Gardistvägen 3

Eskilstuna 3 795 000 kr utgångspris

Rejäl enplansvill i barnvänliga Mesta!

Varmt välkommen till denna välskötta och ombonade fastighet på Gardistvägen 3. Via rymlig entré under trall nås hallen med en generös yta och flertalet platsbyggda garderober för förvaring. Rakt fram nås hemmets sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är väl tilltaget med rejäl utrustning, stenskivor och bra förvaringsytor, trevliga ytor för matlagning såväl som bak. Med utgång från köket nås en njutbar uteplats i söderläge. Vardagsrummet är väl tilltaget och har ett vackert ljusinsläpp från flertalet stora fönster. Här kan ni möblera med större matbord och soffgrupp som inrymmer hela familjen och vännerna. En värmande kamin höjer mysfaktorn till hemmet. Hemmets fyra sovrum är alla fullt möblerbara och har gott om plats för dubbelsängar, sängbord, skrivbord och externa förvaringsmöbler. Praktisk och fint utrustad tvättstuga nås via groventrén och erbjuder en bra yta för kläder och tvätt. Badrummet är helkaklat med klinkerbelagt golv. Intill finns även helkaklad gästtoalett.
Via separat ingång nås allrummet som är möblerat med soffa, soffbord och mediamöbel, perfekt för barnen att hänga på med sina vänner. Här finns också ingång till bostadens andra badrum och trivsam relaxavdelning med bastu. Via dörr från allrum nås bostadens andra uteplats med skyddat läge och ert egna spabad. En plats att trivas på!
Detta hem är det perfekta boendet - ljus interiör, bekvämlighet med alla ytor i ett plan och en trivsam och ombonad atmosfär. Många stora renoveringar utförda såsom installation av bergvärme, takbyte, fönsterbyte, installation av avfuktare i krypgrund. Besiktning utförd.

Här har du närhet till fina grönområden, förskolor, skola F-3, utegym och flera idrottsplatser. I trivsamma Mesta bor du i ett lugnt område på nära avstånd in till Eskilstunas stadskärna. Området ligger naturnära omgivet av åkrar och grönområden och du tar dig härifrån lätt ut i skog och mark. Till Eskilstuna centrum tar du dig bekvämt på cykel längs med cykelvägar alternativt via buss som avgår med täta avgångar.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 7 varav 4-5 sovrum

Hall
Varmt välkomna till denna charmiga och ombonade bostad på Gardistvägen 3. Här möts ni av en rymlig hall med ljusa väggar och klinkerbelagt golv som följer er genom stora delar av hemmet. Golvvärme finns installerad om så önskas användas. Direkt till höger från ytterdörren finns utrymme att möblera med hatthylla och skoställ för av och påklädnad av ytterkläder. Längre in i hallen finns flertalet platsbyggda garderober med skjutdörrar där ni förvarar alla era kläder.

Kök
Bostadens kök är rejält och välutrustat med bra förvaringsytor. På den slitstarka bänkskivan i sten erbjuds gott om arbetsyta för den matlagningsintresserade. Bakom de stiliga skåpsluckorna i trä finns bra förvaringsmöjligheter för alla era matvaror och köksredskap. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, ugn, häll, fläkt samt två kombinerade kylar och frysar. Intill köket under de stora fönsterpartierna finns plats att möblera med matbord och stolar för hela familjen. Härifrån tar ni er även ut på den njutbara altanen.

Altan
Med bästa söderläge nås en lummig och insynsskyddad altantrall som sträcker sig längs med fastighetens gavelsida. Här finns plats för loungegrupp och matbord under paviljong.


Vardagsrum
Med öppen planlösning till kök nås vardagsrummet. Rummet erbjuder ett vackert ljusinsläpp från flertalet tilltagna fönster som blickar ut mot hemmets andra uteplats utrustat med spabad. På golvet ligger en vacker parkett och på vägg finns ljust mönstrad tapet. Ena delen av rummet kan med fördel möbleras med större matbord som rymmer vänner och familj på middags besök. I den andra delen inreder ni med soffgrupp, soffbord, mediamöbel och övrigt möblemang. Här finns även en värmande kamin som höjer mysfaktorn i hemmet.

Sovrum 1
Hemmets första sovrum har ljusa ytskikt och ett stiligt golv i grå nyans. Möblera med dubbelsäng och sängbord. I den generösa platsbyggda garderoben med praktisk inredning och skjutdörrar förvarar ni alla era kläder.

Sovrum 2
Det andra sovrummet har ljusa ytskikt som smakfullt bryter av mot det mörka golvet och skapar en ombonad känsla till rummet. Inred här med större säng, sängbord och övrigt möblemang såsom extern förvaringsmöbel eller skrivbord.

Sovrum 3
I det tredje sovrummet finns vita väggar och ett mörkt golv enhetligt med intilliggande sovrum. Vackert ljusinsläpp från centrerat fönster med utsikt över den gröna tomten. Möblera med säng, sängbord och extern förvaringsmöbel.

Kontor / gästrum
Detta rum passar perfekt att använda som hemmakontor eller gästrum. Ljusblå ytskikt på väggar och ljusa golv.

Sovrum 4
Via kontoret nås bostadens fjärde sovrum med gott om plats att möblera med säng, sängbord, skrivbord och extern förvaringsmöbel. I detta sovrum erbjuds rikligt med ljus från fönster i två olika vädersträck.

Badrum
Trevligt badrum med helkaklade väggar och klinkerbelagt golv i blå nyans och golvvärme. Utrustningen består av badkar, vädringsfönster, handfat med kommod, överhängande spegel och toalettstol.

Toalett
Hemmet erbjuder även en gästtoalett med helkaklade ytskikt och golvvärme. Utrustningen består av handfat, toalett, spegelskåp med belysning samt vädringsfönster.

Tvättstuga
Bostaden erbjuder tvättstuga och pannrum med separat utgång till entrén. Utrustningen består av tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Här finns också hemmets bergvärmeanläggning installerad.

Före detta garage

Allrum
I anslutning till hemmets ingång, med entré under tak, nås det före detta garaget. Utrymmet är inrett med allrum som kan möbleras med soffa, soffbord och mediamöbel. Utmärkt plats för barnen att hänga på med sina vänner. Vidare finns bostadens andra badrum här med helkaklade ytskikt i jordnära färger. Här finns utrustning som toalettstol, duschplats med duschvägg i glas, och en värmande bastu. Golvvärme finns installerat både i allrummet och i relaxen, om så önskas användas. Med ingång från allrummet nås också förråd och mc-garage. Perfekt yta för vinterdäck, cyklar och mopeder.
Härifrån nås även hemmets andra uteplats fri från insyn och utrustad med spabad.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 187 kvm
Biarea 10 kvm
Byggnadsår 1975
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Betong/trä
Fasad Tegel och träpanel
Fönster 3-glas och 2-glas
Tak Plåt
Grundläggning Krypgrund och betongplatta på mark
Uppvärmning Bergvärme med vattenburna radiatorer, elgolvvärme och braskamin
Ventilation Mekanisk (frånluft)
Övrigt om byggnaden Entrén under tak kan, om så önskas, enkelt göras om och användas som carport.
Övriga byggnader Allrum och relaxavdelning samt förråd/mc-garage
Renoveringar 1998- Badrum och gästtoalett renoverades.
2000- Nytt kök och nya vitvaror.
Ca 2004- Takbyte.
2005- Två krypgrundsavfuktare installerade. Relax med bastu och dusch.
2010- Spabad. Bergvärme.
2013- Täljstenskamin.
2014- Fönsterbyte.
2015- Parkettgolv i vardagsrum och två av sovrummen.
2016- Fasaden/träpanel ommålad.
2019- Skiljevägg, nytt dörrhål sovrum.
2020- Altan (södra), altan entré.
2021- Altan spabad (norra), ny tvättmaskin och torktumlare, byte av innedörrar.
2023- Husmålning exteriört.
2024– Nytt lock till spabad.
2024– Ny paviljong till altan (södra).

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2018-03-14
Primärenergital 86

Ekonomi

Pris 3 795 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 161 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 471 000 kr
Värdeår 1975
Summa inteckningar/pantbrev 3 230 000 kr
Driftkostnad 71189 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 8501 kr
 • Försäkring: 10896 kr
 • Renhållning: 3174 kr
 • Hushållsström: 48618 kr

Under "Hushållsström" ingår kostnad för uppvärmning och hushållsel. Helårsuppvärmning och användning av allrum (fd garage), spabad och bastu är inkluderat i driftkostnaden.

Elförbrukning 25 798 kWh/år
Personer i hushållet 6 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 690 000 kr
 • Småhusbyggnad: 1 471 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1028 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt
  Parkering Rymlig garageuppfart med plats för flera bilar.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Tomtindelning (1974-06-25) Stadsplan (1973-11-19)

  Övrigt

  Bredband Fibernät installerat

  Video

  Film

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR