Tomtebogatan 2A

Eskilstuna 1 895 000 kr utgångspris

Smakfull gavellägenhet i familjevänliga Måsta!

Välkommen till familjevänliga Måsta och denna stora pärla perfekt för den växande familjen. Stiligt inred gavellägenhet med stor inglasad balkong med utsikt över grönskande innegården och lekpark. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum varav ett rum med generös garderob. Smakfullt inrett parallellkök utrustat med allt ni behöver för att lösa vardagarnas alla måltider. Gott om förvaringsmöjligheter och generös arbetsyta i det ljusa köket. Intill köket finns gott om utrymme att samla alla i familjen till bords. Vidare hittar vi ett generöst vardagsrum med gott om plats för den stora familjesoffan, mediamöbel samt vitrinskåp. Rymligt helkaklat badrum med dusch och egen tvättmaskin samt en wc i praktiskt anslutning till barnrummen. Bostaden erbjuder genomgående smakfulla och behagliga färger på väggarna och trevliga golv. Fastigheten är stambytt.

Här i området bor du lugnt och tryggt mellan de omgivande villaområdena i Eskilstunas största förening där både parkeringsplats och bredband ingår i avgiften! Med en kort promenad når du livsmedelsbutik och Slagstas populära glasskiosk. Flertalet förskolor finns i området och alldeles intill ligger Slagstaskolan med fkl-åk6. Du har här även nära till naturen och kan ta härliga promenader med lantlig vy eller ansluta till Årbys elljusspår för en motionsrunda. Goda kommunikationer finns med täta turer till Eskilstuna Centrum.

Varmt välkommen på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 3 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 96 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 3 av 3

Hall
Välkommen in i en praktisk och rymlig hall, perfekt utrymme när många ska iväg samtidigt. Hatthylla och plats för skor i anslutning till ytterdörren. Flera garderober som rymmer familjens alla ytterkläder finns lättillgängligt. Gott om golvutrymme som ger bra möjlighet att klä sig samtidigt. Slitstarkt ljus klinker och ljusa väggar. Från detta rum nås ett sovrum, kök och vardagsrum.

Sovrum 1
Från hallen tar vi oss till bostadens stora sovrum. Ett behagligt blått sovrum med parkett på golv enhetlig med kök och vardagsrum. Här sover du gott efter fartfyllda dagar. Rummet har ett stort fönster som ger ett trevligt insläpp av förmiddagssolen. Gott om plats för dubbelsäng och sängbord, längs ena väggen finns generös förvaring i form av fyra stora garderober med skjutdörrar som ingår i köpet.

Kök
Med anslutning från hallen tar vi oss även in till ett ljust och snyggt parallell kök. Här lagar du bekvämt veckans alla måltider. Praktiska avstånd mellan arbetsyta, vitvaror och förvaring. Kökets luckor är i vitt med rostfria beslag och vit kakelimitation ovan arbetsbänk. Vidare är köket utrustat med fullstora kyl & frys, diskmaskin, spishäll och ugn. Överskåp samt öppna hyllor ger köket bra förvaring samtidigt som en luftig känsla. I anslutning till köket finns utrymme för rymlig matplats. Trevlig placering intill fönstret, vidare finns utrymme för vitrinskåp intill matplatsen. Här finns smidig utgång till balkongen och njuta av efter-maten-kaffet.

Balkong
Från matplatsen tar vi oss smidigt ut på en generös inglasad balkong. Skjutbara och öppningsbara partier utmed hela balkongen. Mjuk filtmatta på golvet vilket gör det behagligt att beträda oavsett årstid. Ett trevligt utrymme för glass på årets varma dagar, gott om plats för stor utesoffa med bord. Lugn utsikt mot innergården, en plats att njuta på!

Vardagsrum
Det generösa vardagsrummet nås via både entrén och matplatsen. Ett stort rum med gott om plats att samla kompisar & vänner & alla deras barn. Här finns plats för både soffa, mediamöbel och dessutom vitrinskåp. Rummet är stort nog att dela upp för en spelhörna. Ljusa trevliga färger på väggarna och parkett på golv. Stora fönster från vardagsrummet som vätter ut mot den inglasade balkongen.

Sovrum 2 & 3
Intill vardagsrum hittar vi två rymliga barnrum. Rummen har en stilig gröngrå färg på väggarna enhetlig med hallen emellan dem. Perfekt plats att fylla med lek & bus. Gott om utrymme för både skrivbord, lekhörna, leksaksförvaring & sängplats. Här finns gott om plats för läxläsning, klädförvaring & sängplats. Perfekt som ett barnrum, gästrum eller hemmakontor.

Wc/klädkammare
Smidigt placerat mellan sovrum 2 & 3 finns en wc. Utrustat med toalett, handfat och ovanhängande spegelskåp. Ljust klinkers på golvet och ljusa målade väggar. Intill toaletten finns stor klädkammare som ger bra förvaringsmöjligheter för kläder och annat.

Badrum
Tilltaget, helkaklat badrum som är stambytt i närtid. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med spegelskåp ovanför, dusch och egen tvättmaskin. Ett vädringsfönster finns bredvid duschen. Färgerna är behagliga i ljusgrått och vitmelerat, passar bra in med lägenhetens övriga färgval.

Övriga utrymmen
Ett källarförråd tillhör lägenheten. Gemensam tvättstuga och cykelförråd finns tillgängliga. Bastu finns att låna för föreningens medlemmar. Sophantering/återvinningsstation finns på gården.

Parkering
Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. 100kr tillkommer om man vill ha el. Generöst med gästparkeringar i området.

TV- och internet
Anslutning till kabelnät med ett basutbud av TV-kanaler som ingår i månadsavgiften. Internet ingår i avgiften.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 96 kvm
Byggnadsår 1969
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-2217-14-185-9 i Hsb:s Brf Slagtäppan
Pris 1 895 000 kr utgångspris
Avgift 5314 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA och parkering
Driftkostnad 6000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 5000 kr

Enligt schablon.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 0.29352%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 154 935 kr

Förening

Föreningsnamn Hsb:s Brf Slagtäppan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-2664
Gatuadress Tomtebog. 14 A
Hemsida www.slagtappan.se
Telefon Kontaktperson 016-14 49 07
Allmänt om föreningen Brf Slagtäppan är Eskilstunas största bostadsrättsförening.
De 18 trevåningshusen som föreningen består av byggdes under perioden 1968-69.
I husen finns totalt 446 lägenheter av olika storlek från 33 m² till 108 m².
Föreningen anordnar fritidsaktiviteter såsom Valborgsmässofirande och Julgransplundring.
Föreningen förvaltas av HSB Södermanland. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg-Hansa. I försäkringen ingår bostadsrättstillägget för föreningens medlemmar.
Antal lägenheter 446
Antal lokaler 28
Renoveringar 1986 Fönsterbyte
1990-1995 Takbyte
1994 Målning och renovering av fasad och balkongrenovering
2004 Bredbandsinstallation
2008 Stamrenovering och miljöhus
2009 Elstolpar
2010 Frånluftsfläktar
2015 Balkonger
2016 Ny ytter- och fasadbelysning, nya termostatventiler, Byte av 3 undercentralen
2019 Utbyte av cykelrumsdörrar
2020 Byte av belysning i källare, Byggnation av ny bastu
2021 Renovering av garagelängor, byte av belysning i trapphus
Parkering 66 garage platser och 545 bilparkeringsplatser varav 246 med elstolpar och ett antal mopedplatser
Tv och bredband Tele 2(TV) Telenor(bredband)
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Omgivning, sommarbild
Omgivning, sommarbild

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR