Skravsta 4

Eskilstuna 545 000 kr utgångspris

Möjlighet att bygga ert drömhus med vacker natur som närmaste granne!

Drömmer ni om det lugna livet på landet? Nu finns en fantastisk möjlighet att förverkliga er dröm om ett lugnt och fridfullt liv intill skog och mark. Vi ger er nu möjlighet att förvärva denna tomt som utgör en perfekt plats för er som vill bygga nytt. Tomten ligger med naturskönt och lugnt läge med endast några få grannar längs med vägen. För er som söker en privat och avskild plats att bygga nytt är detta en ypperlig chans.

Tomten är omsluten av grönska och natur. Dessutom erbjuds en enastående utsikt över det öppna landskapet. Här erbjuds en väl tilltagen yta om 2338 kvadratmeter, gott om utrymme för såväl hus, garage som trädgård. För er som önskar finns såklart möjlighet att även odla egna grönsaker eller ha djur på gården.
Positivt förhandsbesked för byggnation finns på tomten.

Här i Skravsta har ni närhet till vackra skogspromenader och ni kan tryggt låta barnen cykla längs med de krokiga grusvägarna. I närområdet finns förskola och grundskola. Ni tar er in till Eskilstuna på ca 20 minuter.

Kontakta oss redan idag för mer information eller för att boka en visning och upptäcka alla de möjligheter som denna fantastiska tomt har att erbjuda!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Ekonomi

Pris 545 000 kr utgångspris

Tomt

Tomtarea 2338 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Norrnäs GA:1 ändamål: Vägar
Förmån: Officialservitut Väg, 0484K-2023/16.2

Bilder

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR