Torshällavägen 5C

Eskilstuna 1 250 000 kr

Charmig trea på attraktiva Norr!

Välkommen till denna charmiga lägenhet på Torshällavägen 5c! Bostaden erbjuder en ljus hall med gott om förvaringsmöjligheter. I det stilrena köket finns gott om förvaringsutrymme och plats för matlagning. I vardagsrummet finns stora fönster och en härlig balkong med utsikt över innergården. Här finns även två rymliga sovrum, varav det ena har en praktisk klädkammare. Badrummet är helkaklat och modernt. Missa inte chansen att få bo i denna trivsamma lägenhet med alla bekvämligheter!

Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Eskilstunas badhus som är beläget intill Munktellstaden samt Volvo CE iarena. Gångavstånd till Mälardalens universitet, tågstation och centrumkärna som erbjuder stort restaurangutbud.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 3 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 74.3 kvm
Balkong Ja.
Våning 3 av 3

Hall
Välkommen in till denna charmiga lägenhet på Torshällavägen 5c! När ni kliver in i bostaden möts ni av en ljus hall med vackert golv som är enhetligt för hela lägenheten. här finns god yta för av och påklädnad av jackor och skor. Inred hallen med hatthylla, skoställ och extern förvaringsmöbel.

Kök
Vidare in i bostaden finner ni köket. Bakom de vita släta skåpsluckorna på över och underskåpen finns gott om förvaringsutrymme för alla era matvaror och köksredskap. Mellan över och underskåp är väggan kaklad i vitt som ger ett stilrent uttryck och gör det enkelt att hålla rent efter all matlagning. Arbetsbänken är slitstark och snygg i sitt svarta utförande. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, ugn, hall, fläkt samt micro i bekväm arbetshöjd. Intill det centrerade fönstret finns plat att möblera med matbord och stolar. Utmärkt plats att avnjuta en mysig frukost.

Vardagsrum/balkong
Vardagsrummet präglas av vackert ljusinsläpp från flertalet fönster och balkongdörr. Möblera här med soffa, soffbord, mediamöbel och övrigt möblemang så som bokhylla eller vitrinskåp. Vardagsrummet ger även möjligheten att möblera med större matbord. Duka upp för en smarrig måltid tillsammans med vännerna. härifrån tar ni er vidare till balkongen med utsikt över innegården. Inred balkongen med bord, stolar och dina favorit växter. Utmärkt plats att njuta av sommarens varmaste dagar.

Sovrum 1
Det första sovrummet är generöst och erbjuder plats att möblera med dubbelsäng, sängbord och skrivbord. I klädkammaren förvarar ni alla era kläder.

Sovrum 2
Vidare i det andra sovrummet är väggarna ljusa och golvet i sin mörka bruna färg ger en ombonad känsla. Möblera här med säng, sängbord och övrigt möblemang efter smak och tycke.

Badrum
Helkaklat badrum med klinker belagt golv i jordnära nyanser. Utrustningen betsår av handfat, spegelskåp med belysning, duschplats med duschvägg i glas och toppmatad tvättmaskin.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1954
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Övriga byggnader
Rymligt vindsförråd och källarförråd tillhör lägenheten.
Fin tvättstuga och torkrum, renoverade 2009 i källarplan.
Bastu och relaxavdelning med dusch kan bokas av föreningens medlemmar.
Cykelförråd, hobbyrum och gemensamma utrymmen för förvaring av utemöbler och grill.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2019-10-01
Primärenergital 132

Ekonomi

Lägenhetsnummer 306641001-0216 i Brf Nattvakten 3
Pris 1 250 000 kr
Avgift 4269 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV och trappstäd
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt Schablonberäkning

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 2.97999%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 263 790 kr, Enligt 2022 årsredovisning

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt Volvo CE Arena.

Förening

Föreningsnamn Brf Nattvakten 3
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-1062
Allmänt om föreningen Föreningens egendom omfattar fastigheten Nattvakten 3 med adress Heljestrandsgatan 6A-B och Torshällavägen 5A-C. Hussen färdigställdes 1954 och innefattar 46 bostadsrätter om 2493kvm boarea. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. I försäkringen så ingår bostadsrättstillägget.

Lägenhetsfördelning:
16st bostäder om 1 rok
22st bostäder om 2rok
8st bostäder om 3rok
Antal lägenheter 47
Renoveringar 1993 Stambyte och renovering badrum
1998 Balkongrenovering
2006 Bredbandsinstallation
2007 Byte av säkerhetsdörrar
2008 Markarbeten, byte av garageportar
2009 Modernisering tvättstuga, relining källaravlopp
2010 Takrenovering
2013 Renovering tvättstuga
2014 Fasaedtvätt
2017 Skärmtak över entréer, Dosor till portkod
2018 Källardörr Heljestrandsgatan , Motorvärmare
2019 Byte VVS pump
2020 Byte el-central, armaturer, ventilationsfläkt
2020-2021 Golvlyft
2021 Dörrar
Parkering 12 garage plats och 22 p-platser
Tv och bredband Com Hem
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Bredband TV och internet via ComHem.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR