Kumminvägen 35

Eskilstuna 3 250 000 kr utgångspris

Modernt hem med egen trädgårdstäppa i närheten av Borsöknasjön!

Nyproduktion! Så sent som 2023 stod dessa parhus klara för inflytt! Med ett fantastiskt läge i familjevänliga Borsökna hittar vi denna bostadsrätt. Den egna trädgårdstäppan angränsar till ett grönskande skogsparti och Borsökna-sjön nås med en kortare promenad.

Här bor du bekvämt i nyproducerad bostad med genomgående hög standard. Bostaden är vackert inredd med återkommande material, enhetliga färger och genomgående vackra fönsterpartier. Entréplan präglas av den öppna planlösning som fördelar kök, vardagsrum och matplats inom samma yta. Köket håller elegant design med behaglig kulör på skåpsluckor och den stora kaklad väggytan. Moderna vitvaror och tilltalande arbetsytor för att enkelt bereda måltider till dig, familjen & era vänner. Vardagsrum med sociala ytor, härifrån leder pardörrar ut till det härliga trädäck som angränsar till den egna trädgårdstäppan på 383 kvm. Perfekt för grillkvällar under årets varma dagar!
Övervåningen erbjuder fyra sovrum där alla har fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster samt god förvaring i flertalet garderober. Vidare i bostaden hittar vi två badrum, utrustade med dusch, badkar såväl som tvättmaskin och torktumlare. Praktiskt förrådsutrymme under trappen och stort förråd i trädgården på 6 kvm. Behaglig vattenburen golvvärme på hela nedre plan. Gott om plats att parkera 3-4 bilar och familjens cyklar på den grusade entrésidan. Vidare finns förråd om 6 kvm med indragen el. Här erbjuds ett energivänligt hem där bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i avgiften. Välkommern till ett bekymmersfritt boende!

Här bor du med natur runt hörnet och kort promenadavstånd till förskola såväl som populära Borsöknabadet. Kollektivtrafiken är utmärkt med direktbuss till Eskilstuna Centrum, närhet till busshållplats. Med kort bilresa når du Ica Stenby där det finns bankomat och närbutik med postombud. Vidare nås också Lidl, Tuna Park och Coop Forum. Avståndet till Eskilstuna Centrum är ca 3 km.Området ligger i närheten av naturreservatet Kronskogen-Stenby äng som sticker ut med sina stora och gamla ekar.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 124 kvm
Uteplats Ja.
Våning 1 av 2

Hall
Välkomnande hall med härlig siktlinje genom hela bostaden. Klinkerbelagt golv ger en tålig entré. Här finns utrymme för hatthylla och skoställ i smart nisch.

Kök
Bostadens kök ser vi direkt när vi kliver in i bostaden. Till vänster från entrén tar vi oss in till det ljusa, stiliga köket. Högt kaklad vägg i smakfull nyans över den långa arbetsbänken. Stänkskydd i rostfritt sitter över spisen och delar av bänkskivan. Gott om utrymme att förvara matvaror och porslin i de vägghängda skåpen och arbetsbänkens lådor. Praktiskt bänkbelysning monterad i överskåpen. Kapitalvarorna i rostfritt utförande består av fullstora kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn samt integrerad diskmaskin. Diskret köksfläkt monterad i köksskåp.
I anslutning till köket finns utrymme att möblera med ett stort matbord som enkelt rymmer 8-10 personer. Med vacker utsikt genom fönster i två väderstreck är det en utmärkt plats för nybakade scones en lördagsmorgon eller långa middagar med vännerna.

Vardagsrum
Alldeles intill matplatsen övergår rummet till vardagsrumsdelen. Med den luftiga planlösningen gör att hela nedre plan känns luftigt och tillgängligt. Vardagsrumsdelen inreds med fördel av en bekväm soffa och snygga fåtöljer. Placera en dagbädd intill de vackra pardörrarna som vetter mot altan och skogsparti. Slut ögonen och njut av den friska luften. Bredvid soffmöblemanget finns ett platsbyggt skrivbord, utmärkt plats för läxläsning eller som hemmakontor.

Badrum1
Enhetligt med köket återfinns kaklet i badrummets duschutrymme. Övriga väggar är målade tillsammans med neutral klinker på golvet. Badrummet är utrustat med dusch bakom en fast duschvägg, toalettstol och en sober kommod från Ballingslöv. Den svarta ramen runt spegeln flörtar läckert med de svarta karmarna på duschutrymmets vädringsfönster. Spotlight finns monterade i taket. I badrummet hittar vi även luftvärmepumpen samt utrymme för förvaringsmöbel.

Övervåning
En trappa upp tar vi del av bostadens privata del. Under trappen erbjuds förvaring med platsbyggd garderob. På ovanvåningen ligger fyra sovrum och ytterligare ett badrum.
Under trappan finns bra förrådsutrymme. Perfekt plats att ladda handdammsugare och praktisk förvaringsyta. Belysning och flera eluttag finns i utrymmet.

Sovrum 1
Första rummet till höger är ett stort sovrum i ljusa nyanser. Stor garderobsvägg sträcker ut sig mellan innerdörren och rummets fönster. Rummet kan möbleras med dubbelsäng och sängbord. Ytterligare förvaringsutrymme finns i klädkammare med ingång från detta sovrum.

Sovrum 2-4
Vidare erbjuder övervåningen ytterligare tre sovrum som likt det första har ljusa ytskikt. Vardera rum har bra förvaringsutrymme i platsbyggda garderober. Trevligt ljusinsläpp från fönster som sträcker sig mellan golv och tak. Rummen kan möbleras med säng, skrivbord och övrigt möblemang.

Badrum 2
Bostadens andra badrum har enhetligt stil med kakel likt nedervåningens badrum och kök samt målade väggar. Här hittar vi badkar, toalettstol och kommod från Ballingslöv - likt det andra badrummet. Dessutom är rummet utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Detaljer som spegel och lamp-pendel återfinns även i detta badrum. Eluttag monterade i praktiskt höjd för såväl strykjärn som plattång. Hög komfort med vattenburen golvvärme.

Trädgård
Genom pardörrar från vardagsrummet tar vi oss ut på det trevliga trädäcket som följer fastighetens soliga hörn. Utmärkt plats att möblera med matbord och loungegrupp. Duka upp för långa grillkvällar med era favoritprimörer. Från altanen tar vi oss ner till den egna trädgårdstäppan.
Lättskötta gräsmattan som ger utrymme till både kullerbyttor och odlingslådor. Fastighetens framsida har stor grusbelagd yta, här finns gott om utrymme att parkera flera bilar och familjens cyklar. Vidare finns ett stort förråd om 6 kvm som passar utmärkt till trädgårdsredskap eller säsongsförvaring.

Byggnad

Typ av byggnad Parhus
Hiss Nej
Byggnadsår 2023
Fönster 3-glas
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1005 i Brf. Harren i Eskilstuna
Pris 3 250 000 kr utgångspris
Avgift 5477 kr/mån
Kommentar Elnät debiteras separat med 1020kr/år
Driftkostnad 16932 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 7200 kr
  • Försäkring: 2280 kr
  • Renhållning: 2652 kr
  • Hushållsström: 4800 kr

Enligt schablonberäkning.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 5.33422%

Förening

Föreningsnamn Brf. Harren i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769634-9419
Gatuadress C/o Faskunge Fastigheter Box 646
Postnummer 11411
Ort Stockholm
Antal lägenheter 20
Parkering 38

Övrigt

Bredband Fiber

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR