väggar och vitlaserad askparkett på golvet. Fint ljusinsläpp genom ett stort fönster som går från golv till tak. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring i platsbyggda garderober.

Sovrum
Rymligt sovrum med vitmålade väggar och vitlaserad askparkett på golvet. Här finns gott om plats för säng, sängborg, skrivbord och förvaring i garderober.

Sovrum/Lekrum
Rymligt sovrum med vitmålade väggar och vitlaserad askparkett på golvet. Fint ljusinsläpp genom ett stort fönster som går från golv till tak. Här finns gott om plats för säng, sängborg, skrivbord och förvaring i garderob.

Sovrum
Mindre sovrum med fondvägg i blommönster som matchas med i övrigt ljusa väggar och vitlaserad askparkett på golvet. Här finns plats för säng och förvaring i garderober.

Badrum
Bostadens badrum på övre plan är utrustat med ljust kakel på väggar i duschutrymme och matchande klinker med golvvärme på golvet. Övriga väggar är målade i ljus kulör. Här finns kommod med handfat, spegel, toalettstol samt duschhörna med modern glasvägg. Här finns även tvättmaskin och torktumlare som kan döljas bakom ett draperi.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Hiss Nej
Byggnadsår 2020
Fönster 3-glas
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme
Ventilation Frånluft
Övriga byggnader Härlig uteplats på baksidan med snyggt trädäck. Perfekt sällskapsyta för grillkvällar med släkt och vänner.
TV och bredband via fiber.
Förråd (ca 5kvm) som ger gott om förvaringsmöjligheter i anslutning till uteplatsen på baksidan. Förrådet är byggt på platta på mark.
Parkeringsplats på framsidan av bostaden.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja
Datum 2024-01-29
Primärenergital 56

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1010 i BRF Siken i Eskilstuna
Pris 2 695 000 kr
Avgift 4595 kr/mån
Kommentar Inkl vatten och bostadsrättstillägg
Driftkostnad 13976 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2500 kr
  • Renhållning: 2976 kr
  • Hushållsström: 8500 kr

Elförbrukning, elnät samt uppvärmning finns samlat under Hushållsström.

Elförbrukning 4 412 kWh/år

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 3 personer
Andel i förening 4.34783%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 1 093 343 kr, Enligt 2022 årsredovisning

Närområde

Allmänt Området är mycket lugnt och barnvänligt då förskola, grundskola och bra busskommunikation finns i närheten. Borsöknas nya förskola British mini finns endast ett stenkast bort från bostaden!
Härifrån tar du dig även enkelt till Eskilstuna centrum och motorväg mot Stockholm och Västerås. Närhet till fina natur- och skogsområden. 3 minuters gångväg till stora Borsöknabadet. Möjligheter till fritidsaktiviteter såsom fotboll erbjuds, med idrottsplatserna Mesta IP och Triangelborg. Med cirka 10 minuters bilfärd i riktning mot centrum nås köpcentret Tuna Park med stort shoppingutbud, även Coop forum finns beläget i området.

Förening

Föreningsnamn BRF Siken i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769633-4882
Gatuadress Kanelvägen 6
Postnummer 63233
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen Brf Siken i Eskilstuna
Fastighetsbeteckning: Mesta 6:54
Antal lägenheter: 23 stycken
Antal lägenheter 23
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Borsökna badet
Borsökna badet
Förskola
Förskola
Områdesbild
Områdesbild

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR