Hisingsgatan 8

Eskilstuna 2 495 000 kr utgångspris

Härlig 40-talsvåning med generösa ytor intill Djurgårdens grönområde!

Fantastisk 40-talsvåning om hela 110 kvm fördelat över 4 rum och kök! Fina sociala ytor i en öppen planlösning med ett kök som bjuder in till umgänge och matlagning under trevliga former. Stor balkong i ett fantastiskt läge där du kan avnjuta solens strålar under större delen av dagen. Modernt helkaklat badrum, separat tvättstuga och två trivsamma sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter. Välkommen hem, här kommer ni att trivas!

Välkomnande entré genom byggnadens karaktäristiska röda dörr. En halv trappa upp till bostaden välkomnas ni i en luftig och rymlig hall. Här bjuds man av bra avhäningsytor och gott om förvaring i platsbyggda garderober. Till höger öppnar planlösningen upp sig med generösa ytor och ett härligt ljusinsläpp från de breda fönsterpartierna. Stort matrum angränsande mot det lyxiga köket erbjuder fina arbetsytor, moderna vitvaror och gott om förvaring. Här är det lätt att laga mat under sociala sammanhang samtidigt som den öppna spisen bidrar till en mysig och värmande stämning. I fil med matrummet ligger vardagsrummet med plats för soffa och mediamöbel. Fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Utgång till stor balkong i bästa solläge. När solens strålar blir för påträngande är det enkelt att veva ut markisen för svalkande skugga. Från hallen nås bostadens helkaklade badrum med komfortabel golvvärme samt både dusch och badkar. Två rymliga sovrum med utrymme för dubbelsäng och nattduksbord. Båda sovrummen har bra förvaring med praktiska klädkammare. Bostaden erbjuder den höga komforten med egen tvättstuga utrustad med både tvättmaskin, torktumlare och wc.

Här bor familjen på lugn gata med mycket eftertraktat läge på Djurgården. Lugnt men ändå centralt läge med närhet till fina gång- och cykelstråk längst ån intill stadsparken där man åt ena hållet når pittoreska Gamla Stan. Åt andra hållet nås expansiva Norr med Munktellområdet som bjuder på träningsanläggningar samt kultur- och idrottsevenemang. Intill finns Djurgårdsparken med motionsspår, utegym och fina grönområden för vila och lek. Närhet till matbutik, gym och apotek samt kort avstånd till centrum med tågstation, universitet, restauranger, shopping och nöjesliv.

Välkommen att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 110 kvm
Balkong Ja.
Våning 1 av 3

Hall
Välkommen in till en stor och trevlig hall som erbjuder rejäl avhängningsyta och gott om plats för skoställ. Diskret förvaring i två platsbyggda garderober. Trevligt parkettgolv och vitmålade väggar. Bra utrymme att inreda med spegel eller ytterligare förvaringsmöbel. Här har takhöjden utnyttjas på ett fördelaktigt vis med högt placerade skåp för dold förvaring.

Kök
Bostadens hjärta! Kitchn-kök från 2014 med ljusgrå köksluckor och flertalet belysta vitrinskåp. Köket erbjuder mycket bra arbetsytor längs väggen och på den stora köksön. Utmärkt plats att mingla inför måltiden eller duka upp ett buffébord vid högtider. Modern maskinell utrustning med induktionshäll, frihängande fläktkåpa, inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro samt diskmaskin. Stor kyl och frys med digitala temperaturvisare. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande. Vidare erbjuds smakfulla hyllor som passar utmärkt till olika flaskor. Trevlig tapet över bänkskivan som skyddas av ett transparent stänkskydd. Öppna hyllor i köksön inbjuder till förvaring av kokböcker och blänkande blomvaser. I anslutning till köket finns det möjlighet att duka upp matbord för 6-8 personer. Trivsam plats med ett härligt ljusinsläpp samt en god vy mot såväl kök som vardagsrum. Dessutom går det att njuta av en härlig eld i den öppna spisen som är i bruk.

Matrum/vardagsrum
Matsalsdel i kök och vardagsrum i fil med fiskbensparkett och ljust målade väggar. Här hittar vi utgång till stor balkong i bästa söderläge. Ny markis monterad 2018. Vardagsrummet kan med enkelhet möbleras med soffgrupp och fåtölj vilket utgör den bekvämare delen av sällskapsytorna.

Sovrum 1-2
Bostaden erbjuder vidare två rymliga sovrum. Trevlig parkettgolv och ljust målade väggar i vardera rum. Respektive rum kan möblera med dubbelsäng och sängbord samt så finns klädkammare att tillgå i vardera rum.

Badrum
Med ingång från hallen hittar ni det helkaklade badrummet. Vita kaklade väggar och svart klinkergolv med behaglig golvvärme. Rummet är utrustat med dusch med ett fast glasparti, uppvärmd handdukstork och toalettstol. Praktiskt kommod i vitt med smakfullt tvättställ i svart, badrumsspegel med integrerad belysning och dessutom ett badkar att njuta i efter stressiga dagar. Smakfull belysning med infällda spotlights i taket.

Tvättstuga
Praktiskt tvättstuga med mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. Här hittar vi tvättställ och en utmärkt bänkyta att vika tvätt på. Rummet är även utrustat med toalettstol, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Vädringsfönster finns över tvättstället.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1947
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Ett tillhörande vindsförråd.
Föreningens ekonomi förvaltas av Mark Redovisarna.
TV: Via egen digitalbox
Internet: Via telefonuttaget
Gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp.
Innergård med gräsytor och parkeringsplatser.

RENOVERINGAR
Fastigheten har renoverats löpande.
Större stamrenovering/elarbeten/ytskikt gjorda mellan 2009-2014.
Ny fjärrvärmeväxlare.
Stambyte utfört 2022.

Brf Sergeanten 3, familjär förening med 7 st lägenheter.
Föreningens p-platser finns på innergården.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2014-05-09
Energikonsumtion 169 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 150-001 i Brf Sergeanten 3
Pris 2 495 000 kr utgångspris
Avgift 5731 kr/mån
Kommentar Inkl Värme, vatten, renhållning, parkering
Driftkostnad 6000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1500 kr
  • Hushållsström: 4500 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 18.8%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 752 000 kr

Närområde

Allmänt Centralt område med närhet till fina gång- och cykelstråk längst ån intill stadsparken där man åt ena hållet når pittoreska Gamla Stan och åt andra hållet expansiva Norr med Munktellområdet. Intill finns Djurgårdsparken med motionsspår, utegym och fina grönområden för vila och lek. Närhet till matbutik, gym och apotek samt kort avstånd till centrum med tågstation, högskola, restauranger, shopping och nöjesliv.

Förening

Föreningsnamn Brf Sergeanten 3
Organisationsnummer 769628-1919
Antal lägenheter 7
Antal hyresrätter 2

Video

Film

Djurgårdsparken
Djurgårdsparken
Utegym Djurgårdsparken
Utegym Djurgårdsparken
Stadsparken
Stadsparken
Å-promenad stadsparken
Å-promenad stadsparken
Gamla stan
Gamla stan
Fristadstorget
Fristadstorget
Mälardalens högskola
Mälardalens högskola
Centralstationen
Centralstationen

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR