Gränsgatan 15

Eskilstuna 1 350 000 kr utgångspris

Smakfull lägenhet med modernt kök och en attraktiv adress på Norr!

Nu finns möjlighet att förvärva en trivsam bostad belägen på attraktiva Norr. Lägenheten erbjuder ett modernt, tilltalande kök som är ett perfekt plats för er som gillar matlagning. Socialt vardagsrum intill den charmiga balkongen med utsikt mot grönskande innergård och tornen på Klosters kyrka.

Ljusa släta luckor tillsammans med mörka detaljer utgör grunden i det påkostade köket. Här erbjuds stor arbetsbänk för matlagning och generöst med förvaringsutrymme tillsammans med moderna vitvaror. Avnjut en trevlig måltid tillsammans med familjen vid matplatsen, med vacker utsikt genom det stora fönstret. Vardagsrummet har trevliga ytor för att umgås med vänner och familj. Här kan ni enkelt möblera med stort soffmöblemang och mediamöbler. Från vardagsrummet tar ni er ut till den trivsamma balkongen. Vidare hittar ni ett rofyllt sovrum med generösa förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och ett enhetligt ljust golv. Här kommer ni att trivas länge!

Bostaden har ett toppenläge mitt på omtyckta Norr. Endast ett kvarter bort hittas livsmedelsaffär, pizzeria samt den trevliga kvarterskrogen Café Norr. Med en kort promenad över ån nås även centrumkärnan med universitet, butiker och restauranger. Från bostaden har du nära till den vackra stadsparken och stråken längs med ån erbjuder fina promenader där du bland annat når det växande Munktellområdet.

Välkommen att anmäla ert intresse till visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 59.3 kvm
Balkong Ja.
Våning 1 av 3

Hall
Välkomnande och rymlig hall med ljusa väggar och praktiskt klinkerbelagt golv i mörkgrått. Direkt innanför ytterdörren finns en stor möbel som är utmärkt för klädförvaring och skoställ som kommer att ingå. Utrymmet kan dessutom möbleras med externa förvaringsmöbler. Hallen leder er vidare till bostadens alla rum.

Kök
Bostadens kök är modernt med vita släta luckor, minimalistiska grep för att enkelt kunna öppna lådorna. Ovan hela arbetsbänken sitter ett smakfullt kakel med stenmönster som lyses upp med hjälp av flera spotlights. I underkant av överskåpen finns flera eluttag installerade för att enkelt kunna använda elvisp och våffeljärn samtidigt som ni kokar kaffe. Bänkskivan matchar bra med kaklet och utgör en trivsam yta för er som gillar matlagning. Alla skåp och lådor utgör bra förvaringsmöjligheter till både porslin och matvaror. Köket är utrustat med bred induktionshäll, modern väggfläkt och integrerad diskmaskin. Ugn och micro hittar ni i praktisk arbetshöjd intill ytterligare förvaring i högskåp. Vidare finns kyl och frys med heldörrar från Samsung i rostfritt utförande. Centrerat i rummet finns möjlighet att duka upp matbord med fyra stolar, utmärkt plats att bjuda på nygräddade våfflor.

Vardagsrum/balkong
Vidare in i bostaden hittar ni det trivsamma vardagsrummet med vackert ljusinsläpp. Längs med ytterväggen sträcker sig flera fönster samt utgång till balkongen. Längs med rummets stora fönsterpartier finns takmonterad gardinstång, vars gardiner ger rummet en ombonad känsla. Vardagsrummet kan inredas med möblemang efter eget tycke och smak. Plats finns för stor soffgrupp, vitrinskåp och matbord om så önskas. I rummet finns spotlights i tak som ger ett vackert sken längs med väggarna.

Balkong
Från vardagsrummet tar vi oss ut på den öppna balkongen. Utsikt mot föreningens grönskande innergård och mot tornen på Klosters kyrka. Möblera med sköna sittmöbler och njut av en värmande kopp te i eftermiddagssolen. Utmärkt att nyttja balkongen som en förlängning av de sociala ytorna. En plants att trivas på!

Sovrum
Generöst sovrum som inrymmer dubbelsäng och sängbord. Längs med ena väggen finns en stor garderob som ger er generöst med förvaringsutrymme. Inbyggda spotlights ger bra belysning till era kläder. Enhetligt med vardagsrummet finns även här en takmonterad gardinskena som ger er möjlighet att inreda med stora gardinlängder likt ett ombonat hotellrum. Sovrummet har en blå mönstrad fondvägg som ger en lugnande känsla. Här kommer ni sova gott!

Badrum
Bostadens badrum är rymligt och har kaklade ytskikt. Här ryms såväl kommod med praktiska lådor och spegelskåp på väggen. Bakom skärmväggar av glasbetong ligger duschutrymme. Intill kommoden finns toalettstol samt handdukshängare. I taket finns infällda spotlights som ger bra belysning till rummet.

Toalett
Nyrenoverad gästtoalett i helkaklat utförande. Ljust kakel på väggar med detaljer av mörk mosaik tillsammans med ett mörkt klinkerbelagt golv. Toalettstol och handfat finns i rummet samt utrymme till förvaringsmöbel.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1962
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Övriga byggnader Renoveringslista
Nytt undertak med spotlights i vardagsrum
Nytt golv
Nya spotlights i badrum
Ny häll


Till bostaden hör vindsförråd och källarförråd.
I entréplan finns tvättstuga, torkrum, cykel/barnvagnsrum och hobbyrum.
Fiberbredband. Kostnad för internet tillkommer.
Kabel-TV med grundutbud av kanaler ingår i månadsavgiften.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2018-10-01
Primärenergital 109

Ekonomi

Lägenhetsnummer 136-101 i Brf Nilhästen 2
Pris 1 350 000 kr utgångspris
Avgift 3068 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, trappstäd
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 3 personer
Andel i förening 1.44258%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 47 714 kr

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena.

Förening

Föreningsnamn Brf Nilhästen 2
Organisationsnummer 718000-0767
Allmänt om föreningen Föreningen består av 61 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och två lokaler som upplåts med hyresrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Redovisarna i Eskilstuna. Fastigheten är fullvärdes försäkrad hos Trygg-Hansa.
Antal lägenheter 61
Antal lokaler 2
Renoveringar 1996 Fönster byte
2001 Hiss renovering
2003 Stambyte källare
2005 Balkong renovering
2006-2007 Stam renovering
2007 Bredbandsinstallation, Takmålning, byte av vindsfönster
2008 Byte av cirkulationspump, Energideklaration
2009 Utbyte av lägenhetsdörrar samt uppsättning av postboxar, Renovering av garagetak, renovering av källarlägenhet/lokal
2011 Asfaltering
2012/2013 Reparation av yttertak, Reparation av portvaktslägenheten
2014 Belysning trapphus och källare, iordningsställande av fd. portvaktslägenheten
2014-2015 Försäljning av f.d. portvaktslägenheten
2015 Ventilationsarbeten ink. OVK, Framtagande av underhållsplan
2016 Fasadrenovering och fönster byten, renovering av tvättstuga, renovering av lokalen mot Gränsgatan , Byte av fjärr värmereglering i undercentralen, ny entrédörr till frisörens lokal, asfaltering av gården, filmning av liggande stammar under källargolvet
2017 Byte av entrédörrarna och kodlås, installation av frånlufts fläkt i garaget, stam spolningar, byte av avloppsrör, ny torktumlare
2018 Omläggning av tak ,Installation av solceller, Installation av 3 frånlufts fläktar, byte av avloppsluftare, Energideklaration
2019 Byte av termostater, reglerventiler och cirkulationspumpar, Renovering av entréer, trapphus och allmänna utrymmen, Nya postfack, åtgärdat dagvattenproblem på vinden.
2020 OVK, Renovering av frisérsalongen och garage, slutföring av renoveringen av entréerna, Byte av frekvens modul i hiss
2021 asfalteringsarbeten, elarbeten
2022 Renovering av liggande avloppsledningar,

Video

Film

Planritning
Planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR