Sundbyvägen 49D

Eskilstuna 2 195 000 kr utgångspris

Välrenoverat radhus med härligt uterum och egen trädgårdstäppa.

Välkommen till Sundbyvägen 49D, ett välvårdat radhus med genomgående ljusa ytskikt och fantastiskt ljusinsläpp. Via egen entré i mitten på denna radhuslänga tar vi oss in till denna bostad som erbjuder kök, vardagsrum och två sovrum fördelat på två våningar. Köket är välutrustat och har gott utrymme för både smarriga bullbak och måltider tillsammans. Två rymliga sovrum med gott om förvaring i vardera rum. Stort badrum inkluderad tvättstuga samt en helkaklad wc på övervåningen. Ett härligt vardagsrum med trevligt ljusinsläpp, perfekt rum för fredagsmyset. Bostadens lilla extra är dessa generösa uterum som ligger i anslutning till köket. Ett inglasat rum med gott om plats för såväl måltider, soffhäng och förodlingar för den med gröna fingrar. Intill uterummet ligger en lättskött trädgårdstäppa. En härlig gräsmatta att leka kull på, ytan gränsar ut mot allmänning. Till bostaden hör garage med motorstyrd port. Här bor du i stabil förening med låga avgifter där värma, vatten, tv, bredband och garage ingår.

Bostaden ligger belägen i mycket populärt och lugnt område med närhet till det mesta. Här erbjuds promenadavstånd till flertalet förskolor och skolor. I närområdet ligger stora grönområden med fotbollsplaner, lekpark och promenadstråk. En kort promenad tar dig till matbutiker, gym, pizzeria och gatukök. Trevlig cykelväg in till Eskilstuna centrum med restauranger, nattliv, shopping, universitet och tågstation. Bra bussförbindelser med stadstrafik. Cykelavstånd till tågstation med förbindelser till hela Mälardalen. 45min med snabbtåg till Stockholm central.

Varmt välkommen på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 3,5
Boarea 87 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 2

Hall
Välkommen in i en ljus hall med ett mörkt slitstarkt mörkt golv. Intill ytterdörren finns en stor garderob för familjens alla ytterkläder. Från hallen tar vi oss upp till övervåningen via en vacker trappa med fotsteg i träfärg. Väggar i vitt ger entrén ett härligt ljus tillsammans med fönstret i ytterdörren.

Badrum
I direkt anslutning från hallen hittar vi ett stort fräscht badrum. Gott om förvaring och ett generöst duschutrymme bakom skjutdörrar. Badrummet är utrustat med toalett, en vit kommod med nedsänkt tvättställ, matchande högskåp. Dessutom är tvättmaskin & torktumlare installerat i detta rum. Vädringsfönster i duschen. Gråmönstrad våtrumsmatta på golvet och ljusa väggar.

Sovrum 1
Med ingång från hallen hittar vi bostadens ena sovrum. Ett behagligt sovrum med vita väggar och en härlig textilmatta över hela golvet. Gott om utrymme för klädförvaring i garderober med skjutdörrar som kommer att ingå. Vidare finns plats för fristående möbel så som byrå eller skrivbord.

Kök
Vidare in i bostaden hittar vi ett rymligt kök. En luftig känsla mellan arbetsdel och matplats som delas med en köksö. Gott om förvaring i kökets alla lådor och överskåp. Rejäla handtag som ger köket ett modernt uttryck tillsammans med den mörka bänkskivan. Integrerad diskmaskin samt övriga vitvaror i rostfritt. Intill de stora fönstren finns gott om plats för ett större matbord. Här finns även utgång till det inglasade rummet.

Uterum
Precis utanför köket finns bostadens fantastiska uterum. Ett extrarum många månader om året med stängda väggar mot grannarna och härligt skjutparti i glas som vetter mot trädgårdstäppan. Här finns gott om plats för en stor hörnsoffa och ett matbord, perfekt att samlas för mysiga fikastunder. En härlig textilmatta pryder golvet i hela rummet. Perfekt utrymme att njuta nästintill året runt då glaspartiet ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Härifrån når vi bostadens egna trädgårdstäppa. En plan gräsmatta, rabatter mot staket som skärmar av mot grannarna på vardera sida. En perfekt lättskött trädgård med stora möjligheter.

Vardagsrum
En trappa upp möts vi av ett stort vardagsrum med ett generöst ljusinsläpp. Fyra stora fönster gör att hela rummet badar i ett fantastiskt ljus. Här finns gott om utrymme att inreda med soffa och mediamöbel. Ett givet rum för fredagsmyset. Här finns en stormönstrad grå fondvägg tillsammans med vita väggar och ett trevligt ljust golv. Vid behov finns möjlighet att dela in vardagsrummet till förmån för ytterligare ett sovrum.

Sovrum 2
Intill vardagsrummet hittar vi bostadens andra sovrum. Ett ljus och härligt rum med plats för dubbelsäng och sängbord. Från sovrummet tar vi oss ut på rymlig balkongen med utsikt över trädgården.

Barnrum / Walk in closet
Med ingång från sovrummet nås walk in closet, av nuvarande ägare används utrymmet som ett barnrum. Vidare passar rummet perfekt som kontor för den som jobbar hemifrån.

Toalett
Med ingång från barnrummet hittar vi helkaklad wc. Moderna färgval i vitt och mörkgrått. Utrymmet är utrustat med toalett och kommod med förvaring.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Boarea 87 kvm
Byggnadsår 1965
Fönster 2/3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Till bostaden hör två sammankopplade förråd som erbjuder extra förvaringsmöjligheter.
Garageplats med fjärrstyrd port ingår i månadsavgiften.
Gemensam och nyrenoverad tvättstuga finns på innergården.
Fest och samlingslokal samt snickarbod kan lånas av föreningens medlemmar.
TV och internet via ComHem.

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2018-11-23
Energikonsumtion 210 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 117-404 i Brf Nivellören
Pris 2 195 000 kr utgångspris
Avgift 4021 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, garage
Driftkostnad 6500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1500 kr
  • Hushållsström: 5000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 1.0746%

Förening

Föreningsnamn Brf Nivellören
Organisationsnummer 718000-0601
Antal lägenheter 82
Renoveringar 2005 Målning av gavelspetsar och fasad
2007 Tvättstugeutrustning
2008 Miljöhus
2009 Energideklaration, Filmning av avlopp, byte av garageport, Miljöstationer
2010 Stamrenovering
2010 Stamrenovering och tvättstugerenovering
2012 Fönsterbyte, tvättstugerenovering, panelbyte bodarna
2013 Garagebelysning, Elarbeten på bodarna, upprättande av underhällsplan
2014 Bokningssystem
2015 Värmeväxlare, panelbyte på gavlar, låsbyte
2016 Fasadmålning, panelbyte på gavlar
2017 Inköp av ny traktor
2018 Energideklaration, Rengöring och påfyllning av värmesystemet, Installation av ny värmepump, Byte av expansionskärl samt installation av varmvattenberedare i gemsamhetslokalen, Beskärning samt fällning av träd
2019 Måleriarbeten, ny gräsklippare, trädbeskärning
2020 OVK besiktning, byte av kulvertsystem
2021 Utbyte av tvättmaskin och ventiler
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Lekplats
Lekplats

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR