Norrgärdesgatan 6

Eskilstuna 1 995 000 kr utgångspris

Modern 3:a med kvalitativa materialval och stor balkong!

Välkommen till en ytterst välplanerad trea fördelad på 63kvm med härlig rymd och generöst ljusinsläpp från stora fönster.
Här erbjuds stor balkong i väst. Påkostat och fullutrustat Marbodalkök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Exklusivt badrum med egen TM och TT. Bra förvaringsmöjligheter med två klädkammare såväl som externa garderober. fina ljusa färgval på ytskikt på väggar och påkostad tvåstavig parkett i ljus ton på golv. Modern arkitektur med en för området unik sammansättning av corten, tegel och puts i fasadliv. Hiss från marknivå.

Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, universitet och mycket mer. I området finns fina grönskande parker och välskötta grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstuna ån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Stiga sports arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang.

Varmt välkomna på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 9 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 2 av 9 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 63 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 9

Hall
Välkomnande hall med palts för avhängning av ytterkläder och skor. Entrédel med tåligt klinkerbelagt golv i grått. Vidare in finns påkostat parkettgolv i vitpigmenterad ek ( 2-stav) samt ljusgrå ytskikt på väggar som är genomgående för hela bostaden. Ytterdörren består av en säkerhetsdörr i grå ton.

Vardagsrum
Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från höga fönsterpartier och kan med enkelhet möbleras med soffrgupp, soffbord, media-möbel och eventuellt andra möblemang. Härifrån finns utgång till den fantastiska balkongen med kvällssol.

Kök
Med en delvis öppen planlösning där endast en fristående vägg skiljer av ytan nås bostadens vardagsrum.
Här finns påkostat Marbodalkök i modernt utförande med köksluckor i ljusgrå ton. En mörkgrå bänkskiva möter ljust mönstrat kakel i kökets arbetsdel. Kökets rostfria kapitalvaror är från Bosch och består av kyl och frys med heldörr, varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Plats finns för matbord.

Sovrum 1
Tilltaget sovrum med utrymme för dubbelsäng och sängbord samt extern förvaring. Rummet är utrustat med garderob. Vidare finns ingång till klädkammare perfekt för klädförvaring.

Sovrum 2
Intill finns även mindre sovrum / kontor med ljusa färgval och ljusinsläpp från stort fönster. Här finns även extern garderob för klädförvaring. I anslutning till sovrummen finns även förvaring med ytterligare en klädkammare.

Badrum
Från hallen nås det helkaklade badrummet som har en mycket påkostad utrustning. Här finns duschplats med välvda glasdörrar, designavlopp med hörngolvbrunn, vägghängd toalett, mörk kommod med ovanhängande spegelskåp, handukstork, komfortgolvvärme och egen tvättmaskin och torktumlare från Siemens. God förvaring i vägghängda skåp ovan tvättavdelning med egen tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 63 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Övriga byggnader Bredband via Telia ingår i avgiften.
Separat kö till parkeringsplatser, bilparkeringsplatser finns både i garage (850kr/mån) såväl som utomhusparkeringar (400kr/mån).
Soprum och barnvagnsrum finns i intilliggande miljöhus.
Elavtal tillhandahålls av bostadsrättsföreningen och endast förbrukningen debiteras bostadsrättsinnehavaren.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21002 i Brf Gjuteriet
Pris 1 995 000 kr utgångspris
Avgift 3778 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, bredband
Driftkostnad 2500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 1500 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 0.01245%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 767 015 kr, enligt årsredovisning 2021

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden och nya även den nya multiarenan finns i området.
Parkering Separat kösystem till föreningens parkeringsplatser i garage (850kr/mån). Kan finnas möjlighet till övertagande av p-plats inom kort. Fri parkering i anslutning till fastigheten. Smidig parkering på Norr med områdesbiljet B1 (400kr/mån).

Förening

Föreningsnamn Brf Gjuteriet
Organisationsform Bostadsforening
Organisationsnummer 769634-7215
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Gjuteriet i Eskilstuna med org nr: 769634-7215 registrerades 2017-05-08.

Bostadsrättsföreningen består av 98 lägenheter (30 st 1 rok, 32 st 2 rok, 34 st 3 rok och 2 st 4 rok).
Förvaltas av SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

Tomtareal: 2990 kvm
Bostadsarea: 4960 kvm

Bebyggelsen utgörs av två flerbostadshus i nio våningsplan med hiss. Till respektive lägenhet finns fiberledning och inom lägenheten ett datanät kategori 6 för data/tv/telefoni. Elförbrukningen mäts individuellt för lägenheterna via ett internt kollektivmätningssystem och debiteras bostadsrättsinnehavaren efter förbrukning. Soprum och barnvagnsrum i intilliggande miljöhus. Passage i entréer sker via porttelefon eller tagläsare.
Föreningens ekonomi Bygglov för balkonginglasning är sökt, men har fått avslag hos Stadsbyggnadsnämnden i Eskilstuna och Länsstyrelsen i Södermanland. Har överklagat till Mark och Miljö domstolen i Nacka och inväntar på svar.
Antal lägenheter 98
Tv och bredband Tv och Internet via Telia ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1208
Pantsättningsavgift 483
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR