Stensättarvägen 1

Eskilstuna 3 100 000 kr Accepterat pris

Lättskött tegelvilla med stort uterum och grönskande trädgård!

Välkommen till Stensättarvägen och denna lättskötta tegelvilla. Här bor ni på en vacker och välskött trädgårdstomt som erbjuder blommor, fruktträd och omhändertagna buskar. Tilltaget uterum med trivsam utsikt över trädgården, en ypperlig plats för middagar med familjen.
Villan är fördelad på två våningar där entréplan tillhandahåller ett hemtrevligt kök som inbjuder till långkok och bullbak. Generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen i kökets många skåp. Trivsamma umgängesytor som kan möbleras för såväl måltider uppdukade vid långbord eller glädjefyllda spelstunder i soffgruppen. Två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Ett tredje rum som kan användas som sovrum, allrum eller kontor - inred efter era önskemål och behov. Vidare erbjuder entréplan ett lyxigt badrum i modernt utförande -21, samt klädkammare intill entrén.
En trappa ner - till källarplanet hittar ni stor gillestuga med öppen spis (ej i bruk), flera förrådsutrymmen och matkällare. Tvättstuga utrustad med tvättmaskin samt duschutrymme och värmande bastu, perfekt för ruggiga dagar under vinterhalvåret.
Fastigheten har genomgående stora fönster med fantastiskt ljusinsläpp - byte av de flesta fönster på entréplan genomfört -21. Vidbyggt till huset finns rymligt garage med motorstyd port. Vidare finns bra parkeringsmöjligheter på den asfalterade uppfarten såväl grusad uppfart intill garage me utrymme för den stora husbilen.
Visst moderniseringsbehov föreligger i fastigheten. Fastigheten innehavs med tomträtt som gäller tom 2029-06-30.

Här bor du i en lugn omgivning i omtyckta villakvarter med bekvämt avstånd till stadskärnans utbud. I närområdet finns populära förskolor och skola samt populära köpcentret Tuna Park med stort utbud av butiker och restauranger. Området har goda kommunikationer med buss till och från Eskilstunas centrala delar. Med kort gång- och cykelavstånd nås tågstation med täta avgångar till Stockholm och Västerås såväl som hela Mälardalenregionen. Ett utomordentligt boende för den som pendlar till- och från arbetet.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 5 varav 3 sovrum

Entré
Via gedigen stentrappa tar ni er in i bostaden. Här ansluter den öppna hallen som erbjuder utrymme för hatthylla och förvaringsmöbel. Ljusinsläpp via fönster bredvid ytterdörren. Hallen leder till klädkammare, mot sällskapsytor samt trapp ner till källarplan. Gästtoalettens utrymme är helkaklat och utrustad med toalettstol, handfat samt vägghängt skåp till förvaring.

Kök
Köket ansluter rakt fram från hallen. Praktisk arbetsdel med generösa ytor på den gedigna bänkskivan i trä. Den glasade altandörren ger ett vackert ljusinsläpp till hela arbetsytan. Gott om förvaringsutrymme bakom gula skåpsluckor i både över- och underskåp, kombinerat med lådor i trä. Trivsam bänkbelysning. Jordnära färg på kaklet ovan arbetsbänken. Köket är ombonat och hemtrevlig vilket gör det till en trivsam plats för matlagning. Kökets kapitalvaror består av spis, diskmaskin samt fullstora kyl och frys. Intill köket finns rymlig plats för matbord och fyra stolar. Ljusinsläpp från stort fönster som ger utsikt mot trädgården.

Uterum
Från köket tar ni er ut till ett tilltaget uterum med stora glaspartier som ger utsikt mot den grönskande tomten. Uterummet kan möbleras med ordentligt matbord för härliga sommarmåltider. Vidare finns plats för loungemöbler som ger möjlighet till avslappning. Från uterummet finns utgång till både uppfart och trädgård. Tomten erbjuder fina ytor med bland annat plan gräsmatta, omhändertagna fruktträd och fina blommor. Robotgräsklippare sköter gräsmatta och kommer ingå i köpet.

Matsal och vardagsrum
Från både entréhall och kök ansluter hemmets stora umgängesytor. Med närhet till köket finns möjlighet att duka upp stort middagsbord när vänner eller familj kommer på besök. Rummet har dessutom gott om plats att inredas med soffgrupp och förvaringsmöbler. Trivsam plats att njuta av kaffe eller spela spel tillsammans. Detta rum har generösa fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck, ljusa ytskikt och välbevarad ekparkett.

Badrum
Bostadens badrum har en lyxig känsla med stora marmormönstrade kakelplattor på väggarna och grått klinker på golvet med komfortvärme. Våtrummet renoverades 2021 och har smakfull inredning med stor kommod och högskåp i grått. Spegel med integrerad belysning ovan tvättställ och toalettstol finns i utrymmet. Rymlig duschplats innanför glasvägg med takdusch. I duschen finns infälld schampoohylla med smakfull belysning. Öppningsbart fönster med frostad ruta ger ett härligt sken till rummet. Infällda spotlights i tak ger behagligt ljus till hela rummet. Paxfläkt finns installerad.

Sovrum 1
Stort och ljust sovrum med ljusa ytskikt. Rummet har härligt ljusinsläpp från tilltaget fönster. Persienner finns monterade i fönstret för enkel mörkläggning. Tre inbyggda garderober ger gott om förvaringsutrymme. Vidare kan rummet möbleras med säng och skrivbord.

Sovrum 2
Generöst sovrum med vackert ljusinsläpp via stort fönster och glasad altandörr. Härlig gul färg på vägg gör att du vaknar pigg varje morgon. Sovrummet kan möbleras med dubbelsäng och sängbord. Generöst med förvaringsutrymme erbjuds med fem inbyggda garderober med vita, släta luckor. Från detta sovrum tar ni er smidigt ut till fastighetens trädgård.

Sovrum 3 / allrum
Intill de andra sovrummen finns ett stort sovrum eller ett utmärkt tv-rum. Rummet erbjuder härliga ytor som kan möbleras med soffgrupp eller sköna fåtöljer för härliga avslappning framför favorit programmet. Rummet har gott om ljusinsläpp från två fönster och kan därmed även med enkelhet delas in i två rum till förmån för två rum.

Källaren
En trappa ner hittar ni en stor källare. Gillestuga med öppen spis (ej i bruk). Möblera gillestugan med soffgrupp och samlas för att kolla på spännande filmer.
Vidare finns flera förrådsutrymmen, matkällare och verkstad i källarplanet. Utgrävt utrymme under garage som fungerar utmärkt som extra förvaring. Direkt access till garaget via trapp i från källarplanet. Tvättstuga utrustad med tvättmaskin, vask och stor arbetsbänk. Dessutom finns bastu och duschutrymme, perfekt för lite avslappning efter en stressig vecka!

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla med källare
Boarea 123 kvm
Biarea 123 kvm
Byggnadsår 1969
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp.
Stomme Trä/betong
Fasad Tegel
Fönster 3-glas och 2-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Källare/Betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme, luft/luft värmepump.
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader 2013 - Nytt garagetak.
2015 – Dusch i källaren renoverades.
2018 - Ny spis, kyl & frys.
2020 - Installation av luft/luftvärmepump.
2021 - Tvättstugans väggar och tak målades om. Badrum på entréplan renoverat, ink stambyte. Ny diskmaskin. Tvättstuga ommålad. Nytt golv i köket. Garage målat. Nytt altantak. Ny garageport.
2022 - Fönster byttes på entréplan. Alla utom ett fönster i vardagsrummet. Även altandörrar. Installation av robotgräsklippare. Målning av entré.
Renoveringar Inglasning av altan.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2023-09-19
Primärenergital 121

Ekonomi

Pris 3 100 000 kr Accepterat pris
Taxeringsvärde 2 874 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 872 000 kr
Värdeår 1969
Summa inteckningar/pantbrev 1 715 200 kr
Driftkostnad 39132 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 12699 kr
 • Vatten/avlopp: 6590 kr
 • Försäkring: 4928 kr
 • Renhållning: 2684 kr
 • Hushållsström: 12231 kr

Elförbrukning 4 650 kWh/år
Personer i hushållet 2 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 1 002 000 kr
 • Småhusbyggnad: 1 872 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1009 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt
  Parkering Garage

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Tomtindelning (1968-07-10) Stadsplan (1968-05-17)

  Planritning entréplan
  Planritning entréplan
  Alternativ planritning entréplan
  Alternativ planritning entréplan
  Planritning källare
  Planritning källare
  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR