Julingatan 33

Eskilstuna 2 875 000 kr utgångspris

Välrenoverad villa med garage och lugnt läge på återvändsgata i Torshälla!

Välkommen till denna stilrent renoverade familjevilla om hela 155kvm helt redo för infytt! Här bor du med lugnt läge på återvändsgata omgiven av grönområden och med skogen som närmsta granne. Området är mycket barnvänligt och härifrån har du närhet till det mesta Torshälla har att erbjuda. På bostadens entréplan hittar du ett modernt och stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrum och utgång till altan på tomtens baksida. Intill finns även ett mysigt läsrum som även kan användas som lekrum. Vidare erbjuder våningsplanet ett stort sovrum med en generös garderobsinredning samt ett nytt helkaklat badrum med golvvärme. Vid entrén nås hall med ingång till nyrustad toalett samt så finns trapp som leder till både över plan såväl som källare.
På det övre våningsplanet finns två sovrum med platsbyggd förvaring samt hall med ingång till klädkammare.
I källarplan erbjuds goda möjligheter att nyttja de fina ytorna efter eget önskemål. Här inryms allrum/tv-rum, hobbyrum/musikrum, nyrenoverad tvättstuga, stort förrådsrum samt ingång till stort vidbyggt varmgarage.
Fastighetens byggnad har genomgått en rad stora renoveringar såsom nytt tak, nymålad fasad, ny värmeväxlare, nya ytskikt i samtliga rum, nya våtrum och tvättstuga, stambyte och byte av vattenledningar, ny el på entréplan samt övre våning och mycket mer därtill. Se bifogad renoveringslista. Tomten är friköpt och ansluten till kommunalt VA, fiber och fjärrvärme. Besiktning utförd.

På promenadavstånd hittar du mataffärer, restauranger, gym, skola och flera förskolor såväl som populära Krusgårdsparken med bl a välbesökt utegym och äventyrslekplats. I närområdet finns även vackra Torshällaån med möjlighet till egen båtplats. Uppskattar du promenader eller löpturer finns Gyllenhielmska leden. Härifrån har du även närhet till Torshargs fritidsanläggning med fotbollsplaner och elljusspår som även blir skidspår på vintern. Mycket bra kommunikationer till centrala Eskilstuna.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 8 varav 3-4 sovrum
Boarea 93 kvm. taxeringsinformation

Entréplan

Hall/toalett: När du kliver in på Julingatan 33 möts du av en praktisk hall med utrymme för klädavhängning och avställning av skor. Här är nya ljusa ytskikt med bland annat ett påkostat klinkerbelagt golv. Bakom ny innerdörr till vänster nås helkaklad och mycket påkostad toalett med smakfullt klinkergolv, ljust kaklade väggar, nischer för förvaring och en ny inredning. Här finns golvvärme, spotlights och vädringsfönster. Trapp från hallen leder till bostadens övriga våningsplan.

Kök/vardagsrum: Rakt fram från hallen tar du dig vidare in i bostadens kök. I vinkel till den stilrena köksdelen finns en rymlig matplats med gott om utrymme för middagsbjudningar. Köket har vita luckor i profil, ljust kaklad arbetsdel och en mörk bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av vitvaror i rostfritt. Här finns gott om praktisk förvaring i både över- och underskåp, smakfull vitrindel med inbyggd belysning och en tilltagen arbetsyta för den som gillar köksbestyr. Köket är utrustat med dubbla kyl/frysar, inbyggd varmluftsugn- och mikrovågsugn med ergonomisk arbetshöjd, stor diskho, fläkt, induktionshäll samt inbyggd diskmaskin. Med öppen plan nås vardagsrum med enhetligt ljust golv och nymålade ljusa ytskikt på väggar och tak. I både kök och vardagsrum finns generösa fönster som skänker fint ljus till det öppna utrymmet. I anslutning till matplatsen har du även utgång till en stor altan på fastighetens baksida med söderläge.

Läsrum: I anslutning till hemmets sociala ytor finns läsrum som även kan användas som lekrum eller kontor. Rummet har ljusa ytskikt, fönster för naturligt ljusinsläpp. Här finns en av hemmets fina detaljer, en vackert handsnickrad fondvägg uppförd av Kevaklossar som smakfullt lyfts fram av rummets spotlightsbelysning.

Badrum: På entréplan finner du ett modernt renoverat och helkaklat duschrum med påkostad klinker i grå ton på golvet och ett vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med duschhörna med infällbara duschväggar, wc, stor kommod med överhängande spegelskåp, vädringsfönster, paxfläkt samt spotlights i taket. Hög komfort med golvvärme.

Sovrum 1: Rymligt Master Bedroom med plats för dubbelsäng och sängbord. Gott om förvaringsytor för kläder i ny garderobsvägg. Här ligger ett ljust golv och väggar enhetligt med övriga rum.

Övre plan

Likt övriga utrymmen i hemmet så är även trappen som leder till hemmets olika våningsplan renoverad med nya ljusa ytskikt. I trapphuset påväg upp till övre våningsplanet finns platsbyggd förvaring. På det övre planet finns hall med ingång till nyrenoverad klädkammare med ytterligare förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2-3: Vidare finns här två sovrum med ljusa ytskikt på golv, väggar och tak. Båda sovrummen har platsbyggda garderober som erbjuder bra förvaringsmöjligheter för kläder och annat. Sovrummen har även centralt placerade fönster som ger fint ljusinsläpp som smakfullt harmoniserar med rummens ljusa ytskikt.

Källarplan

Allrum/TV-rum: I källarplan hittar du allrum med ljusa ytskikt på väggar och likt övriga utrymmen i källaren nya flytspacklade betonggolv. Här finns gott om om plats att möblera med soffgrupp och soffbord såväl som tv-möbel.

Hobbyrum/musikrum: Rummet har ljusa ytskikt på väggar och tak och kan användas till hobby eller förvaring. Idag nyttjas utrymmet som musikrum och är inrett med trumset.

Förrådsrum/walk in closet: I anslutning till allrummet finns förrådsutrymme som idag används för klädförvaring. Rummet passar även utmärkt som snickarbod och kan inredas med verktygsbänk. Härifrån nås bostadens vidbyggda garage.

Tvättstuga/pannrum: Ny tvättstuga inredd med tvättmaskin och torktumlare, bänkskåp för förvaring med grå luckor och mörk arbetsyta samt tvättställ. Nya flytspacklade betonggolv, ny golvbrunn samt vitt kakel på väggar. I anslutning till tvättstugan finns pannrum med modern fjärrvärmeväxlare. Även här är golvbrunn utbytt.

Garage: Med ingång från källare nås stort varmgarage med ljusa väggar och plats för bil, motorcykel och annan förvaring.

Bostaden är utrustad med modern el-central, el i boutrymmen omdragen. Vertikalavloppsledningar samt kall- och varmvattenledningar bytta. Fiber finns indraget.

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla med källare
Boarea 93 kvm
Biarea 62 kvm
Byggnadsår 1959
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Stomme Trä/Betong
Fasad Trä
Fönster 2+1-glas och 2-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Vidbyggt varmgarage med ingång från källare.
Förrådsbyggnad.
Asfalterad uppfart med plats för två bilar på fastighetens framsida.

Renoveringar:
Värmeväxlare 2018
Gipsning samt målning av takräcke 2020
Innedörrar och snickerier 2020
Alla avlopp (även i platta), vattenledningar samt golvbrunnar utbytta 2020-2021
Badrum 2020
Kök och vitvaror 2020
El till stora delar 2020
Golv i hela huset 2020-2023
Hustak nytt 2021
Samtliga termostater och ett antal nya radiatorer 2021
Garderober sovrum 2021
Altan 2021
Gästtoalett samt hall 2021
Fasad 2021
Klädkammare och platsbyggda garderober övre plan renoverade 2021
SP Fönster renoverade/servade 2021
Schaktning och delvis finplanering av tomt 2021
Garagetak 2022
Trappor på baksida av tomt 2022
Husfasad och fasad lekhus/förråd 2022
Källaren nymålad och samtliga golv flytspacklade 2022-2023
Tvättstugan 2023

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2019-09-06
Energikonsumtion 153 kWh/m2 år.
Primärenergital 153

Ekonomi

Pris 2 875 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 1 394 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 806 000 kr
Värdeår 1959
Summa inteckningar/pantbrev 1 147 000 kr
Driftkostnad 46109 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 20009 kr
 • Vatten/avlopp: 6825 kr
 • Försäkring: 4430 kr
 • Renhållning: 2704 kr
 • Hushållsström: 12141 kr


Taxeringsvärde:

 • Småhusbyggnad: 806 000 kr
 • Småhusmark: 588 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 826 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt.

  Närområde

  Allmänt Här bor du i ett centralt och mycket barnvänligt läge i Torshälla. På promenadavstånd hittar du mataffärer, restauranger, gym, skola och flera förskolor. Du bor granne med grönområde och skogen. Ett stenkast bort finns Krusgårdsparken med lekplatser och utegym och hinderbana. Uppskattar du promenader eller löpturer finns Gyllenhielmska leden i närheten. Härifrån har du även närhet till Torshargs fritidsanläggning med fotbollsplaner och elljusspår som även blir skidspår på vintern. Mycket bra kommunikationer till centrala Eskilstuna.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Tomtindelning Stadsplan

  Video

  Film

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR