Nyforsgatan 12A

Eskilstuna 1 175 000 kr utgångspris

Lägenhet med unik känsla i centrala Eskilstuna!

Nu har du chansen att förvärva denna pärla med perfekt läge och kort gångavstånd till bl.a. centrum, universitet och tågstation. Bostaden är fördelad på två rum och kök på hela 70 kvm. Härliga väggfärger ger en ombonad och exklusiv känsla. Vacker fiskbensparkett och fransk balkong i pardörr karakteriserar det stora vardagsrummet. Du bor högst upp i huset och har vackert ljusinsläpp från stora fönster. Toppmodernt kök i svart och vitt och en härlig kalkfärgsmålad vägg. Här har du möjlighet att måla upp ditt veckoschema, kom ihåglistor, mindemaps eller varför inte bara låta kreativiteten flöda. Kanske båda hos dig och dina vänner?! Vidare erbjuder bostaden modernt och stilrent badrum med alla bekvämligheter. Stort sovrum med generösa förvaringsmöjligheter och ett rymligt matrum som med fördel kan delas in till förmån för ytterligare sovrum. Hemmet har en luftig och ljus atmosfär med sin generösa takhöjd och genomgångsplanlösning. Här är bostaden för dig som letar efter ett hem att trivas i!

Här bor du i en lågt belånad förening med tilltalande månadsavgift som ger möjlighet till låg månadskostnad. Föreningen erbjuder även härliga gemensamhetsutrymmen såsom tvättstuga och torkrum, relaxavdelning med bastu och dusch samt motionsrum finns i källarplan. I föreningen finns även övernattningslägenhet samt festlokal. ComHem kabel-TV samt bredband.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 4 [floor] => 4 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 4 av 4 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 70 kvm
Balkong Ja.
Våning 4 av 4

Hall
När du kommer in i lägenheten möts du av en hall med garderob och plats för upphängning av jackor. Redan här är det en fin ekparkett på golvet och väggarna har en varm ljusgrå färg.
Matrum
Till vänster från hallen når du matplatsen. Här är öppen planlösning in till köket. Två stora fönster ger ett härligt ljus till hela utrymmet. Möjlighet finns att dela in utrymmet till förmån för ytterligare ett sovrum.
Kök
Köket är i modern tidlös stil. Vita skåpluckor, rostfri kyl och frys samt diskmaskin. Infälld spishäll och inbyggd ugn. Gott om arbetsyta och förvaring. Här finns också en tvättmaskin installerad. En tuff kalkfärgsvägg sätter prägel och skapar en unik känsla i köket.
Vardagsrum
Till höger från hallen kommer du in i det stora vackra vardagsrummet. På golvet har du fiskbensparkett i ek och väggarna har samma ljusgrå färg som i entré och kök/matplats. Stort fönsterparti och fransk balkong i pardörr. Här är bra möjligheter till att möblera med soffgrupp, skrivbord och bokhyllor mm.
Sovrum
Från vardagsrummet kommer du in i sovrummet. En härlig blå väggfärg och en ljusgrå heltäckningsmatta ger rummet en lyxig, ombonad hotellkänsla. Här har du en hel vägg med garderober med dörrar av spegelglas. Även här finns ett stort fönster med fönsterbräda i kalksten såsom i hela lägenheten.
Badrum
Badrummet ligger mitt i lägenheten. Stilfullt med svart klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Takdusch, svart kommod med spegelskåp och handdukstork finner du i detta moderna badrum.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1956
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2019-01-24
Primärenergital 154

Ekonomi

Lägenhetsnummer 404 i Brf Flundran 12
Pris 1 175 000 kr utgångspris
Avgift 4177 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, tappstäd
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 5.6119%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 53 086 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Flundran 12
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-1179
Allmänt om föreningen Föreningens egendom omfattar fastigheten Flundran 12 i Eskilstuna kommun med adress Drakensköldsgatan 3 och Nyforsgatan 12. Husen färdigställdes år 1956 och innehåller 20 bostäder om 1254 kvm samt 3 butikslokaler om 266 kvm. Dessutom finns 5 garage och 7 parkeringsplatser.

Allmänt
Föreningen har en gemensam relaxavdelning och tvättstuga.
En övernattningslägenhet och en festlokal som går att hyra.

Ekonomisk förvaltare är HSB Södermanland.
Föreningens ekonomi Ventilation, fönsterbytet och värmecentralen
Antal lägenheter 20
Antal lokaler 5
Renoveringar 1991 Stambyte
1992 Renovering av kök och badrum
1997 Takbyte
1998 Fasadmålning
2000 Renovering av tvättstugor
2002 Bredbandsinstallation
2003 Balkong renovering
2004 Byte entrédörrar
2005 Asfaltering av p-platser
2006 Installation Stadsnät, Elstolpar
2007 Byte radiatorer
2008 Lägenhetsdörrar. postfack, byte nyckelsystem
2011 Tätning och asfaltering av portal
2012 Armaturbyte, belysning
2013 Rullport, rörelsedetektor parkering
2014 Renovering källare och tvättstuga
2015 Flytt av tvättstuga, målning
2016 Ny tvättmaskin
2020 Dränering innergården, byte av el central och elinstallation i lokal B, Belysning i portalen, Belysning i källarlokal 605
2021 Torktumlare tvättstuga, grinden till portalen
Parkering 5 garage plats och 7 p-platser
Tv och bredband Tele 2
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Planritning
Planritning
Alternativ planritning
Alternativ planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR