Grankvistgatan 4

Eskilstuna 2 095 000 kr

Generös trea i markplan med stort inglasat uterum!

Sällsynt tillfälle att få förvärva en generös trea i markplan intill Kronskogen. Bostaden har ett utmärkt hörnläge med utsikt mot grönska och utan direkt insyn från grannar. Lägenheten erbjuder ett rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, två rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett stort inglasat uterum med plats för loungemöbler, grill eller annat möblemang. Från uterummet nås föreningens gräsmatta och lekplatsen som ligger på bekvämt avstånd. Fantastisk lägenhet med all komfort som behövs för ett bekvämt och trivsamt boende!

Lugn och trivsam förening med god ekonomi. Möjlighet att hyra parkeringsplats i carport för 380 kr/mån!

Denna bostad har det perfekta läget med promenadavstånd till det mesta såsom matvarubutiker, grönområden och parker. Kronskogens naturreservat och motionsspår ligger i nära anslutning till bostaden. Eskilstuna centrum nås till fots under 10 minuter. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek, universitet, teater mm. För den som pendlar ligger lägenheten ypperligt med en kort promenad till Eskilstuna resecentrum med täta avgångar till hela Mälardalen. Gång och cykelavstånd till Tuna Park med sitt stora utbud av butiker och restauranger. Eskilstunas välkända djurpark, Parken zoo, ligger på praktiskt avstånd från bostaden. Där finns möjlighet att njuta av djur och natur samt musik- och teateruppträdanden under sommarhalvåret.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 6 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 1 av 6 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 84.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 1 av 6

Hall
Via säkerhetsdörr nås rymlig hall med fina ytskikt på väggar och tak. Smakfullt parkettgolv som är genomgående i hela bostaden. Här erbjuds utrymme för avhängning och plats för både hatthylla och skoställ. Goda förvaringsmöjligheter finns i garderober.

Kök/matplats
Fullutrustat kök med fina skåpluckor i trä vilka skapar en sammanhängande känsla med rummets ekparkettgolv. Ljust kaklad arbetsdel, ljus tapet på väggar och vita tak. Utrustningen består av kyl och frys i rostfritt, diskmaskin, spis och fläkt. I anslutning till köket finns rymlig matplats med utrymme för 6-8 personer. Fint ljusinsläpp genom generösa fönster.

Vardagsrum
Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök. Breda fönsterpartier skapar en rymlig känsla och härlig atmosfär med vacker utsikt över intilliggande grönområde och skogspartier. Här ryms soffgrupp, vardagsrumsbord och mediamöbel. Utgång till stort inglasat uterum med gott om utrymme för möblemang efter smak och tycke. Uterummet har ett trevligt västläge mot föreningens grönområden och utan någon direkt insyn.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med ljusa väggar och klassisk ekparkett på golv. Här finns utrymme för dubbelsäng, sängbord, garderober och annat möblemang. Fint ljusinsläpp genom stort fönster.

Sovrum 2
Ljust sovrum med blå väggar och klassisk ekparkett på golv. Fint ljusinsläpp genom stort fönster. Perfekt som barnrum eller kontor!

Badrum
Helkaklat badrum med en hög utrustningsnivå! Här finns duschplats med infällbara glasväggar, dusch, toalettstol, kommod med handfat samt ett överhängande spegelskåp. Hög komfort med handdukstork, spotlights i tak, golvvärme samt en egen tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 84.5 kvm
Byggnadsår 2007
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (frånluft)
Övriga byggnader Ett förråd tillhör lägenheten.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2019-11-08
Primärenergital 111

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-2232-1-19-1 i HSB Brf Kronskogen 1 i Eskilstuna
Pris 2 095 000 kr
Avgift 5020 kr/mån
Kommentar inkl. värme, VA, kabel-TV, trappstäd, bostadsrättstillägg
Driftkostnad 7200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 6000 kr

Enligt schablon.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 1.5933%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 415 388 kr, enligt årsredovisning 2021

Uteplats

Inglasat uterum om ca 15 kvm

Närområde

Parkering Möjlighet finns att hyra parkeringsplats i carport för 380 kr/mån.
Parkering med laddstolpe kostar 500 kr/mån.

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Kronskogen 1 i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716402-1433
Gatuadress Grankvistgatan 4
Postnummer 63224
Ort ESKILSTUNA
Antal lägenheter 41
Parkering 42 bilparkeringsplatser
Överlåtelseavgift 1208
Pantsättningsavgift 483
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR