Humlevägen 9

Eskilstuna 3 695 000 kr utgångspris

Stor villa med härligt Mälarnära läge i Mälby!

Denna underbara fastighet på Humlevägen 9 är en perfekt blandning av stil, funktion och komfort. När du kliver in i hallen möts du av en rymlig yta med god plats för av- och påklädnad, samt en generös garderob som rymmer hela familjens ytterkläder. Köket är rymligt och inrymmer den stora familjen såväl som vänner som är över på middag. Här är vita fronter och klassiska inslag och gott om förvaring med över- och underskåp. Den maskinella utrustningen är modern, en perfekt plats för den som tycker om köksbestyr. Även hemmets vardagsrum är stort och rymligt. Här finns stora fönster med utsikt över trädgården och en värmande öppen spis som ger hemmet en hög mysfaktor. Rummet erbjuder plats att möblera med en stor soffgrupp, soffbord, tv-möbler, vitrinskåp eller bokhylla.
På övre plan finns tre sovrum, var och en med ljusa ytskikt och generöst ljusinsläpp. Två av rummen erbjuder även glimt av Mälaren.
I hemmet finns två badrum, var och en med kaklade ytskikt och klinkerbelagt golv.
Källaren har de perfekta utrymmen för familjens alla intressen. Vidare finns även duschrum kombinerat med tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter och ingång till en avkopplande bastu.
Tomten är generös och vackert uppvuxen. Här finns flera uteplatser med utrymme för alla era möbler, solstolar och grill. Perfekt plats att njuta av sommarens varma dagar tillsammans med familj och vänner.

Populärt och lugnt område beläget intill Mälaren med en bra bussförbindelse till Torshälla och Eskilstuna, perfekt för barnfamiljer med aktiv livsstil.
Inom kort gångavstånd från fastigheten finns områdets badplats med sandstrand och brygga samt välskött Marina för den egna båten. Här lever ni nära naturen med sjö , skog och öppna marker.
Med kort bilfärd når ni Torshälla; ett pittoreskt samhälle med gamla anor, beläget endast några kilometer från Eskilstunas centrala delar. i området finns även bussförbindelse till Torshälla som också ligger endast en kort bilfärd bort. Här erbjuds ett rikt utbud av bland annat kultur, restauranger och affärer. Här finns de flesta bekvämligheter som bibliotek och flera matvarubutiker, förskolor och grundskolor.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 5 varav 3 sovrum

Hall
Välkomna till denna underbara fastighet på Humlevägen 9. När ni kliver in i bostaden möts ni av en rymlig hall med god plats för av och påklädnad. Här finns bra förvaringsytor i generös garderob som rymmer hela familjens ytterkläder. Golvet är ett stiligt trämönstrat, enhetligt för stora delar av huset. Från fönster släpps dagsljus in som lyser upp rummet. Möblera hallen med hatthylla, skoställ och extern förvaringsmöbel. Platsbyggda bänkar praktiskt placerade i hallen hjälper även familjens yngre medlemmar när skor ska tas av och på.

Vardagsrum
Via hallen nås vardagsrummet som är stort och rymligt. Rummet har tilltagna fönster och altandörr med utsikt över trädgården. I rummets mitt finns eldstad som värmer under årets kalla dagar och höjer mysfaktor i hela hemmet.
Möblera med stor soffgrupp, soffbord och tv-möbler. Rummet ger även plats att inreda med vitrinskåp eller bokhylla. Ljusa väggar och vackert golv ger en hemtrevlig känsla till hemmet. I en del av det stora umgängesrummet, under de stora fönsterna, kan möbleras med bekväma sittmöbler. En perfekt plats att njuta av en spännande bok med eller bara titta ut över den vackra trädgården.

Kök
Bostaden erbjuder ett stilrent kök med vita fronter och klassiska inslag. I över- och underskåp finns gott om förvaringsmöjligheter för alla era matvaror och köksredskap. Tillsammans med en gedigen bänkskiva i trä och kaklat stänkskydd med vackra mönster ges en ombonad och trivsam känsla till kökets arbetsdel. Här finns moderna vitvaror i rostfritt såsom kyl och frys med heldörrar, diskmaskin och ugn. Vidare består utrustningen av häll med fläkt samt en rejäl diskho. I köket finns gott om utrymme för matbord för det stora sällskapet. Från flertalet fönster och dörr ut mot altanen får ni ett härligt ljusflöde.

Altan
Utmed fastighetens baksida, i bästa söderläge, finns hemmets stora och helt insynsfria altan. Här är en härlig plats att umgås på och blicka ut över tomten och fastighetens trädgård med alla dess vackra och grönskande inslag. Altanen är väl tilltagen och erbjuder plats för både loungebrupp och matbord. En plats att trivas på!

Tvättstuga/bastu
Via köket nås hemmets tvättstuga. Här finns duschplats och tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho som är utrustade med bra förvaringsmöjligheter och ingång till bastu. Även tvättstugan erbjuder en praktisk utgång till fastighetens framsida och intilliggande parkeringsplatser.

Badrum 1
Via hallen nås bostaden ena badrum med helkaklade ytskikt och klinkerbelagt golv. Här finns badkar, handfat med kommod, spegel med belysning, toalettstol och vädringsfönster i frostat glas.

Övre plan

Allrum
Från den vitmålade trappen placerad mellan kök och vardagsrum tar ni er upp på bostadens övre plan. Här möts ni av en stilig färg på väggarna tillsammans med bra ljusinsläpp från fönster. Den generösa ytan erbjuder gott om plats att inred rummet med stor soffgrupp, mediamöbel, bokhylla och övrigt möblemang efter smak och tycke. Utmärkt umgengesrum för barnen att ha mysiga filmkvällar med vännerna.

Klädkammare
Via allrummet finns ingång till en rymlig klädkammare med praktisk inredning för familjens alla kläder.

Sovrum 1
Det första sovrummet erbjuder en tilltagen yta att möblera med dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Bakom vita skjutdörrar finns en rymlig klädkammare där ni förvarar alla era kläder. Från generöst fönster får ni ett vackert ljusinsläpp.

Sovrum 2
I det andra sovrummet möts ni av ljusa ytskikt och generöst ljusinsläpp. Möblera med dubbelsäng, sängbord, garderob och skrivbord.

Sovrum 3
Även våningsplanets tredje sovrum är rymligt och har en smakfull fondvägg i jordnära färg. Möblera med dubbelsäng, sängbord och övriga möbler efter smak och tycke.

Badrum 2
På övre plan finner ni ett tilltaget badrum med delvis kaklade ytskikt och klinkerbelagt golv. Utrustningen består av duschplats med skjutbara duschväggar i glas, handfat med kommod, spegel med belysning samt moderna spotlights i tak.

Källare
Från trapp i anslutning till hallen på entréplanet nås hemmets källare. I källaren finns gott om förvaring, samt utrymmen för olika aktiviteter och snickarbod. Utgång finns till både fastighetens framsida såväl som baksida.

Tomt
Bostadens generösa tomt stäcker sig över 1 300 kvadratmeter. Intill gräsmattan finns generöst trädäck med plats att möblera med alla era utemöbler, solstolar och grill. Perfekt plats att njuta av sommarens vara dagar tillsammans med familj och vänner. Lättskött tomt med insynsskyddat läge. På uppfarten finns plats att parkera flertalet bilar såväl som husbilen. Den vackra tomten innefattar allt man kan önska sig så som generös gräsmatta för barnen som leker kull på. Flertalet uteplatser samt trevliga planteringar av buskar och blommor samt vackert uppvuxna träd. I uteköket på tomten bjuder ni över familj och vänner på smakrika middagar och njuter av den lummiga trädgården. Praktiskt gästhus finns placerat på tomten. En utmärkt plats att användas av gäster eller förråd för utemöbler och trädgårdsredskap. Gör annars detta till barnens alldeles egna lekstuga.

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla med källare
Boarea 171 kvm
Biarea 91 kvm
Byggnadsår 1987
Kommentar till byggnadsår Ombyggt 1993
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Tak Plåt
Grundläggning Källare/Betongplatta
Uppvärmning Braskamin, luft/luftvärmepumt, direkt-el
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Gästhus

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2024-03-15
Primärenergital 108

Ekonomi

Pris 3 695 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 648 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 012 000 kr
Värdeår 1992
Summa inteckningar/pantbrev 2 161 000 kr
Driftkostnad 60803 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 6019 kr
 • Försäkring: 7315 kr
 • Renhållning: 2684 kr
 • Hushållsström: 39285 kr
 • Sotning: 500 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 5000 kr

Elbil beräknas förbruka 2400KWh ca 5000kr

Elförbrukning 19 496 kWh/år
Personer i hushållet 4 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusbyggnad: 2 012 000 kr
 • Småhusmark: 636 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1305 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Torshälla-Mälby GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Torshälla-Mälby GA:2 ändamål: Elledning och/eller belysning, Grönområden, Bad och/eller båtanläggning, Övrigt
  Planbestämmelser Detaljplan (2006-12-14)

  Övrigt

  Bredband Fiber

  Video

  Film

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR