Rökstavägen 20

Eskilstuna 3 395 000 kr utgångspris

Välskött villa med pool och centralt läge!

Varmt välkommen till denna trevliga familjevilla i attraktiva Röksta. Bostaden erbjuder ett av områdets bästa lägen med insynsskyddad trädgård invid stort grönområde på baksidan och angränsande till grön allmänning med lekplats på framsidan. Här kan du bland annat njuta i den egna poolen i bästa söderläge. Invändigt finns en boyta om 143 kvm fördelad på 7 rum och kök. Genomgående fina ytskikt, stilrent kök med bra förvaringsmöjligheter, tåliga arbetsytor med påkostade stenskivor och köksö. Rejält vardagsrum med värmande insatskamin. I fil med vardagsrummet finns matplats med utrymme för det större matbord. Två helkaklade badrum med duschplats och badkar samt en gästtoalett. Med utgång från matplatsen finns rejäl uteplats delvis under tak där ni kan duka upp för mysiga grillkvällar med familj och vänner. Ett hem med goda sociala ytor, perfekt för den större familjen!

Populärt område som präglas av fristående villor och radhus. Naturnära beläget med bekvämt promenadavstånd till förskolor, skolor, livsmedelsbutiker fina strövområden och centrum. Kort gångavstånd till busshållplats med goda kommunikationer.

Välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 7 varav 4-5 sovrum

Hall via groventré
När ni kliver in i bostaden möts ni av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober. Här är tåligt klinkergolv som övergår till ljusare parkett, enhetligt med större delar av bostaden. Ljusa ytskikt samt spotlights installerade i taket.

Kök
Modernt utrustat kök med gott om arbetsytor genom den läckra stenbänkskivan. Här erbjuds goda förvaringsutrymmen i över- och underskåp samt generöst skafferi för matvaror, porslin och köksredskap. Spotlights och gott om el-uttag finns installerade ovan arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består här av kyl och frys, ugn och micro i bekväm arbetshöjd. Vidare finns induktionshäll, fläkt samt diskmaskin. På den matchande köksön finns extra förvaringsutrymmen i lådor. Placera med fördel här ett par barstolar och njut av rummet.

Vardagsrum
Hemmets vardagsrum erbjuder plats för stor soffa, soffbord, mediamöbel och annat möblemang. På väggen finns tapet i behaglig färg samt stort fönsterparti som släpper in vackert ljus över rummet. Vidare finns insatskamin som både värmer och höjer mysfaktorn under vinterhalvåret. En utmärkt plats för avkoppling och familjemys.

Matrum
I anslutning till vardagsrummet erbjuds en generös yta, perfekt att disponera som matrum. Ytskikten matchar vardagsrummet och även här finns stort fönsterparti och därtill en altandörr som släpper in ljus till rummet. Möblera med stort matbord och duka upp mysiga middagar med familj och vänner.

Altan
Från matplatsen tar ni er ut på en tilltagen uteplats. Genom uteplatsens tak blir det möjligt att nyttja denna under vid både sol och regn. Ytan rymmer genreöst möblemang. Poolområdet erbjuder utrymme för sittgrupp såväl som solstolar. En plats att trivas på!

Sovrum 1
Bostadens första sovrum präglas av ljusa ytskikt och vackert ljusinsläpp från fönstret. Här finns plats att möblera med dubbelsäng och sängbord. Goda förvaringsmöjligheter genom stor garderob med skjutdörrar. Även från sovrummet finns möjlighet att kliva ut direkt på uteplatsen.

Sovrum 2
I det andra sovrummet finns utrymme att möblera med säng och sängbord. I den tilltagna garderoben med spegeldörr finns gott om plats för förvaring av kläder.

Sovrum 3
Det tredje sovrummet rymmer exempelvis dubbelsäng och sängbord. Rummet kan även disponeras liksom idag, som en plats för eget hemmagym.

Tvättstuga/badrum
Kombinerad tvättstuga och duschrum. Här är helkaklade väggar i vitt tillsammans med mörkt klinkerbelagt golv i grått. Rummet är utrustat med stor duschplats med duschväggar i glas, tvättmaskin samt arbetsbänk ovan.

Badrum
Hemmets andra badrum har helkaklade väggar och klinkerbelagt golv. Utrustningen består av WC, handfat med kommod för förvaring. Stor duschplats med duschvägg i glas samt bakar. Utmärkt plats att koppla av på.

Övre plan

Via trapp nås bostadens övre plan utrustat med en hall med goda förvaringsmöjligheter, gästtoalett samt ytterligare två sovrum.

Sovrum 4
Vidare i det fjärde sovrummet finns heltäckningsmatta på golv tillsammans med ljusa väggar. Här finns plats att inreda med säng, sängbord, skrivbord samt övrigt möblemang.

Sovrum 5
Vidare i det femte sovrummet finns också heltäckningsmatta på golv och ljusgrå väggar. Här finns plats att inreda med säng, sängbord, skrivbord samt övrigt möblemang.

Gästtoalett
På övre plan finns en gästtoalett med mörka ytskikt utrustad med toalettstol och handfat.

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Boarea 143 kvm
Biarea 16 kvm
Byggnadsår 1959
Kommentar till byggnadsår Ombyggt 2003
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme Trä
Fasad Tegel/Trä
Fönster 3-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Platta på mark och torpargrund.
Uppvärmning Fjärrvärme, luftvärmepump, braskamin.
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Renoveringar:

1999 tillbyggd matsal
2002 tillbyggd groventre, sovrum och klädkammare samt renovering av badrum
2009 nytt kök
2010 byggnation av pool
2012 nytt tak
2017 installation av braskasett i öppna spisen
2017 renovering av ytskikt
2018 stenläggning framsida
2018 renovering av kök, granitskivor
2020 bygge av grindar
2021 relining av avlopp
2022 renovering av den putsade fasaddelen
2022 renovering träaltan
2024 renovering pannrum

Energideklaration

EnergiklassG
Utförd Ja
Datum 2017-05-19
Primärenergital 145

Ekonomi

Pris 3 395 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 1 929 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 198 000 kr
Värdeår 1976
Summa inteckningar/pantbrev 2 822 000 kr
Driftkostnad 41800 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 15500 kr
 • Vatten/avlopp: 7000 kr
 • Försäkring: 4500 kr
 • Renhållning: 2800 kr
 • Hushållsström: 12000 kr

Personer i hushållet 4 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 731 000 kr
 • Småhusbyggnad: 1 198 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 739 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Tomtindelning (1958-10-01) Stadsplan (1954-07-09)

  Video

  Film

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR