Bergsbovägen 14

Eskilstuna 6 495 000 kr

Drömvilla med inomhuspool i trivsamma Hagnestahill!

Nu har vi äntligen nöjet att presentera en helt fantastisk fastighet belägen i lugna, trivsamma och barnvänliga Hagnestahill. Bostadens 320 kvm är fördelade över två plan och erbjuder allt du kan tänkas behöva för ett högkvalitativt boende. Här finns bland annat en härlig inomhuspool som kan nyttjas året om, en rostfri vedeldad badtunna och en insynsskyddad trädgårdstomt med ett inglasat uterum. Vidare erbjuder huset gott om sociala ytor med ett vardagsrum och matplats i öppen planlösning om drygt 60 kvm. I direkt anslutning till vardagsrummet ligger poolrummet som även har skjutbara glaspartier mot fastighetens insynsskyddade uteplats. Bostaden erbjuder dessutom fyra rymliga sovrum, en generös gillestuga med värmande braskamin samt ett dubbelgarage och gott om förvaringsutrymmen, vilket gör huset till den optimala bostaden för den större familjen eller för den som gillar sociala tillställningar!

Med utgång från köket nås bostadens stensatta uteplats som ligger väl skyddad mellan bostadens poolrum och uterum. Väldigt välskött och fint uppvuxen tomt med flertalet planteringar samt ett växthus för den som vill odla närproducerat. Asfalterad garageuppfart med plats för två bilar samt ytterligare bilplatser i dubbelgarage. Bergvärme och FTX-aggregat med frikyla ger behagligt inomhusklimat både sommar- och vintertid.

Denna fantastiska bostad är belägen i ett av Eskilstunas absolut bästa områden! Med närhet till centrumkärnan såväl som härliga fritidsområden finns ett otroligt utbud alldeles i närheten. Den som uppskattar motion utomhus kan njuta av vackra grönområden, multisportarena vid Ekängens IP samt Eskilstuna golfklubb. Välsorterade ICA Ekängen finns på promenadavstånd. Bra busskommunikationer in till stadskärnan som ligger ca 3 km bort. Med cykel nås stadskärnan på knappt 10 minuter. Här erbjuds shopping, restauranger, universitet och tågstation med anknytning till hela Mälardalen. I bostadens närhet finns några av Eskilstunas mest eftertraktade förskolor- och skolor samt Mälarsjukhuset och E20.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 7 varav 4 sovrum
Boarea 214 kvm. taxeringsinformation

Övre plan
Vardagsrum/matplats
Väldigt generöst vardagsrum med stora fönsterpartier som ger en underbar rymd och fantastiska ljusflöden. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ett parkettgolv enhetligt med större delar av bostaden. Här finns gott om plats att möblera efter eget tycke och smak med både större soffgrupp, matsalsbord och förvaringsmöbler. Härifrån nås bostadens balkong och från vardagsrummet skymtas bostadens fantastiska poolrum.

Poolrum
Från vardagsrummet nås lyxigt poolrum med helkaklad inomhuspool om 3x6 m. Skjutbara glaspartier som vetter ut mot den stensatta och insynsskyddade uteplatsen. Här går det lika bra att bada när solen skiner som när snöflingorna trillar ner utanför. Från poolrummet finns även en trappa ner till sutterängplanet där dusch och bastu finns. Poolen har haft en temperatur om 30 grader året om och värms upp via bergvärmeanläggningen. Klinker på golv samt murade väggar och vitt tak med inbyggd belysning. Vackert burspråk med blyinfattade fönster bidrar med en exklusiv känsla.

Kök
Stort kök med väldigt trevliga arbetsytor. Gröna skåpluckor och en träfärgad bänkskiva i laminat. Fullutrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, spis med ugn och köksfläkt. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande. Väldigt gott om förvaring i lådor och skåp. Här finns även plats för ett matbord för upp till sex personer. Stora fönster och altandörr ger gott om ljusinsläpp. Härifrån nås den stensatta uteplatsen på husets baksida. På golvet ligger ett klinkergolv som även återfinns på väggarna i kökets arbetsdel.

Uterum
Inglasat uterum som uppfördes 2017. Skjutbara glaspartier på två av rummets väggar samt ett isolertak i plast som släpper in gott om ljus. På golvet ligger trall.

Sovrum 1-3
På övre plan finns tre rymliga sovrum där samtliga har förvaring i platsbyggda garderober, parkett på golvet, tapetserade väggar och vitt tak. Ett av sovrummen har utgång till balkong på framsidan av huset och ett av sovrummen har altandörr med utgång till det inglasade uterummet. FTX-anläggningen bidrar med svalkande luft på sommaren.

Badrum
Rymligt och stilrent badrum med kakel på väggar och klinker på golv med vattenburen golvvärme. Både kakel och klinker går i ljusa toner. Badrummet är utrustat med duschhörna med vikväggar i glas, toalettstol, badkar, stor kommod med dubbla handfat, spegelskåp med belysning, handdukstork samt förvaring i vägghängt skåp. Vitt tak med infällda spotlights och ett fönster som ger gott om ljusinsläpp.

Sutteräng-/entréplan
Hall
Rymlig och välkomnande hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Här finns garderober, sko- och hatthylla samt en rymlig klädkammare. Från hallen nås bostadens övervåning via trappa, gillestuga, tvättstuga, ett av sovrummen samt en matkällare. På golvet ligger ett snyggt svart klinkergolv som värms upp med vattenburen golvvärme och väggarna är tapetserade.

WC
Gästtoalett i anslutning till hall med svart klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns toalettstol, kommod med handfat och ett fönster som ger ljusinsläpp.

Gillestuga
Rymlig gillestuga som ligger i direkt anslutning till hallen. Här ligger ett parkettgolv med platonmatta under och väggarna är tapetserade. Här finns även en kamin som bidrar med värme och mysfaktor. Vitt tak med infällda spottar samt dubbla blyinfattade fönster.

Dusch/relax
Relaxavdelningen ligger i direkt anslutning till gillestugan och via trappa nås poolrummet. Här finns en liten del för omklädning, helkaklad dusch och en bastu att värma sig i efter simturen. På golvet ligger ett slitstarkt klinkergolv med behaglig golvvärme.

Sovrum 4
Bostadens fjärde sovrum erbjuder även det ett parkettgolv, tapetserade väggar och vitt tak. Här finns plats för säng, sängbord och förvaringsmöbler. Vackert blyinfattat fönster bidrar med en mysig stämning.

Tvättstuga
Tvättstuga med målat golv och vävtapet på väggar. Här finns tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor.

Garage/förråd
Dubbelgarage med plats för två bilar. I anslutning till garaget finns gott om förvaringsutrymmen. Här finns bergvärmepump samt två ackumulatortankar. Vidare in finns utsidan av poolen samt all poolteknik. Lättskött då man kommer åt samtliga poolens väggar.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla i vinkel med sutterängplan
Boarea 214 kvm
Biarea 106 kvm
Byggnadsår 1974
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Betong
Fasad Tegel/Trä
Fönster 2+1-glas
Bjälklag Betong/trä
Grundmur Betong
Tak Betongpannor
Grundläggning Sutteräng
Uppvärmning Bergvärme, braskamin
Ventilation FTX
Övriga byggnader Renoveringar
2012 bergvärme, ventilation
2012 nya garderober i hela huset
2012 gästtoalett, entrévåning
2012 parkettgolv ovanvåning, målning och tapetsering
2012 målning av alla fönster, dörrar och plåtar
2012 ny plåt runt skorsten samt ränndal
2013 klinkerläggning samt uppgjutning av golv för golvvärme nedervåning
2013 sovrum entréplan, tapetsering, målning och parkettgolv
2013 målning av fasad och takfot, målning av plåtar
2014 byte av samtliga innerdörrar
2014 renovering trappor:målning och mattläggning
2014 målning, tapetsering av hall
2014 gillestuga, parkettgolv, nytt tak med spottar, målning och tapetsering
2015 omkittning av blyinfattade fönster i poolrummet
2015 ny poolpump, renovering pool
2015 vitvaror: tvättmaskin, fläkt, spis, mikro, kyl, frys
2015 brandskyddskontroll
2016 ytterdörr, sidoljus
2016 badrum
2017 altan
2018 inköp badtunna, 2019 trall runt badtunna
2019 målning, tapetsering stora sovrummet öv
2021 bastudörr, målning tak i duschavdelning
2021 vattenutkastare på fasad baksida
2021 torktumlare

Centraldammsugare finns, dock ej använd av nuvarande ägare.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2022-07-08
Primärenergital 146

Ekonomi

Pris 6 495 000 kr
Taxeringsvärde 3 699 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 640 000 kr
Värdeår 1974
Summa inteckningar/pantbrev 2 242 000 kr
Driftkostnad 81786 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 8354 kr
 • Försäkring: 8724 kr
 • Renhållning: 2918 kr
 • Hushållsström: 61590 kr
 • Sotning: 200 kr

Uppvärmning ingår under posten "Hushållsström". Laddning av elbil samt uppvärmning av pool till 30 grader året om är inkluderat i driftskostnaderna.


Taxeringsvärde:

 • Smahusmark: 1 059 000 kr
 • Smahusbyggnad: 2 640 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1049 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Tomtindelning Stadsplan

  Video

  Film

  Bilder

  Fastighetskarta

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR