Södra Bangårdsgatan 6A

Eskilstuna 1 795 000 kr utgångspris

Fint renoverad lägenhet med härlig läge på Söder! 70.000 kr i renoveringsfond till badrum ingår!

Välkommen till denna fantastiska bostad där gamla detaljer möter moderna inslag. Här erbjuds en generös takhöjd, vackra fönsternitcher och stora fönster. Här är en välkomnande hall med ingång till badrum. Fint renoverat kök och vardagsrum samt en stor innerhall samt ett tilltaget sovrum.

Med ett härligt ljusflöde och vackra ytskikt skapar denna bostad en ombonad atmosfär. Vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge med generösa fönsterpartier som släpper in vackert dagsljus. Bostadens nya kök erbjuder en praktisk förvaring med över- och underskåp såväl som köksö. Här erbjuds ett högt fönster med utsikt mot innergården som ger rummet rikligt med dagsljusinsläpp. Den moderna maskinella utrustningen gör det enkelt att kunna laga mat och njuta av måltider med nära och kära.
Bostadens stora innerhall erbjuder gott om plats för matbord och vitrinskåp och skapar en lugn och avslappnad atmosfär.
Via innerhallen nås bostadens stor sovrum. Här är utrustat med externa garderober samt ingång till en platsbyggd garderob. Väggar, golv och tak är ljusa och stort fönster ger rummet gott om natutligt ljus. Plats finns för dubbelsäng, sängbord, skrivbord och annat möblemang.
Badrummet är helkaklat och utrustat med egen tvättmaskin som kommer att ingå.
Alla rum i bostaden har ljusa ytskikt. Lägenheten är utrustad med ny säkerhetsdörr och treglasfönster i klassisk stil. Vidare så har föreningen installerat nya portkodsdosor med taggsystem. Inom kort så kommer nya grindar att sättas upp vid entrén till portalen i anslutning till trapphuset och innergården.
Vindsförråd och källarförråd tillhör bostaden.
I månadsavgiften ingår värme, VA, trappstäd, basutbud av TV-kanaler och bredband.
En perfekt bostad för den som söker ett unikt och mycket trivsamt boende. Missa inte chansen att få äga detta underbara hem!

Bostaden är belägen på Söder med kort gångavstånd till Sveaplans köpcentrum med bland annat välsorterad matvaruaffär, apotek och träningsanläggning. Ett stenkast bort finns de mysiga kvarteren i Gamla staden. Bekvämt promenadavstånd till Eskilstuna centrum med restauranger, butiker och nattliv. Här bor du även med närhet till parker och grönområden. På behagligt gångavstånd nås även Mälardalens universitet såväl som Eskilstunas centralstation med täta avgångar till Stockholm, Västerås och Örebro.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 4 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 4 ) 1

Planlösning

Antal rum 2,5 varav 1 sovrum
Boarea 82 kvm
Våning 1 av 4

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1931
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2019-12-06
Primärenergital 159

Ekonomi

Lägenhetsnummer 307822002-1017-02 i Brf Söderhörnet
Pris 1 795 000 kr utgångspris
Avgift 5886 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, bostadsrättstillägg
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 1.29%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 978 735 kr, Enligt 2022 årsredovisning

Närområde

Allmänt Vem vill inte bo på fantastiska söder?! I närområdet finns lummiga parker, shopping, matbutik, vårdcentral och träningsanläggning. Här finns även Eskilstunas äldre kvarter "Gamla staden" med anor från förr. I området anordnas marknader, temadagar och mycket mer. Eskilstunas citykärna nås till fots på 10 minuter, här finns bra shopping, restauranger, nattliv, universitet, bibliotek, sportarenor och mycket mer. Eskilstunas centralstation ligger i bostadens absoluta närområde och erbjuder goda kommunikationer till hela Mälardalenregionen.
Parkering Separat kö till föreningens p-platser. Enkelt att parkera med områdesbiljett (400kr/mån) utmed närliggande gator.

Förening

Föreningsnamn Brf Söderhörnet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769635-8253
Föreningens ekonomi 2022 Stamrenovering, fönsterbyten
Antal lägenheter 108
Renoveringar 2021 Gemensamma utrymmen, torkskåp, installationer, uh-spolningar samt byte vvc-pumpar och markytor, underhåll trädgård
Parkering 20 carport och 8 p-platser
Tv och bredband Telenor
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Bredband TV-kanaler och bredband ingår i avgiften.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR