Vasbergsgatan 7

Eskilstuna 2 125 000 kr utgångspris

Modern gaveltvåa högst upp i huset. Balkong och stora sociala ytor!

Välkommen till denna moderna och ljusa bostad med genomgående renoverade ytskikt. Här möts du av en rymlig hall med generösa förvaringsmöjligheter och en ljus atmosfär. Det väl tilltagna köket erbjuder moderna faciliteter och gott om utrymme för matlagning och förvaring. Vardagsrummet är likt övriga rum ljust och rymligt med plats för både umgänge och avkoppling. Sovrummet är lugnt och inbjudande med gott om förvaringsmöjligheter i garderober som kommer att ingå. Det moderna badrummet är välutrustat med allt du behöver för en bekväm vardag. Dessutom har du tillgång till en härlig balkong högst upp i huset där du kan njuta av kvällssolen och lugnet med utsikt över intilliggande område. En perfekt bostad för den som söker en modern och stilren hemmiljö. Ett hem redo för inflyttning!

Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, universitet och mycket mer. I området finns fina grönskande parker och välskötta grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstunaån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Stiga sports arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang.

Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 7 [floor] => 7 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 7 av 7 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 68 kvm
Balkong Ja.
Våning 7 av 7


Hall
Välkommen till denna moderna bostad med genomgående fina ytskikt. Via säkerhetsdörr kliver du in i ljus och rymliga hall med goda ytor för av och påklädnad. I generös garderob med spegeldörrar förvarar du alla dina jackor, skor och väskor. Möblera hallen med hatthylla och skoställ. Från hallen tar du dig vidare in till hemmets alla rum.

Kök
Bostadens kök är väl tilltaget och modernt med ljusa luckor och fint ljusinsläpp från centrerat fönster. Här finns goda förvaringsutrymmen för alla dina matvaror och köksredskap i över och underskåp med släta luckor. Generös arbetsyta på den ljusa och slitstarka bänkskivan. Den maskinella utrustningen går i svart utförande och består av kyl och frys med heldörrar, diskmaskin, micro, ugn, induktionshäll och fläkt. Köket ger plats att möblera med matbord för fyra till sex personer.

Vardagsrum
Vardagsrummet präglas av härligt ljusflöde från flertalet fönster, burspråk och balkongdörr. Ljusa väggar och parkettgolv ger en hemtrevlig och ombonad känsla till rummet. Möblera med stor soffgrupp, mediamöbel, soffbord och övrigt möblemang såsom vitrinskåp eller bokhylla. Rummet ger även plats att inreda med större matbord, perfekt för vänner och familj på middagsbesök. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen. Möblera med bekväma lounge-möbler och njut av en kopp kaffe i eftermiddagsssolens värmande strålar.

Sovrum
Hemmets sovrum är ljust och rymligt med goda förvaringsmöjligheter. Möblera med dubbelsäng, sängbord och extern förvaringsmöbel. I den generösa garderoben förvarar du alla dina kläder.

Badrum
Modernt helkaklat badrum med mörkt klinkerbelagt golv. Här finns stor duschplats med duschväggar i mörkt glas, toalettstol och handfat med kommod. Vidare finns spegelskåp samt egen tvättmaskin och torktumlare. Ovan tvättmaskin och torktumlare finns arbetsbänk och skåp för extra förvaring. Hög komfort med golvvärme och spotlights installerade i taket.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 1981
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Övriga byggnader Förråd som tillhör bostaden finns på entréplanet
Gemensam tvättstuga och låst cykelrum finns att tillgå.
Välskött och fin innergård -14 med fler stenlagda uteplatser, lekplats med rutschkana och härlig grönska.
Kabel-TV och internet via Com-hem.

De senaste åren har föreningen gjort följande större underhållsåtgärder och investeringar i fastigheten:
2010 - renspolning av avloppsstammar och köksavlopp
2010 - renovering av soprum och start för källsortering
2011 - radonmätning - låga radonnivåer
2011 - målning av golven i källargångar och passager till garage
2011 - kajskydd för vinden på hela fastigheten
2011 - nya armaturer i trapphusens källarvåning
2011 - nya hängrännor mot gården på Vasbergsgatan
2012 - nya hängrännor på återstående höghusdelar
2013 - nya hängrännor på låghusdelen
2014 - ombyggnad av utemiljö på gården
2015 - underhållspolning av avloppsstammar och köksavlopp
2015 - asfaltering
2016 - taktsäkerhet
2016 - led-belysning i källaren
2018 - Stammspolning
2018 - OVK
2019 - Säkerhetsdörrar

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2019-03-10
Primärenergital 126

Ekonomi

Lägenhetsnummer 102 i HSB Brf Nystavaren
Pris 2 125 000 kr utgångspris
Avgift 3694 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, trappstäd,
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 0.8174%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 186 443 kr, Enligt årsredovisning 2022

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området har nyligen genomgått stora förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt Stiga sports arena.

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Nystavaren
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 719500-1057
Gatuadress Vasbergsgatan 7
Postnummer 63343
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen Föreningens egendom omfattar fastigheten Nystavaren 8 i Eskilstuna kommun med adress Eleonoragatan 12 A-C, Gränsgatan 23, 25, 27 och 29 och Vasbergsgatan 7, 9, 11. Husen färdigställdes år 1981 och innehåller 102 bostäder om 9 132 kvm, 1 lokaler om 30 kvm, 54 garageplatser om 1800 kvm, 4 parkeringsplatser samt 1 plats för servicebilar i markplan. Föreningen har sitt säte i Eskilstuna.

Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar via Willis Försäkringsmäklare. I fastighetsförsäkringen ingår bostadsrättstillägg.
Föreningens ekonomi Renovering av två hissar, byte av tvättmaskin och torktumlare, spolning av stamledningar samt rensning av hängrännor. Planerat bygglov för parkeringsplatser.
Antal lägenheter 102
Antal lokaler 1
Renoveringar 2010 Renspolning av avloppsstammar och köksavlopp
2014 Ombyggnad av utemiljön på gården
2015 Underhållspolning av avloppstammar och köksavlopp, asfaltering
2016 Taksäkerhet
2016-2017 Led belysning, källaren
2018 Underhåll av ventilation samt OVK, Underhållsspolning av stammar
2019 Sensorbelysning trapphus, säkerhetsdörrar, Popplar borttaget, Nya fläktar för tillluft, Altanerna renovering, Eleonoragatan 12C, Värmekabel hängrännor Vasbergsgatan, Eleronoragatan, Tätning av kabeldragning, garaget, källare, Brandsläckare soprum, garage, Nya handsändare soprum, garaget
2019/2020 Påbörjat arbetet med rökluckorna garaget
2020 Brandsläckare i trapphus, grind och staket uppsatt, tätning i garage av kupoler, ventilation till värme
2021 Armatur i källargångar längs Eleronoragatan, Vasbergsgatan och garagenedfart, Led fasadarmatur, Sensorarmatur i motorcykelförråd, Hissar Eleonoragatan 12B och 12C, Byte av informationstavlor
2022 Komplett renovering av 2 hissar, Vasbergsgatan 7 coh 9, nytt passagesystem
Parkering 54 garage platser och 4 p-platser
Tv och bredband Tele 2
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR