Välkommen

Eskils fastighetsförmedling startades med ambitionen att bli ett alternativ till de traditionella mäklarfirmorna, fria att arbeta för både köpares och säljares bästa utan att vara bundna till andra aktörer.

Det betyder att vi inte får några jobb per automatik. De affärer vi gör, gör vi för att våra kunder väljer oss. Tidigt erfor vi att konceptet uppskattades, fristående är vi än idag och sedan starten 2010 har Eskils fastighetsförmedling ständigt vuxit. Flera gånger har vi belönats med utmärkelser för bland annat flest sålda bostäder samt mest rekommenderade mäklare, på årsbasis samt kvartalsvis, i Eskilstuna.

Om oss

Vi har vårt säte i Eskilstuna, därav valdes namnet som knyter an till staden. Med tiden har vi kommit att förmedla bostäder även runt om i Mälarregionen, bland annat i städer som Stockholm, Västerås och Strängnäs.

Vårt kontor är centralt beläget i Eskilstuna, med gamla stan inpå knuten. Med mångårig erfarenhet av försäljningar har vi god lokalkännedom och är väl insatta i angelägna frågor, däribland många föreningars ekonomi. Vi kan matcha bostadssökande med en passande bostadsrätt eller guida den som söker sommarhus intill Mälaren till ett smultronställe. Letar du efter bostad eller står inför en försäljning? Vi hjälper dig att förmedla, eller hitta ditt hem i Mälardalen.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR