Bondevägen 4

Eskilstuna 2 895 000 kr utgångspris

Modernt inredd tegelvilla med inglasat uterum & trivsam altan!

Välkommen till Bondegatan 4, underhållsfri tegelvilla med lekvänlig trädgård. Här finns gott om plats för somriga tillställningar på altan eller i det inglasade uterummet. Låt vädret få bestämma vart ni dukar upp för årets kräftskiva. Förutom lek erbjuder trädgården ett grönskande trädgårdsland med fina fruktträd, perfekt för den odlingsintresserade.

Villan är väl omhändertagen med genomgående moderna ytskikt. Kök i trivsamma färger och ett fantastiskt ljusinsläpp, släta vita luckor mot en mörk bänkskiva. Vitvaror som underlättar matlagning veckans alla dagar. Sociala ytor i det stora vardagsrummet som kan möbleras med stor hörnsoffa och matbord. Bostaden erbjuder tre sovrum som kan inredas för både sömn och lek. Två badrum båda utrustade med dusch. Praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaringsutrymme i flertalet garderober, stort förråd i källaren samt vinkällare. Trädgården erbjuder ett stort inglasat uterum som kan möbleras med bekväma sittmöbler, stort trädäck och grillplats. Grönskande gräsmatta med yta för nyfikna ben och långa lekstunder för hela familjen! Fiber indragen, uppvärmning med fjärrvärme, kommunalt VA. Besiktning utförd!

Bostaden är belägen i mycket populärt och lugnt område med närhet till det mesta. Här erbjuds promenadavstånd till flertalet förskolor och skolor. I närområdet ligger stora grönområden med fotbollsplaner, lekpark och promenadstråk. En kort promenad tar dig till matbutiker, gym, pizzeria och gatukök. Trevlig cykelväg in till Eskilstuna centrum med restauranger, nattliv, shopping, universitet och tågstation. Bra bussförbindelser med stadstrafik. Cykelavstånd till tågstation med förbindelser till hela Mälardalen. 60 min med snabbtåg till Stockholm central.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 4 varav 2-3 sovrum

Hall
Trappa upp till farstukvisten som tar oss vidare in i bostaden. Här ansluter en ljus hall med plats för hatthylla och extern förvaringsmöbel. Ytterligare några steg in finns den inre hallen som leder in till våningsplanets samtliga rum. Inbygg garderob ger bra förvaringsutrymme. Slitstarkt klinkergolv i ljus nyans och ljusgrå färg på väggarna.

Kök
Direkt in till höger ligger bostadens kök. Ljust och luftigt med trevliga ytor för den matlagningsintresserade. Köket har gott om förvaringsutrymmen bakom de vita, släta luckorna. Behandling ljusgrå nyans på väggarna likt tidigare rum. Flera öppna hyllor ger bra plats för kokböcker och fina burkar. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis, vägghängt fläkt och kombinerad kyl/frys. Trivsamt ljusinsläpp över såväl arbetsbänk som matplatsen. I rummet går det med enkelhet att möblera med matbord för sex personer.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum som enkelt kan möbleras för sociala tillställningar. Gott om plats för en stor hörnsoffa att sjunka ner i och slappna av till favoritfilmen. Vidare finns utrymme för att duka upp ett bord när det vankas födelsedagskalas. Rummet har ett vackert parkettgolv och mörkgrå väggar som medför en hemtrevlig känsla. Vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt utgång till det inglasade uterummet.

Inglasat uterum och trädgård
Som en förlängning av vardagsrummet och än mer plats för att samla vänner och familj finns det inglasade uterummet. Här är gott om utrymme att duka upp för kräftskiva, semesterhäng eller en kopp kaffe i skuggan. Glaspartier längs med hela rummet, varav ena sidan har skjutbara glas från golv till tak - härifrån tar vi oss till trädgården. En trappa ner leder oss till altanen. Ett stort trädäck som kan möbleras för soliga måltider och lek för de mindre i familjen. I anslutning till altanen hittar vi grillplats och odlingsland. Vidare erbjuder tomten en plan gräsmatta som är perfekt för trädgårdslekar och kubbturneringar. Dessutom hittar vi äppelträd, tät häck och flera planeringar runt huset. Uppfarten är grusad och erbjuder utrymme att parkera flera bilar. Infart till garage från gatan.

Sovrum 1
Ljust sovrum som kan möbleras med dubbelsäng och sängbord. Praktisk förvaring i garderober med spegeldörrar. Centrerat fönster ger härligt dagsljus samtidigt som persienner finns installerade för att enkelt kunna mörklägga. Rummet präglas av det vackra ekparkettgolvet med fiskbensmönster.

Sovrum 2
Det vackra parkettgolvet med fiskbensmönster fortsätter in i våningsplanets andra sovrum. Här finns en lekfull, mönstrad tapet i ljusa färger. Rummet kan enkelt möbleras med säng, förvaringsmöbler och leksaker. Inbyggd garderob finns i rummet. Stort fönster ger härligt ljusinsläpp till hela rummet.

Badrum
Med ingång från hallen, välplacerat mellan alla rum, ligger badrummet. Vitkaklade väggar och mörkgrå klinker på golvet. Här hittar vi toalettstol, kommod med tvättställ och behaglig takdusch. Bra belysning via infällda spotlights i taket. Frostat vädringsfönster intill duschutrymmet. Paxfläkt finns installerad.

Källarvåning
Sovrum
När vi tagit trappan en våning ner hittar vi ett rymligt sovrum direkt till höger. Rummet har ljusa väggar och mörkt klinkerbelagt golv. Inred med dubbelsäng, sängbord och mediamöbel för tonårsbarn eller långväga gäster. Tre garderober finns i rummet och ger bra förvaringsutrymme.

Tvättstuga
Rymlig tvättstuga med ljusa väggar och golv. Här finns tvättmaskin och torktumlare samt vask. Gott om utrymme att möblera med förvaringsmöbel. Längs med ena väggen finns flera garderober som ger er möjlighet att sortera era nytvättade lakan.

Badrum
Även bostadens andra badrum hittar vi här. Ett ljust rum med målade väggar och klinkerbelagt golv i terrakotta-färg. Kaklat duschutrymme. Toalettstol och tvättställ samt förvaringsutrymme i vägghängt spegelskåp.

Matkällare & förrådsutrymme
Vidare på källarvåningen hittar vi utrymmen som med fördel kan användas som förråd, mat- och vinkällare samt garage. Möjlighet att inreda kontorsplats i trapphuset. Här hittar vi även bostadens extra frysbox samt kylskåp som kommer att ingå.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla med källare
Boarea 79 kvm
Biarea 86 kvm
Byggnadsår 1956
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme Betong/lättbetong/tegel
Fasad Tegel/Trä
Fönster 2-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Källare
Uppvärmning Fjärrvärme med vattenburna radiatorer. Elgolvvärme i badrum.
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader 1999 - Fönster delvis bytta till 2 glas isolerrutor
2017 - Badrum entréplan renoverat.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2020-12-22
Energikonsumtion 148 kWh/m2 år.
Primärenergital 104

Ekonomi

Pris 2 895 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 1 621 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 876 000 kr
Värdeår 1956
Summa inteckningar/pantbrev 2 422 500 kr
Driftkostnad 46544 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 18497 kr
 • Vatten/avlopp: 7293 kr
 • Försäkring: 5934 kr
 • Renhållning: 2684 kr
 • Hushållsström: 12136 kr

Elförbrukning 5 182 kWh/år
Personer i hushållet 3 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusbyggnad: 876 000 kr
 • Småhusmark: 745 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 850 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt
  Parkering Garage

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Tomtindelning (1954-07-16) Stadsplan (1954-07-09)

  Video

  Film

  Planritning entréplan
  Planritning entréplan
  Planritning källarplan
  Planritning källarplan
  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR