Krokvägen 8

Eskilstuna 1 095 000 kr utgångspris

Äntligen möjlighet att bygga drömhuset i Skogstorp!

Med stor glädje presenterar vi nu en härlig tomt i populära och barnvänliga Skogstorp. Här har du möjlighet att bygga dig ditt drömboende med en byggrätt om hela 220 kvm. Mycket trevligt och centralt läge där uppväxta trädgårdar angränsar till tomten. Sällsynt tillfälle då tomter i den här storleken sällan blir till salu i Skogstorp! Se detaljplan under fliken "Dokument". Observera att tomtgränserna på bilderna är ungefärliga. Ny väg finns till fastigheten samt så är kommunalt VA framdraget till tomtgräns.

Anslutningsavgifter för el, VA och fiber tillkommer. Se gällande taxa på Eskilstuna Energi & Miljös hemsida www.eem.se.

Här bor du i ett av Eskilstunas mest eftertraktade villaområde. Närhet till Coop samt kort gångavstånd till förskola och grundskola åk F-9. Busshållplats vid tomtgräns med täta avgångar till och från Eskilstunas centrala delar. Mindre än 10 minuter med bil till centrum. Närområdet erbjuder fina strövområden och ett trivsamt naturlandskap. Vackra promenadstråk längs med Sörmlandsleden samt gångavstånd till badplats.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Ekonomi

Pris 1 095 000 kr utgångspris

Tomt

Tomtarea 1059 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Förmån: Officialservitut Väg, 0484-2022/195.1

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR