Karpvägen 5

Eskilstuna 3 395 000 kr utgångspris

Välskött enplansvilla angränsande till allmänning i populära Kvicksund!

Välkommen till detta ljusa och trivsamma hem med en välkomnande hall som erbjuder gott om förvaring med rymlig klädkammare. Köket är renoverat med generöst ljusinsläpp och modern maskinell utrustning. Här erbjuds gott om förvaringsutrymmen och en tilltagen matplats. I anslutning till köket finns rymlig och praktisk tvättstuga och groventré till parkering och garage. Vardagsrummet är ljust och luftigt med tillgång till ett stort altandäck perfekt för trevliga grillmiddagar. Även bostadens tre sovrum är ljusa och rymliga med gott om förvaring. Hemmets badrum är fint kaklat i ljusa nyanser.
Tomten är lättskött med möjligheter till odling och plats för kubb- och bollspel. I garaget finns plats för både bil och trädgårdsredskap och bakom finns isolerat uterum. Utmärkt krypin för tonåringen eller hemmakontoret.
Bostaden är ansluten till kommunalt VA, fiber och har laddbox för elbil installerad. Ett praktiskt och välskött hem redo för inflytt!

I Kvicksund har du närhet till allt du kan tänkas behöva. Här finns ICA-butik, pizzerior, gym, frisör, förskola och skola årskurs F-9. Utöver det finns även golfbana, padelbana och hamnanläggning. Närhet till natur och badplatser i Mälaren. Goda kommunikationer till hela Mälardalen genom busshållplats och tågstation. Bra tågförbindelse för den som pendlar till Stockholm. Med bil tar du dig in till Eskilstuna på 15 minuter och Västerås på 20 minuter.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum

Hall
Välkomna in till denna ljusa och rymliga hall med goda ytor för av- och påklädnad. Från fönster i dörren får ni ett härligt ljusflöde som sprider sig över hemmet. Ljusa ytskikt och parkettgolv är enhetligt för hela bostaden. Möblera hallen med hatthylla och skoställ. Direkt till höger finns rymlig klädkammare för ytterligare förvaringsmöjligheter av jackor, skor och väskor.

Kök
Generöst kök med allt man kan tänkas behöva. Här är gott om förvaringsutrymmen för alla era matvaror och köksredskap i över- och underskåp med grå luckor och mässinghandtag. Vitt kakel i arbetsdelen gör det enkelt att hålla rent efter all matlagning. Modern maskinell utrustning som består av kyl och frys med heldörrar, ugn och micro i ergonomisk arbetshöjd. Vidare finns induktionshäll, fläkt samt integrerad diskmaskin. Intill fönstret är perfekt plats för matbord där ni dukar upp helgens goda frukost som avnjuts tillsammans med hela familjen.

Tvättstuga
Intill köket finner ni hemmets separata tvättstuga med egen ingång. Praktisk inredning med hyllplan för extra förvaring av kläder, lakan och handdukar. Praktiskt Elfa-system för upphängning av kläder. Utrustningen består av, tvättmaskin med arbetsbänk ovan samt överskåp. Här finns bostadens fläktsystem såväl som varmvattenberedare.

Vardagsrum
Ljust och härligt vardagsrum med stora fönster som ger ett fantastiskt ljusflöde till rummet. Möblera här med soffa, soffbord, mediamöbel och övrigt möblemang som vitrinskåp, bokhylla eller mysiga fåtöljer. Rummet ger även plats för matbord för trevliga middagsbesök. Från vardagsrummet nås hemmets trivsamma altandäck i bästa söderläge. Plocka fram era utemöbler och duka upp för många trevliga grillmiddagar tillsammans med familjen. Altanen är en perfekt plats för att njuta av solens strålar samtidigt som ni har koll på barnen som leker på tomten.

Sovrum 1
Bostadens första sovrum har ljusa väggar, parkettgolv och fint ljusinsläpp från centerart fönster. I den stora garderoben med spegeldörrar förvarar ni alla era kläder. Möblera med dubbelsäng, sängbord och extern förvaringsmöbel.

Sovrum 2
Det andra sovrummet erbjuder plats att möblera med säng, sängbord och skrivbord. Fönster ger ett härligt ljusflöde till rummet.

Sovrum 3
Bostadens tredje sovrum inrymmer säng och sängbord. Rummet kan även användas som ditt eget hemmakontor.

Badrum
Praktiskt badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta i blå ton. Utrustningen består av handfat med kommod, spegel med belysning ovan och toalettstol. Vidare finns extra förvaringsskåp, badkar och vädringsfönster med frostat glas.

Gästtoalett
Via hallen nås bostadens gästtoalett. Utrymmet har ljusa väggar med våtrumsmatta i grå nyans. Vidare finns handfat med kommod för förvaring, toalettstol samt spegel med belysning ovan.

Tomt
Hemmet erbjuder en lättskött tomt med odlingsmöjligheter. I garaget förvarar ni allt från bil till utemöbler och trädgårdsredskap. Intill ytterdörren finns altandäck där ni placerar bekväma sittmöbler och njuter av vårsolen.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 103 kvm
Byggnadsår 1989
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Tak Betongpannor
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk (från- och tilluft)
Renoveringar Renoveringar:
2005 Isolerat förråd i garagebyggnad.
2015 Varmvattenberedare utbytt.
2021 Målning av samtliga väggar förutom badrum och tvättstuga.
Målning av innertak samtliga rum.
Nya golv i alla rum förutom badrum och tvättstuga.
Målning och/eller utbyte av dörrkarm, golvsocklar, taklister i samtliga rum.
Byte av strömbrytare i samtliga rum. Byte av från- och tilluftsventiler i samtliga rum.
Nytt kök inklusive vitvaror.
Ny utrustning och inredning i WC.
Nya dörrar inomhus. Laddbox installerat.
2022 Tujahäck på framsida.
Byte av stolpar på farstukvist.
Renovering av farstukvist, ny altan på framsida.
2022/2023 Ny tvättmaskin.
Breddat landgång på vinden.
2023 Målning av fasad på hus och garage.
Utbyte av vindskivor och ovanliggande plåt på hus.
Utbyte av viss panel på hus och garage. Ny fasadbelysning.
Nytt duschmunstycke.
2024 Ny diskmaskin.

Lekstuga kommer ej ingå.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2020-10-13
Energikonsumtion 97 kWh/m2 år.
Primärenergital 175

Ekonomi

Pris 3 395 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 1 890 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 240 000 kr
Värdeår 1989
Summa inteckningar/pantbrev 2 604 000 kr
Driftkostnad 59829 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 8208 kr
 • Försäkring: 5920 kr
 • Renhållning: 2684 kr
 • Hushållsström: 41017 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 2000 kr

Kostnad för värme finns under Hushållsström.

Elförbrukning 15 495 kWh/år
Personer i hushållet 5 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 650 000 kr
 • Småhusbyggnad: 1 240 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 950 kvm
  Tomttyp Trädgådstomt

  Närområde

  Allmänt Kvicksund ligger i Eskilstuna och Västerås med gränsen i vackra Mälaren. För den som gillar bad och båtliv är detta ett perfekt bostadsområde. Närhet till ICA-butik, restaurang, gym, frisör, pizzeria, båthandlare, hamnanläggning samt golfbana. I området finns både förskola och grundskola fkl-åk 9, även förskola i privatregi. Goda kommunikationer till hela Mälardalen, busshållplats och tågstation. Bra tågförbindelse för den som pendlar till Stockholm.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Munkhammar GA:2 ändamål: Vägar, Elledning och/eller belysning, Grönområden
  Planbestämmelser Byggnadsplan (1984-09-28)

  Övrigt

  Bredband Fiber

  Video

  Film

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR