Bryggaregatan 9C

Eskilstuna 2 295 000 kr utgångspris

Unikt hem med genomgåede hög standard och låg månadsavgift!

Renoverad lägenhet med unik planlösning för den som söker det lilla extra!
Fina arbetsutrymmen i modernt renoverat kök med maskinell utrustning i rostfritt. Helkaklade badrum med golvvärme och påkostad gästtoalett.
Genomgående renoverade, ljusa ytskikt på väggar och tak samt ett smakfullt parkettgolv i hela bostaden. Fler smarta utrymmen som både kan användas för förvaring av kläder, hemmakontor och vinrum. Bostaden erbjuder även riktigt härliga sällskapsutrymmen med vardagsrum såväl som avskilt hobbyrum som idag används till biorum. Här är ett hem utöver det vanliga!

Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla. Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena. En kort promenad bort nås även universitet och centrumkärna.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 114.7 kvm
Våning 1 av 3

Hall
Bostaden erbjuder en hemtrevlig hall med ljusa ytskikt som bidrar till en inbjudande känsla. Utrymmet ger got om plats att möblera med skoställ, hatthylla samt extern förvaringsmöbel. Till vänster om hallen finner ni hemmets kök. Smakfullt parkettgolv och ljust målade väggar är enhetliga för hela bostaden.

Kök
Det moderna köket erbjuder allt man kan önska. Köket består av rostfria vitvaror såsom kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Mikro och ugn i bekväm arbetshöjd samt häll med vägghängd fläkt ovan. Bakom de vita skåpsluckorna finns gott om förvaringsutrymme för porslin och köksredskap. Från det centrerade fönstret får ni ett vacker ljusinsläpp som sprider sig genom rummet. Intill köket finns matplats med gott om utrymme för matbord där ni bjuder över familj och vänner på smakrika måltider.

Sovrum 1
Via köket nås bostadens första sovrum, perfekt som barnrum. Här finns plats att inreda med säng, sängbord samt extern förvaringsmöbel eller skrivbord. Rummet präglas av vackert ljusinsläpp från stort fönster.

Badrum
Stilfullt renoverat badrum med helkaklade väggar och mörkt klinkerbelagt golv. Utrustningen består av toalettstol, handfat, duschplats med duschvägg i glasblock samt vädringsfönster. Hög komfort med golvvärme.

Vardagsrum
Vardagsrummet erbjuder gott om plats för stor soffgrupp samt mediamöbel. Här får ni generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Vidare finns ingång till en av baostadens stora klädkammare som också kan användas som hemmakotor. Ljusa ytskikt, spotlights installerade i tak och ett fint parkettgolv ger en hemtrevlig känsla i rummet.

Gästtoalett
I anslutning till vardagsrummet och hemmets andra sovrum finner ni bostadens gästtoalett. Här är ljust kaklade väggar och mörkt klinker belagt golv. Utrustningen består av toalettstol, handfat med kommod och skön golvvärme.

Sovrum 2
Hemmets andra sovrum har likt övriga rum parkettgolv och ljusa ytskikt på väggar och tak. Rummet erbjuder bra plats för dubbelsäng, sängbord. Här finns bra möjligheter att förvara era kläder i rymlig klädkammare såväl som platsbyggd förvaring i anslutning till hemmets andra entré.

Klädkammare / Vinrum
Via sovrummet nås stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter i nya garderober som kommer att ingå. Här förvarar ni alla kläder som inte ska hänga framme och mycket mer därtill. Rummet kan även användas som gästrum. Härifrån nås ytterligare ett av bostadens härliga utrymmen- det gammalt frysrummet. Idag finns här ett härligt vinrum, perfekt plats för en större samling av trevliga vinflaskor.

Biorum
Via klädkammaren nås stort rum som enkelt används som ert egna biorum. Här möblerar ni med bekväma sittmöbler och soffbord och njuter av många mysiga filmkvällar tillsammans. Rummet är utrustat med spotlightsbelysning i tak, målade väggar och parkett på golv.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1955
Fönster Isolerglas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Till bostaden hör rymligt vindsförråd och matkällarförråd.
TV- och internetanslutning via Tele 2.
Soppsortering finns på innergården.
Separat kö till föreningens parkeringsplatser i uppvärmt garage. Pris till dessa är 250kr/mån.
Går även att parkera på gatorna runtom huset. Parkeringskort dör kostar 400kr/månaden.

31,9kvm av lägenhetsytan är utan fönster och betraktas som Biarea. Om arean är av väsentlig betydelse för köpare så uppmanas denne att göra en uppmätning innan köpet.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2020-05-12
Primärenergital 170

Ekonomi

Lägenhetsnummer 306446001-1001/306446001-1008 i BRF Nordstjärnan 11
Pris 2 295 000 kr utgångspris
Avgift 5320 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, trappstädning, Kabel-TV
Driftkostnad 7000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 6000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 3 personer
Andel i förening 3.12%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 98 315 kr

Förening

Föreningsnamn BRF Nordstjärnan 11
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-0684
Gatuadress Bryggaregatan 9A
Postnummer 63343
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen BRF Nordstjärnan 11
Org: 718000-0684
Föreningen består av 46 lägenheter med bostadsrätt och garageparkering med separat kösystem.
Föreningen förvaltas av Riksbyggen.
Låsta cykel och barnvagnsrum. Gemensam tvättstuga och tillhörande torkrum finns i källarplan
Föreningens ekonomi Fönsterbyte 1994 Renoverat trapphus 1994 Tak renoverat 1999 Fasad tilläggsisolerad 2003 Reline, stamrenovering 2007 Renovering av tvättstugor 2011 Golvvård i källare, stamrenovering/relining bottenplattor, asfaltering garageuppfart 2022
Antal lägenheter 46
Renoveringar Fönsterbyte 1994
Renoverat trapphus 1994
Tak renoverat 1999
Fasad tilläggsisolerad 2003
Reline, stamrenovering 2007
Renovering av tvättstugor 2012
Takarbeten 2013
Elarbeten 2014
Värmesystem 2015
Installationsarbeten tvättstuga
Ny innergård, ombyggnation av lokal till bostadsrättslägenheter 2017
Ny innergård utrustad med pergola och konstgräs.
Fasadrenovering och ommålning 2020
Termostatbyte 2021
Byte golvbrunn, ny tvättmaskin, byte av filter och cirkulationspump 2021
Brandåtgärder OVK 2023
Parkering 18 garage platser
Tv och bredband Tele 2
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Uteplats
Uteplats

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR