Moa Martinsons gata 15

Eskilstuna 5 695 000 kr utgångspris

Renoverad villa på lugn återvändsgata nära centrum. Pool och dubbelgarage!

Välkomna till denna idylliska villa från år 2000 omgärdad av naturen och lugnet. Generös pool som tar ert boende till en helt ny nivå av lyx och välbefinnande i vardagen. Medan ni svalkar er i den kristallklara poolen blickar ni ut över den vackra naturen som sträcker sig utmed tomtens baksida. En perfekt plats att leka med barnen som plaskar i vattnet samtidigt som ni sitter skönt i den stora inglasade altanen. Här kan ni uppleva en oas av lugn och samtidigt bo med ett bekvämt och mycket centrumnära läge - låt denna dröm bli er verklighet!

Den påkostade villan erbjuder ett stilrent kök med moderna vitvaror och stenskivor. Köket ligger i öppen planlösning mot matrummet och vardagsrummet som ger en optimal planering för sociala tillställningar och dagligt umgänge. Med öppen planlösning nås matrum och vardagsrum med utrymme för såväl stor soffgrupp som matbord att duka upp för långa middagar med vänner. Från matrummet finns också utgång till stor inglasad altan om över 30 kvm med privat läge mot tomtens baksida. Hemmet erbjuder fyra sovrum fördelade på de två våningsplanen. Sovrummen kan möbleras efter behov och har bra plats till förvaring. Allrum finns på övervåning med utgång till balkong samt ytterligare förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Dubbla nyrenoverade och påkostade badrum där ni själva väljer om ni vill ta en dusch eller ett avslappnade bad. På entréplanet finns ingång till praktisk och snyggt renoverad tvättstuga med modern tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till huset finns dubbelgarage med stensatt uppfart. Lättskött trädgård som har ett trivsamt läge vid skogsparti. Här finns bekvämligheter såsom kommunalt VA, mekaniskt ventilationssystem, fjärrvärme och fiber. Välkommen hem!

Trädgården är uppbyggt i två etage. Delvis består den av en plan gräsmatta som omgärdar poolområdet och altanen. Vidare så nås nästa sektion som består av naturtomt med buskar och träd. Sammantaget så erbjuder huset en lättskött tomt intill naturen, en plats att trivas på.

Fastigheten är belägen i slutet på lugn återvändsgata nära förskola såväl som skola tom ÅK9. Här bor du på västra sidan av Eskilstuna där närliggande omgivningarna utgörs i huvudsak av villor. För den som söker rekreation så finns närheten till Kronskogens upplysta motionsspår såväl som till Vilsta naturreservat med fina promenadstråk, badplats och ridhus. Promenad och cykelavstånd till Eskilstunas centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till busshållplats och gång/cykelavstånd till centralstationen.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 7 varav 4-5 sovrum

Bottenvåning

Hall
Välkommen in i en stor och trevligt planerad hall. Här finns plats för avhängning och extern förvaringsmöbler. Ljust golv och vitmålade väggar och tak. På båda sidor om ytterdörren upplevs ett fint ljusinsläpp med stora fönster vilket bidrar till det ljusa och trivsamma intrycket i utrymmet.

Kök och matrum
Husets nyrenoverade kök är väl tilltaget och mycket påkostat. Vita skåpsluckor med raka kanter möter en svart stenskiva och svart mosakkakel i kökets arbetsdel vilket skapar en modern och exklusiv känsla. Köket är utrustat med exklusiva vitvaror i rostfritt utförande. Här finns varmluftsugn, induktionshäll (80 cm), lutande designfläkt, diskmaskin som aldrig är använd och kyl och frys med heldörr och kallvatten- och isfuntion. Köksbänken har en förlängt ö som både passar bra för arbete och förvaring såväl som sittplatser för familjens yngre medlemmar vid frukost. Invid köket, med öppen planlösning, finns matrum med utrymme för det större matbordet trevligt placerat framför rummets stora fönsterparti. Ytan angränsar även till hemmets vardagsrum vilket ger en social och öppen planlösning. Här erbjuds en hög komfort med vattenburen golvvärme.

Vardagsrum
Vardagsrummet är trivsamt och lättmöblerat. Utrymme finns för stor soffgrupp samt bord, mediamöbel och TV. Plats finns även för ytterligare möblemang. Fyra stora fönster skapar härligt ljusflöde i vardagsrummet. Väggar och tak är vita, golvet ljust.

Badrum
Nyrenoverat badrum i exklusivt utförande med vita plattor på väggar och mörkt klinkerbelagt golv. Här är utrustat med vägghängd WC, duschplats med infällda glasdörrar, kommod med lådor för förvaring överhängande spegel med leddbelysning. Modern handdukstork och spotlightsbelysning i tak. Skön känsla med värmegolv.

Sovrum 1
På våningsplanet finns sovrum som även kan nyttjas som arbetsrum. I dagsläget är rummet möblerat med dubbelsäng och sängbord samt byrå. Garderober med spegeldörrar ger rum för diskret förvaring. Ljusa ytskikt på golv, väggar och tak. I rummet finns två fönster för ljusinsläpp.

Altan
Husets altan har en inglasad del om 32 kvm som övergår till en stor altan med soldäck och intilliggande poolområde. Här finns alla möjlighet att njuta oavsett väder! Altanens inglasade del rymmer matgrupp såväl som lounge. Fasaden har här målats vit vilket harmoniserar med det ljusa det ljusa golvet. Glaspartierna som vetter mot trädgården kan enkelt skjutas åt sidan.

Övre våningsplan
Från hallen leder en vitmålad trapp upp till husets övervåning. Direkt till höger fungerar en stor yta som allrum, en perfekt plats för barnen att leka på. Möblera med soffa och fåtölj samt bord. Härifrån nås husets balkong.

Balkong
Trevlig balkong med utsikt över området och utmärkt läge om ni vill njuta av kvällssolen. Stiligt inramad med vitt staket enhetligt med staketet på verandan rakt under balkongen. Möjlighet finns att möblera med bord och stolar.

Sovrum 2
Bostadens största sovrum rymmer säng, sängbord och även skrivbord eller annan förvaringsmöbel. Sovrummet har likt övriga rum ljusa väggar och tak samt ljust golv. Via skjutbara spegeldörrar nås lyxig klädkammare som inrymmer alla era kläder och accessoarer. Här är utrustat med öppna, hyllor, klädstång och utdragbara trådbackar för praktiskt förvaring. Fönster finns i utrymmet för naturligt ljusinsläpp.

Sovrum 3
Här finns ett väl tilltaget sovrum med plats för säng med tillhörande sängbord och extern förvaringsmöbel. Vita väggar och tak, ljust golv och fönster.

Sovrum 4
Likt föregående rum har även detta en ljus interiör. Här finns plats för säng, skrivbord såväl som extern förvaringsmöbel. Ett fönster ger rummet gott om dagsljusinsläpp.

Badrum
Ett rymligt och nyrenoverat badrum finns även att tillgå på övre våningsplan. Ljust kakel på väggar och stora svarta klinkergolv skapar en modern och stilsäker känsla. I badrummet finns utrustning som designbadkar, vägghängd-WC, dubbla handfat med stor ovansittande spegel med LED-belysning. Ett högskåp erbjuder bra yta för förvaring, dimbar spotlightsbelysning i tak och golvvärme. Dubbla fönster ger badrummet rikligt med ljus.

Tvättstuga
Renoverad tvättstugan med modern tvättmaskin och torktumlare, mörk tvättbänk samt över- och underskåp för förvaring med vita luckor. Ljust klinker på golv som är enhetligt med kök och ljust målade väggar och tak. Bostaden fjärrvärmeväxlare finns installerad här. Tvättstugan har utgång som ansluter mot garaget.

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Boarea 155 kvm
Byggnadsår 2000
Vatten & avlopp Kommunalt och avlopp året om.
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme, luft/luftvärmepump
Ventilation Mekanisk (frånluft)
Övrigt om byggnaden Renovringar och ombyggnationer:

2007 Borttagning av vägg mellan vardagsrum och matrum
2007 Ny panel och målning av redskapsbod
2010 Borttagning av vägg i stora sovrummet på övre planet
2010 Trapp målad
2011 Ommålning av hus och garage
2012 Nya parkettgolv i kök och vardagsrum
2013 Målningsarbeten farstu
2014 Målningsarbeten balkong
2014 Nya grindar
2014 Målning och tapetsering kök, nya golv nedre planet.
2014 Tapetsering och målning, golv övre våningsplan.
2014 Nya vitvaror i kök och tvättstuga
2014 Tak tvättat och behandlat på hus och garage
2014 Ny utebelysning, spotlights i takfot på fram och baksida.
2015 OVK
2016 Inglasning och isolering av altan.
2019 Badrum bv 2019
2019 Badrum öv 2019
2019 Pool med värmare
2022 Tvättstuga
2022 Ytskikt golv, väggar och tak
2022 Kök
2024 Genomgång ventilation
Övriga byggnader Till huset hör ett dubbelgarage om ca 40 kvm. El finns indraget samt golvbrunn. Utanför garaget är uppfarten stenlagd.
Redskapsbod om ca 12kvm.
Isolerad och inglasad altan i söderläge om 32kvm med el.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2018-06-14
Primärenergital 129

Ekonomi

Pris 5 695 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 3 447 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 463 000 kr
Värdeår 2000
Summa inteckningar/pantbrev 2 862 500 kr
Driftkostnad 47985 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 19483 kr
 • Vatten/avlopp: 9700 kr
 • Försäkring: 5520 kr
 • Renhållning: 3765 kr
 • Hushållsström: 9517 kr

Personer i hushållet 4 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 984 000 kr
 • Småhusbyggnad: 2 463 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1010 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt
  Övrigt Den stora altanen och poolområdet sträcker sig utmed husets baksida och bjuder in till många mysiga grillkvällar med familj och vänner. Lättskött tomt angränsande till naturen gör det lätt för barnen att leka kull och sparka boll. Bra plats att anlägga vackra planteringar och odlingsbäddar för er som önskar.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Detaljplan (1992-12-17)

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR