Intagsgatan 7A

Eskilstuna 945 000 kr utgångspris

Trivsam och välskött tvåa med attraktivt läge vid Sveaplan!

Välkommen till ljus och välplanerad tvåa. Lättillgänglig på första våningsplanet med trivsam utsikt mot innergård! Bostaden präglas av generös takhöjd om 270cm, fina spegeldörrar och fönsterbänkar i sten. Tidstypiska detaljer från 30-talet då byggnaden uppfördes. Utmärkt läge för dig som planerar att flyttar hemifrån eller arbetar i stan och är i behov av övernattningsbostad. Lägenheten är fördelad på praktiskt kök med ljusa släta luckor, vardagsrum med trevlig plats att möblera med soffa och matbord. Utmärkt plats att duka till middag när familjen är på besök. Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaringsutrymme i klädkammare. Kaklat badrum med behaglig takdusch innanför glasdörr. Genomgående fina ytskikt med ljusa väggar och enstavigt parkettgolv i både kök och vardagsrum.

Attraktivt läge nära till centrum, universitet och närhet till Djurgårdens grönområden och sjukhuset. Gångavstånd till flertalet butiker och restauranger vid Djurgården och Gamla stan. Nära till natursköna promenadstråk och kulturellt värdefulla byggnader i området. Fina motionsspår i Odlaren och gångavstånd till Eskilstuna Golfklubb. Busshållplats intill fastigheten. Nära till Resecentrum och centralstation med goda förbindelser till Stockholm och Västerås.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 4 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 4 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 43 kvm
Våning 1 av 4

Hall
Välkomnande hall med praktiskt klinkersbelagt golv i mörkgrå nyans. Ljusa väggar och högt i tak bidrar till luftig känsla. Hatthylla med gott om plats för ytterkläder samt generös förvaring i klädkammare och platsbyggda garderober längre in i hallen. Ny säkerhetsdörr.

Kök
Direkt till höger från hallen nås bostadens kök. God förvaring i skåp med släta luckor i vitt utförande. Stor rostfri diskbänk tillsammans med valnötsmönstrad bänkskiva. Ljusa ytskikt på väggar mot enstavigt parkettgolv som smakfullt harmoniserar med kökets bänkskivor. Den maskinella utrustningen består av ugn med häll, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Här finns matplats för två till tre personer under stort fönster som ger rummet generöst ljusinsläpp. Utmärkt plats att avnjuta frukostkaffet!

Vardagsrum
Vidare in i bostaden ligger vardagsrummet. Enhetligt med köket fortsätter det trevliga golvet in här. Väggar och tak är ljusa, det stora fönsterpartiet ger rummet ett fantastiskt ljus. Rummet har bra utrymme att möblera med soffa, vardagsrumsbord, media-möbel och matbord om så önskas. Djupa fönsternischer med snygg stenskiva, utmärkt att placera stora växter!

Sovrum
Trivsamt sovrum som har gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt extern förvaringsmöbel eller skrivbord. Generöst med ljusinsläpp från fönster och ingång till rymlig klädkammare.

Badrum
Stambytt och kaklat badrum med våtrumsmatta på golv. Rummet är utrustat med takdusch innanför glasdörr, handfat med överhängande spegelskåp med inbyggd belysning. Vidare finns handdukstork och toalettstol. Utrymme finns att installera tvättmaskin om ni så önskar!

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1938
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Basutbud av TV- kanaler via ComHem ingår i månadsavgiften.
Bredband via ComHem och stadsnätet. Kostnad för bredband tillkommer.
Vindsförråd och källarförråd tillhör bostaden.
Gemensam tvättstuga finns i källarplan.
Låst cykel- och barnvagnsrum i källarplan.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2014-03-04
Energikonsumtion 168 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-2202-2-22-9 i Brf Sergeanten
Pris 945 000 kr utgångspris
Avgift 2762 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, trappstädning
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 2.23593%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 96 429 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Sergeanten
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-2656
Allmänt om föreningen Föreningen omfattar fastigheterna Sergeanten 6 och 7 i Eskilstuna med adress Intagsgatan 5 och 7. Husen fördigställdes 1938 och innehåller 41 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 hyreslokaler. Föreningen förfogar vidare över 24 bilparkeringsplatser varav 12 har elstolpe. Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår bostadsrättstillägget.
Antal lägenheter 41
Antal lokaler 2
Renoveringar 1992 Fönsterbyte, Renovering kök, Renovering badrum, Takbyte
1993 Fasadmålning
1999 Balkongrenovering
2003 Bredbandsinstallation
2008 Anslutning till stadsnät
2011Fasadrenovering södra sidan
2012 Renovering av lokaler
2013 Ny Wascatortvättmaskin, balkong-& fasadrenovering
2016 Ny Wascatortvättmaskin
2017 Säkerhetsdörrar och postboxar
2019 Renovering av tvättstuga, asfaltering P-platser Intagsgatan 7
2021 Renovering av uteplats
Parkering 24 parkeringsplatser
Tv och bredband Tele2
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR