Nattsländevägen 9

Eskilstuna 2 695 000 kr

Nyproducerat gavelradhus i Odlaren

Denna fantastiska bostad erbjuder alla bekvämligheter för hela familjen. Med en rymlig hall, ett modernt och funktionellt kök, tre ljusa sovrum, två stilrena badrum och en härlig uteplats, är detta hemmet där ni kommer att trivas och njuta av varje dag. Här finns gott om förvaringsmöjligheter, vackra ytskikt och genomtänkta detaljer som skapar en harmonisk och inbjudande känsla. Bekvämlighet, ljus och rymd är genomgående för denna bostad.

Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med ny bebyggelse i form av flerfamiljshus och radhus. Naturnära läge med Odlarskogen runt hörnet, där finns belysta motionsspår och fina naturstigar för bärplockning. Cykelbana hela vägen till Eskilstuna centrum och kort avstånd till Sveaplan som erbjuder matbutik, apotek, gym och restauranger.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 0 av 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 112 kvm
Uteplats Ja.

Hall
Välkomna in till en jus och rymlig hall med goda utrymmen för av och påklädnad. Via den lekfullt blåa dörren möts ni av ett härligt ljusinsläpp från sidoljus. Parkettgolv och ljusa ytskikt är enhetligt för hela bostaden. I den generösa platsbyggda garderoben förvarar ni alla era jackor och skor. Inred här med extern förvaringsmöbel för extra förvaringsmöjligheter eller sittmöbel. Härifrån tar ni er till bostadens alla rum.

Kök
Hemmets hjärta - köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och sociala ytor. Bakom de vita släta luckorna ges det plats för förvaring av alla era matvaror och köksredskap. Mellan över och underskåp finns vitt kalkel som gör det enkelt att hålla rent efter kvällens matlagning. Modern maskinell utrustning som består av ugn, micro, induktionshäll och fläkt. Vidare finns kyl och frys med heldörrar samt diskmaskin. Köket erbjuder även inbyggd belysning under överskåp och gott om el-uttag. På den stilrena bänkskivan i sten från HTH ges gott om arbetsyta för matlagning och bak. Intill köket finns yta att möblera med matbord och stolar för sex till åtta personer. Utmärkt plats för sociala sammanhang. Från flertalet fönster får ni ett härligt ljusflöde till rummet.

Vardagsrum/uteplats
Bostadens vardagsrum präglas av vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier och altandörr. Möblera med soffgrupp, soffbord, mediamöbel och övrigt möblemang efter smak och tycke. Monterade gardinskenor i taket ger ett lyxigt uttryck till rummet. Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen. På altanen möblerar ni med matbord, stolar och solstolar och njuter av de varma sommar månaderna. Ställ fram grillen och njut av många mysiga grillkvällar med familj och vänner.

Sovrum 1
Hemmets första sovrum har ljusa väggar, parkettgolv och god yta för att möblera med dubbelsäng och sängbord. Från centrerat fönster släpps vackert dagsljus in. I den generösa garderoben med spegeldörrar förvarar ni alla era kläder.

Sovrum 2
Det andra sovrummet erbjuder plats för säng, sängbord och övrigt möblemang sås som bokhylla och skrivbord. Använd rummet som sovrum eller skapa ditt eget hemmakontor. Bara fantasin sätter gränserna här!

Sovrum 3
Vidare i det tredje sovrummet finns garderob som ger plats för era kläder. Möblera rummet med säng och sängbord. Inred med färgglada kuddar och gardiner för att göra rummet till ditt.

Badrum 1
På övre plan finner ni hemmets första badrum. Helkaklade ytskikt och klinkerbelagt golv i mörkare ton. Här erbjuds badkar där ni kopplar av efter en lång skogspromenad. Vidare finns handfat, spegelskåp, toalettstol samt frostat vädringsfönster som släpper in härligt ljus till rummet. Tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk och extra förvaringsmöjligheter i skåp.

Badrum 2
Det andra badrummet har helkaklade ytskikt och klinker belagt golv. Utrustningen består av toalettstol, handfat, spegelskåp med belysning samt stor duschplats.

Tomt
Bostadens hörntomt är lättskött med bra förvaringsmöjligheter. På altanen hänger ni med familj och vänner samtidigt som barnen leker kull på gräsmattan. I boden förvarar ni allt från möbler till trädgårdsredskap. På fastighetens framsida placerar ni bekväma sittmöbler och njuter av vårsolens värmande strålar.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Hiss Nej
Byggnadsår 2020
Fönster 3-glas
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja
Datum 2023-04-14
Primärenergital 59

Ekonomi

Lägenhetsnummer 33 i Brf Patronen i Eskilstuna
Pris 2 695 000 kr
Avgift 6175 kr/mån
Kommentar inklusive bredband, grundutbud kabel-tv, sophantering och bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 19000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 19000 kr

Under el ingår uppvärmning och hushållsel.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 3 personer
Andel i förening 3.0303%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 1 311 944 kr, Enligt 2022 årsredovisning

Närområde

Parkering Egen parkering med laddbox för elbil.

Förening

Föreningsnamn Brf Patronen i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-4921
Gatuadress Nattsländevägen 9
Postnummer 63363
Ort ESKILSTUNA
Antal lägenheter 33
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Bredband Telia Trippel play

Entréplan
Entréplan

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR