Bergsgatan 30

Kungsör 3 695 000 kr

Nybyggd, välplanerad och energisnål 1-plansvilla med lantligt läge!

Äntligen finns tillfälle att förvärva en nybyggd villa i lugna och gemytliga Valskog! Här finns det bara fördelar att bo - huset, läget och samhället. Huset är en gedigen enplansvilla med fyra rymliga sovrum, dubbla badrum och fantastiska sociala ytor. Här erbjuds en väldigt hög boendestandard med exklusiva materialval, vattenburen golvvärme i hela huset och en praktisk carport under samma tak som huset. Härlig trädgårdstomt med dubbla altaner, plan gräsmatta och naturen som närmaste granne. Rymlig uppfart med plats för flertalet bilar.

I denna nybyggda villa bor du väldigt enkelt, billigt och praktiskt. Underhållet under de första åren är minimalt samtidigt som byggnaden är väldigt energieffektiv. Fastigheten är dessutom undantagen fastighetsavgift de första 15 åren vilket innebär att du sparar ca 100 000 kr!

En kort promenad från fastigheten ligger Björskogsskolan som är en mycket omtyckt grundskola för F-6. Här varvas lektionerna med fokus på hälsa och välmående i form av mycket rörelse och utomhuspedagogik. I närheten finns även förskola för de mindre barnen, lekplats och fotbollsplaner.

Valskog är en centralt belägen tätort mellan Kungsör, Köping och Arboga som samtliga nås på ca 10 minuter med bil. Eskilstuna ligger ca 30 minuter bort och både Örebro och Västerås nås på ca 40 minuter.

Missa inte möjligheten att investera i ditt nästa drömboende - varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum

Entré
Välkomnande hall med högt i tak och härliga ljusflöden. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv med snyggt marmormönster. Här finns gott om plats för avhängning samt ytterligare förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare.

Vardagsrum
Hemmets mittpunkt består av ett stort och luftigt vardagsrum med ryggåstak och fantastisk rymd! Stora fönster ger härliga ljusflöden. Dimbara spottar i taket. Utgång till altan som ligger i ogenerat läge med gräsmatta och skog som närmaste grannar. Förberett för kamin i vardagsrummet.

Kök
Läckert kök med släta grå skåpluckor och generösa arbetsytor. Praktisk köksö som delar av rummet på ett snyggt sätt mot matplatsen. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, ugn och micro i arbetshöjd, integrerad diskmaskin, häll samt fläkt. Flertalet fönster som ger gott om ljusinsläpp.

Sovrum 1 - 4
Fyra sovrum med laminatgolv och målade väggar. Ett sovrum ligger i anslutning till köket och övriga tre sovrum finns samlade på andra sidan av huset.

Badrum 1
Det större badrummet ligger i anslutning till sovrummen. Kakel på väggar samt klinker på golv i marmormönster. Snygga duschväggar i industriell stil, stor kommod med dubbla blandare, spegel med belysning samt toalettstol.

Badrum 2
I anslutning till hallen ligger ytterligare ett helkaklat badrum med duschhörna, kommod med handfat, spegelskåp samt toalettstol.

Tvättstuga/groventré
Med ingång från carporten nås husets groventré/tvättstuga. Här inne finns värmepump samt plats för tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i skåp.

Carport
I anslutning till huset ligger en carport med plats för en bil. Här finns även ett uppvärmt och isolerat förråd som utökar förvaringsmöjligheterna. Förrådet kan göras om till ett arbetsrum om så önskas.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 144 kvm
Biarea 6 kvm
Byggnadsår 2023
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme
Ventilation Mekanisk (frånluft)

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Pris 3 695 000 kr
Taxeringsvärde 1 252 000 kr (fastställt avseende år 2023)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 040 000 kr
Driftkostnad 32762 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 5000 kr
 • Försäkring: 3500 kr
 • Renhållning: 2600 kr
 • Hushållsström: 21662 kr

Uppvärmning är inkluderat i "Hushållsström". Uppgifter enligt energiberäkning samt schablon.

Elförbrukning 10 831 kWh/år
Personer i hushållet 4 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 212 000 kr
 • Småhusbyggnad: 1 040 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1207 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt
  Parkering Rymlig uppfart med plats för flertalet bilar. Carport

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Detaljplan (2000-10-24)

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR